OOTD: Sort nederdel (gisp) og grov strik

rockpaperdresses, cathrine nissen

Ladies <3

Jeg har lige været computerfjern et par dage, for der skete nemlig dét, kalenderen bare var fyldt. I går ræsede jeg fra arbejde og til lægen – jeg har udskudt mit 3-årlige-livmoderhals-kræft-tjek i hundrede år. Af den simple grund at jeg er en roderøv. Simpelthen. I foråret fik jeg et brev ind ad døren fra hospitalet om, at det var tid. Og så kom brevet i en bunke. Som der kom en endnu større bunke oven på. Og så lige pludselig var brevet begravet og glemt. Indtil jeg endelig i sidste uge fik bestilt tid. Husker I det? Det skal I altså! Jeg kender indtil flere, der har oplevet celleforandringer, og det er ikke partout noget møg, men man skal bare blive undersøgt, for så kan man holde øje. Husker I det, hva-hva-hva? Det er selvfølgelig ikke så rart, det niver lidt, men altså. A woman’s gotta do… right?

Efter lægen tog jeg i Stelling – den der fine brevpapirsbutik, der ligger bag strøget. Jeg kan huske, at jeg for elleve år siden rippede butikken med min mor og købte guldbånd og guldkonvolutter og sådan nogle fint blomstrethalløjpapir. Det var så hyggeligt at nusse om! Anledningen dengang var selvfølgelig min konfirmation. Og nu skulle jeg finde konvolutter til vores “sæt-kryds”-kort eller “save-the-dates”, om man vil. Det må egentlig være sjovt at drive sådan en butik, som er samlingspunkt om glæder, primært. Dem der sælger sager til invitationer og bordkort osv. osv. Selv gad jeg godt have brudekjolebutik en dag. Tænk at få lov til at komme så tæt på kvinder i deres mest lykkelige stund! Det må da gøre glad, hver dag, når man går hjem fra arbejde.

Efter konvolutkøb mødtes jeg med Chris, og det var så dejligt. Hvad man måske ud fra bloggen ikke ved om hende er, at hun 1) elsker kager, ligeså højt som mig. Så der er ingen guilty pleasures i at bestille to store stykker blondies (hvid chokolade brownies). 2) Hun ikke drikker kaffe, men forstår vigtigheden i at finde dén café med den bedste bønne (kaffe er ikke “bare” kaffe). 3) At hun er så god som dagen er lang – det sker tit, hun siger søde ting. Hun holder sig aldrig tilbage, og man bliver i så godt humør af hende; “Du er så sjov, Cathrine”. “Man keder sig aldrig i dit selskab” – jeg burde få hende til at indtale dem på en telefon, haha! Lige at få sådan en omgang Chris i øret om morgenen! Not bad. Folk der ikke er bange for at rose og anderkende andre – dem skulle der være endnu flere af!

Aftenen sluttede hjemme med at folde små kort og få sendt de første af sted. Nu er der ingen vej tilbage! Mand! It’s happening!

PS: Efterår og vinter er altså bare en af de mere uinspirerende sæsoner, synes jeg. Sorry for at tisse på sukkermaden, men nurj, alt det sorte tøj og store striktrøjer. Jeg har købt mit første sorte stykke tøj i et par år – men det tæller måske ikke helt, når det nu er fyldt med farver – nederdelen var bare så fin, synes jeg.

Sneakers – Isabel Marant // Skirt + knit – H&M
rockpaperdresses, cathrine nissen
rockpaperdresses, cathrine nissen

13 kommentarer
 1. Ihh, hvor lyder du sød! Jeg husker selv meget tydeligt, da vi skulle giftes og alle de tanker og ideer der blev brugt på invitationerne og de mange aftentimer, der blev brugt med at folde, stemple og forfatte – SÅ hyggeligt. Jeg “tvang” også min kæreste til at mødes med mig nede ved en postkasse efter arbejde, så vi kunne poste dem sammen. Tror han syntes jeg var temmelig fjollet ha ha, men jeg smiler stadig lidt, når jeg cykler forbi dén postkasse på H.C. Ørstedsvej 🙂

  1. Nååååårh DET er sødt, Mie! Jeg postede dem i morges på vej hjem fra træning, haha! I al fald den første portion. Vi må fællessende lidt i aften inden vi går i seng <3 KH

  1. Hov, der var jeg lidt for hurtig .. Jeg har ikke kunne få din fine blondebluse her ud af hovedet siden jeg så billedet på instagram. Kan du mon afsløre, hvor den er fra? ☺️

 2. Sikke en fin frisure til at tackle, hvad jeg tænker, er pandehår til udvoksning. Vil du ikke på et tidspunkt skrive lidt mere om din ‘pandehårsplan’, som du nævnte i foråret?

  Kh Ib

 3. Jeg har lige bestilt tid til livsmoderhalskræfttjekket i sidste uge 🙂 og ja, det niver og er lidt ubehageligt, men sidst jeg blev tjekket var det af en ung læge, som bad mig om at hoste og så tog hun prøven i samme øjeblik, og der gjorde det ikke ondt – så jeg håber, at det er samme læge, der skal tage prøven om fire uger (der var booket helt op i mit lægehus).
  Efterårs- og vintersæsonen kan jeg godt lide – masser af uld og varme trøjer, men jeg synes også at der kommer mere glitter og glimmer på tøjet i butikkerne (eller også lægger jeg mere mærke til det på grund af alt det sorte, som jeg også godt kan lide?). Og så har jeg bedre mod til at shoppe lidt glitter og hoppe i det til julefrokoster og nytårsaften 🙂

 4. Godt du fandt nogle fine kort!
  Og hvor er du sød på de her billeder – især det hvor du gemmer dig i strikken 😀
  Og og og.. Dejligt med en veninde som Christina, der ikke er bange for at rose. Det er simpelthen da bare guld værd!

 5. ÅH ha, en lækker underdel du har dig der og hvor er du heldig at have fået fingrene i den – den er nemlig total udsolgt i min by og online, så jeg er død misundelig :3

 6. fin nederdel!
  hvad hedder modellen? er det fra deres balmain serie?

  vil gerne prøve at se om jeg kan finde lignende.

  hvis du har info på sweateren også vil jeg også gerne have dem 🙂

Læg en kommentar