Tip: Ganni-frakker med 50 % rabat

ganni_col

ADLINKS: Blåternet // Pink // Sort

Det endte med at træning blev droppet i morges, og jeg først sidder med morgenmad nu. Jeg var ikke helt på toppen kl. 05.40, da vækkeuret ringede – hvem er egentlig også det? SÅ jeg blev i sengen, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har sovet så længe, ahh! Der er stadig masser på to do listen, men først min morgenmad og min kaffe.

Jeg har haft ret god held med at købe sidste sæsons Ganni-frakker med GOD rabat på Asos de sidste par år – det er sådan jeg har købt min dynefrakke (HER) og min helt klassiske mørkeblå frakke (HER), den sidste er en af mine absolut yndlingsfrakker gennem tiden. Så klassisk og tidsløs!

Her til formiddag som jeg har netoset (den gode gratis slags, hvor man (jeg) lægger i min fiktive indkøbskurv, men uden at færdiggøre købet) har jeg fundet de tre fine frakker – med god rabat.

Jeg fandt den ternede Ganni-frakke i alle størrelser HER, sat ned fra ca. 3.300 kroner til ca. 1.200 kroner – den sorte er samme model til samme pris, og den kan I finde HER. Den pink så jeg på en pige så sent som i onsdags inde i byen, kors hvor er den flot IRL! Helt hindbærfarvet <3 Hvis ikke det var fordi, den kun er der i medium og large, så havde jeg hoppet op, prisen er ca. 1.300 sat ned fra 2.500 kroner.

Og Ganni og jeg laver også lidt afterwork-shopping på FREDAG KLOKKEN 16.30-18.00 PÅ ØSTERBRO! Jeg ville blive så glad, hvis I har lyst til at komme forbi, men mere om det senere i dag! Nu; kaffe <3

INDEHOLDER ADLINKS

8 kommentarer
 1. Det lyder som begyndelsen på en dejlig fridag 🙂

  Hvordan er Gannis frakker i størrelsen, synes du? 🙂

  Ps. Du er min ultimative yndlings-blogger <3

  Knus fra Sine

  1. Du er godt nok sød Sine, simpelthen, tusinde mange tak, det er jeg så glad for 😀 Jeg synes, de er ret almindelige. De to korte skal være lidt oversize, så hvis man ikke kan lide det, så er det noget med måske at forsøge sig med en størrelse mindre. Jeg har dog selv kun haft S/36 og været så glad for mine 🙂 Undtagen den der dynejakke jeg købte – den var noget stor, så den har jeg i XS/34 🙂 KG

 2. Hej Cathrine 🙂
  Vil bare lige sige at jeg lige for tiden hygger mig med at læse dine gamle blog-indlæg. Min fod er forstuvet og jeg er nu limet fast til skiftevis seng, stol og sofa! ØV. Så mens jeg venter på, at hævelsen skal fortage sig, bliver din blog gennemlæst af mig 🙂 og det er SÅ sjovt at se udviklingen! Er nået til dengang du fik ny cykel og holdt 00’er fest! Haha 😀
  Læser du nogensinde dine gamle indlæg? 🙂
  Kh.

  1. Nååårh hvor dejligt 😀 Det glæder mig – altså ikke din lille forstuvede fod, men at der er god underholdning i arkiverne. I ny og næ kigger jeg i de der “similar posts”, men ellers ikke som sådan 🙂 KH

  1. Åh du er heldig! Den lyser så fint op 🙂 Jeg har den korte camelfarvede i teddy, og den er perfekt til nu! KH

Læg en kommentar