OOTD: Smækbuks og sarte blonder

ss_colPhoto: Quodcouture
Budget: Denim dungarees // Velvet boots // Scarf // Knit
Splur: Leather dungarees // Lace bodystocking // Suede boots

(adlinks)

Godaften sødeste piger,

jeg har en herlig alene-hjemme-aften, og succesen kan måles på den halve pakke Oreos, spiste kotellet og Debatten på DR2. Top, top og top. Der har været alt for mange dobbeltdage det sidste stykke tid, hvor jeg først har skulle på arbejde for så at skulle til et arrangement, se veninder eller prøve brudekjoler eller noget fjerde. Der er faktisk få ting bedre end at kede sig lidt; surfe på netflix, snacke den, nusse Frida på maveskindet. Og hey, tid til bloggen. Og tid til at opdatere sig på Gift ved første blik (hvad skete der med Ane og Ulrik?! Åh, de har virkelig klippet det til, at han virker til at have været en lidt væmmer fyr! Min nysgerrighed eksploderede ud over det hele – ser I med??).

Jeg har fået rigtig mange spørgsmål og kommentarer og links fra jer på det billede, Soundvenues fotograf tog af mig i sidste uge. Jeg har været “offer” for en streetstyle fotograf – kan I huske det, dengang i Stockholm? Jeg var henrykt, haha! Det var lige ved og næsten højdepunktet på min wannabe-modella-karriere. Indtil jeg fandt ud af at den kære kendis-fotograf ikke delte billederne af mig på sin blog, hah! Højt at flyve… I sidste uge var det Soundvenues husfotograf, der tog billeder, og der nåede jeg sørme med! Omend jeg var træt, og klokken var 16.45 efter en lang arbejdsdag. Jeg følte mig egentlig bare så smart. Jeg elsker de smækbukser, den lune strik til og så min delikate bodystocking. Ganni lavede den også sidste år i andre farver, men der var jeg for sløv. I år rendte jeg i butikken, så snart jeg så den. Den er så fin under alle de grove striktrøjer til vinteren. For mig er vinteren ikke den mest feminine sæson, det føler jeg mig i al fald ikke i alle de lag og uld. Den blondekant gør det godt. Og jeg kan næsten ikke nå at vaske den, før den må på igen.

Nu har jeg givet to bud på outfittet til jer, som et alternativt “dagens” – måske det kan bruges?

Jeg vil forsøge mig med at gå tidligt i seng, det har jeg ikke prøvet et stykke tid. Sov rigtig godt!

15 kommentarer
 1. Du ser strålende ud som altid, Cathrine! Tror også at jeg skal have fat i den body, for den er da så fin 🙂 Gu’ følger jeg da med i “Gift Ved Første Blik” -elsker det program der udfordrer tankerne om et ægteskab. Puha, det ser ud til at det kan være svært at være i et forhold, hva’? Klipningen osv. skal der selvfølgelig tages højde for, men må indrømme at jeg var tæt på at råbe af Ane i tirsdags: “DU VALGTE SGU DA SELV AT GÅ I SENG MED HAM!?!?”, men det er måske bare mig? Men virkelig ærgerligt med de to ellers -til brylluppet virkede de så glade, det samme gælder Lene og Poul. Kan virkelig ikke stå for Michael og Line -hvordan har de to kunne undgå at være singler? De virker i hvert fald begge to så søde. Nå det var lidt tanker fra mig, haha. Kender ikke så mange andre der ser programmet, så skulle vidst lige have lidt tanker ud her 😉 Glæder mig til næste afsnit, selvom det også er specielt at følge med i fremmedes forhold på så tæt hånd… KH Ida

  1. Jeg har det lige nøjagtigt på samme måde med Michael og Line – SÅ SÅ SÅ nuttede. Åhhh! Så rolige og fine sammen. Lene og Poul – hun irriterer mig altså; “altså vi taler, men taler vi… sammen?”. STOP MED AT OVERANALYSERE! Jeg tænker også, hun selv valgte det, og fordi hun så har reageret så voldsomt, så ender han jo nærmest med at lyde som et monster… Det er lidt synd… ELsker at have nogen at diskutere den med 😀 KH

