P3s juleaften i aften – P3 Guld!

p3guld
Outfittet fra sidste år – der er sket lidt siden, haha!

I dag i dag i dag! Vi har arbejdet os hen imod juleaften hele ugen – P3s juleaften vel at mærke nemlig P3 Guld! Jeg har glædet mig helt vildt – showet blev sidst holdt for halvandet år siden, alt for længe siden. Det har ligget i foråret de sidste par år, men så var der lige en Dronning, der havde fødselsdag/jubilæum-hejs i foråret, som ville bruge Koncerthuset. Den samme dato der skulle have været P3 Guld, og så måtte vi altså vige.
Men i aften! I aften sker det, og jeg glæder mig så meget.

Sidste år var det en ret afslappet aften for mit vedkommende. Jeg skulle først på arbejde dagen efter, om lørdagen, for at lave tømmermands-afterburner-radio med alle vinderne som gæster. I år skal jeg sende optakt på P3 fra kl. 19.00, og så selve showet fra kl. 21.00 – stadig på radioen. Det er det tætteste, jeg kommer på Melodi Grand Prix indtil videre. At være vært på den radiotransmitterede del af P3 Guld, hah! Og i morgen kl. 12.00 laver jeg igen i år en afterburner med alle vinderne. Jeg er spændt, nervøs, glad, og spændt igen. Taxaen er bestilt og henter mig om et øjeblik, så jeg må hellere komme af sted og ud af døren. Vi skal bruge de næste mange timer inden showet til at blive helt forberedt. I går aftes hørte jeg showet, som det blev sendt på radioen igen, som lektie, så jeg tænker, jeg er forberedt. ÅH! Kryds fingre 🙂

Så vidt jeg husker det, så tænker jeg at tage en masse billeder med telefonen, så I kan få et lille indblik i sådan en dag i løbet af weekenden!

Pas godt på jer selv – og lyt endelig med på P3 fra kl. 19.00!
p3guld_2

12 kommentarer
 1. Uh, det skal nok blive festligt. Og hey. Det er jo en perfekt undskyldning, for at erhverve sig noget nyt i guld og glitter – man kan jo ikke komme i samme skrud som sidst 😀

  – Anne

 2. Hvor ser du bare fuldstændig fantastik godt ud på det øverste billede – der er sådan helt særlig udstråling, der gør at man bare tænker wauuuw :O)

 3. Held og lykke! Er sikker på du kommer til at lyde lige så glad som du altid gør i radioen – et stort plus i min bog!
  Ha en dejlig weekend 🙂

 4. Det er så velfortjent, at du har fået det job. Jeg kan ikke komme på nogen der er mere passende til at sende direkte fra P3 Guld end dig. Fest, guld og glimmer, det passer som fod i hose til dig 😀 Held og lykke herfra :*

  PS. Et stort ‘ja tak’ til billeder fra din P3 Guld-dag 😉

 5. Hold nu op, hvor så du bare godt ud – også dengang. Det er sikkert helt off, jeg spørger, men du sælger ikke nedeldel eller kimono eller begge dele vel? Jeg skal til bryllup om tre uger, og et sæt som dette ville være perfekt til. 🙂

  Vh Signe

  1. Begge dele blev solgt for et halvt år siden, Signe, desværre :/ Du er ikke den første, der spørger. Jeg håber, du finder noget fint! Og tak for de søde ord 🙂 KH

   1. Øv hvor ærgerligt. Til gengæld vil jeg prøve at komme forbi Ganni på fredag så. Måske du kan inspirere mig til at finde noget andet derfra til brylluppet! 🙂

Læg en kommentar