OOTD: Leather skirt + knit

rockpaperdresses, cathrine nissen, envii, rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, envii, rockpaperfrida

Det har været så bevægende at læse alle jeres tanker i går på mit indlæg. Når jeg spillede et par sange i træk i radioen, så læste jeg et par af jeres kommentarer, lidt ad gangen. Tusinde, tusinde tak og mere til. Selv om jeg godt ved, at jeg sjældent svarer kommentarer af ren og skær tidsnød, så læser jeg altså det hele. Flere gange. Og både på computer og på telefonen. Det er altså en skør størrelse, sådan en blog. At jeg ligesom kan starte med at dele en hemmelighed og en inderside, og så deler I med. Jeg tror ikke kun, det er mig, der nyder godt af alle kommentarerne og finder både støtte og trøst og opbakning. Det, tror jeg, altså flere gør. Derfor – tak. Ikke kun fra mig, men også i det store billede. Tak for at være så gode mod hinanden.

I går havde vi ug’bilæum – det blev vi enige om, det måtte hedde, når vi havde sendt Smag en uge. Jeg synes selv, at vi har rykket os vildt på den uge. I går fik vi efterkritik med så søde ord fra vores redaktør. Det er fedt at møde ind, hver dag. Jeg kan ikke lade være med at føle mig heldig. Lige nu falder en masse på plads, som har været i luften i årevis. Som farmor siger, man skal gemme alt det gode som perler på en snor, så man har lidt at trække på til de grå tider. Og det skal nok blive januar på et eller andet tidspunkt. Drengene kaldte mig i øvrigt Hulken (eller var det Green Lantern?) i det outfit, tough job at have en ren drengeredaktion, haha!

Og så er i dag en helt særlig dag – jeg skal prøve brudekjoler for aller første gang. Oh boy, jeg er spændt! Jeg er spændt på om vores kemi fungerer – altså min sammen med kjoledamen. Det er vigtigt, tænker jeg. Jeg er spændt på at have hvide kjoler på. Gamle vaner og tankemønstre gør, at jeg altså stadig synes, jeg gør noget i det skjulte, haha! Som om jeg ikke må. Men hey! I’m doing it, og jeg glæder mig. Min bedste veninde skal med, og bagefter går vi ud og spiser. Herre mega hyggeligt.

Hav en fin tirsdag, alle sammen!

Adlinks: Knit (or HERE) + Skirt – MbyM // Sneakers – Notabene // Coat – Ganni
rockpaperdresses, cathrine nissen, envii, rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, envii, rockpaperfrida

7 kommentarer
 1. Lyder mega hyggeligt, næsten som i en film hvor de prøver kjoler, drikker bobler, griner og fniser. Haha! Håber der kommer billeder af de skøreste outfits, Cathrine! Holder øje på insta!!
  Sad lige og tog mig selv i at tænke “øv”, fordi jeg først har fri kl. 15 i dag og derfor ikke når at høre Smag!
  I er virkelig gode sammen, Mads og dig!
  Hav en god dag!

 2. Jeg har hørt SMAG fast alle dagene siden I er startet med at sende som en duo, og nej hvor er I altså gode sammen. Jeg har flere gange taget mig i at smile eller decideret grine højlydt på arbejde, hvilket har resulteret i en del mobning fra det store åbne kontorlandskab 😀
  Bliv ved med det I gør – det fungere sgu!

 3. Hvor er du fin du matcher den grønne Frederiksberg-farve 😉 Jeg kommer helt til at savne strik og strømpebukser, når jeg ser de billeder, men hey – jeg må lytte til din farmor og samle på de glade (varme) øjeblikke, så jeg har gode solskinsminder at finde frem, når dagene bliver grå når vi engang er hjemme igen.
  Held og lykke med brudekjoleprøvningen! Det må være stort <3

 4. Må lige kommentere her – på et enkelt lille ord. Men som er et, jeg har tænkt over de sidste par dage: held. Du skriver, at du føler dig heldig. Og det kan jeg godt forstå. Men faktisk så synes jeg det runger forkert. For at være heldig kan lyde som om, at det der er opnået, er noget der er dumpet ned i turbanen – uforskyldt. Og sådan synes jeg ikke man skal se held. For mig er held kun noget, der kommer til den, der knokler og virkelig arbejder for det. Og det har du, om nogen, virkelig gjort. Og du fortjener det! Så giv dig selv et skulderklap og vid, at det er fordi det er velfortjent, at du er, hvor du er. Og så lige rigtig god fornøjelse med kjoleprøveriet – glæder mig til at læse om det!

 5. Hvor er det dejligt, at I har fået ros! Jeg forstår det godt. Jeg har ikke fået hørt radio hver dag, men jeg synes også, at jeg kan mærke en forskel. Det fungerer super godt 🙂

  Det lyder som om du får en sindssyg hyggelig dag med kjoler og veninde. Jeg glæder mig simpelthen så meget, til at se hvilken kjole du ender med – selvom jeg godt ved, at jeg skal vente næsten et år 😉 Alt godt kommer til den der venter, er der nogle mennesker der påstår.

Læg en kommentar