T I F I N E F R A K K E R

frakke_col

 ASOS // 2 &OTHER STORIES // 3 GANNI // 4 ASOS

Når jeg skal spare mest, har jeg lyst til at bruge mest, sådan er det! Hvis der er penge på kontoen, er det svært at blive fristet. Når jeg ingen penge har eller de er afsat andetsteds, så ser jeg ikke andet end fine sager. Som fx nu. Vi skal både komme os oven på vores store rejse. Og dernæst, ja så er der jo en stor fest om gode ti måneder (ps: jeg skal til første brudekjolekig og -prøvning om godt to uger, MEGA spændende). Har I det også sådan?

Nu temperaturen falder, kigger jeg efter de uldne frakker. NØJ, der er mange fine altså! Heldigvis købte jeg en meget smuk og klassisk frakke fra Ganni i det meget tidlige forår på udsalg – den ligner den mørkeblå på collagen under. Jeg nåede ikke at gå SÅ meget med den, inden den blev for varm. Så nu glæder jeg mig helt til at få den ud af sit hi i kælderen. Men nøj, hvor er der mange fine igen denne sæson. Den temmelig dyre fra Marni har været på min ønskeliste i måneder, men den for altså pænt lov til at blive. Ellers elsker jeg de ternede og den camelfarvede. Og den blå dynejakke er jo bare så sjov og fin. Well, well. Jeg holder pengene i pungen.

PS: Når jeg siger ti, så mener jeg ti – jeg glemte bare at lægge denne i collage fra Stine Goya, som jeg synes er MEGA lækker – juvelfarver er altså så hammerflot om vinteren.

Indlægget indeholder adlinks, der betyder, at virksomheden skal afgive en smule af deres fortjeneste, typisk mellem 5-12 % til mig, hvis du køber via et af mine links. Varer bliver ikke dyrere for dig.

frakke_col2

GANNI // 2 COS // 3 ASOS WHITEfrakke_Col3

&OTHER STORIES // 2 MARNI

3 kommentarer
  1. Uuuh! Efterår er altså bare den bedste årstid i forhold til tøj!! (:
    P.S. Jeg ved ikke om det kun er mig, men dit indlæg omkring kapper for et par uger siden, findes ikke når man trykker ind for at læse mere :/

      1. Det er så mærkeligt! Hos mig er det udgivet – jeg må kigge nærmere på det i weekenden og finde en forklaring – evt. genudgive det 🙂 KH

Læg en kommentar