 2. Jeg elsker Gift ved første blik! Jeg er helt enig, jeg synes (måske pga klipningen, hvad ved jeg) at Ulrik kom til at fremstå som en gris, selvom han jo faktisk intet negativt sagde, som jeg opfattede det. Han ville jo bare gerne lære hende at kende, men jeg tror bare hun havde trådt ud over sin egen grænse, hvilket dog så virkede til bare at gå ud over ham. Men altså… i situationen ville hun vil gerne have sex med ham, det må man da gå ud fra. Respekt for at hun trækker sig, hun skal jo ikke gøre noget hun ikke føler sig tryg ved, som seer virkede det hele dog lidt underligt, synes jeg. Skide synd, efter 1. afsnit var jeg ellers sikker på, at de var helt rigtige for hinanden, ha ha. Øv.

  1. Jeg er helt med på følelsen af at have indvilget først, men i “baglyset” mærket, at det gik over min grænse. Men altså, han virkede ret rolig. Hun var også lidt grov ved ham på den der rejse, hun var meget efter ham mht. negativitet… Gad godt de fik endnu mere hjælp, end det lader til, de har fået. Har du set det amerikanske? Hr. og fru Hehner har lige fornyet deres løfter et år efter <3 KH

   1. Sjovt, jeg opfattede det nærmere som om, at han blev mobset og fornærmet over, at hun ville skrue ned for (sex)tempoet igen. Og ærligt talt – det er sgu altid okay at sige nej til sex. Både selvom man allerede har haft det med en person én gang, og også når man har været sammen i årevis.

    Jeg kunne slet ikke se et problem med Ane. Kunne kun se problemer med Ulrik, som virkede usandsynligt barnlig og blottet for situationsfornemmelse.

    1. Hm… Der er altså meget udeladt i den klipning. Jeg så det som om det gik meget fra 0 til 100 til 0 uden mellemregninger. Det er egentlig lidt synd for dem begge, udstillingen, men de er selvfølgelig selv indvilget i programmet… Something happened we don’t need to know :S KH

   2. Åh jeg elsker The Heghners! De var så forkerte i starten og ender bare så perfekt. Han var alt det hun havde brug for! Genialt matchet.
    Og jeg er enig med jer andre i forhold til den danske version. Jeg synes virkelig Ulrik blev udstillet ærgerligt. Jeg havde virkelig ondt af ham. Og Lene skal stoppe med at overanalysere hele tiden. Hun kvæler forholdet fuldstændig!

    1. Åh hun var så grov ved ham i starten, mrs. Heghner, så forskrækket – og så endte de så mega nuttede. I love it! GOD historie! Vi aner selvfølgelig ikke, hvad der egentlig er sket mellem Ane og Ulrik. Men i portrætteringen virker han til at have gjort noget skidt, men det er udeladt og hele hendes reaktion bliver lidt voldsom, når man ikke kender forholdene.
     Lene er bare irriterende, haha! Hun vil så gerne have at han skal være klog og sige alt det rigtige. Men vi kan jo ikke alle sammen være akademikere 😉 KH

 3. Åh, elsker at du/i også ser “Gift med første blik”! Personligt synes jeg også, at man som seer lidt sad tilbage med følelesen af, at der manglede nogle mellemregninger i hele Ane/Ulrik-historien, og jeg synes virkelig det var en skam, at de ikke ville kæmpe mere for det (ligesom jeg også synes det er tilfældet med Lene/Poul, hvor er kommunikationen? Hvis du gerne vil have i snakker sammen Lene, så snak!;)) Mht det amerikanske, så synes jeg også at kontrasterne mellem dét og det danske er ret sjove (udover, at der var skruet gigantisk op for den dramatiske musik og de store følelser:D ): Fx valgte 2/3 af de amerikanske par at finde en helt ny bolig sammen – og det par der flyttede ind hos den ene, var også det par der ikke holdt… Det virker som om, at de amerikanske deltagere på en eller anden måde var mere villige til at gå all-in og tro på det her forhold, ved med det samme at se det som en commitment – hvor de danske par måske mere ser det som en “nu har jeg prøvet alle dating-sider, så nu prøver jeg det her, og hvis det ikke går så er det også fint nok”.

 4. Jeg følger også med i gift ved første blik, og jeg, min svigermor og svigerinde var alle enige om, at Ulrik var så negativ over køreturen i forbindelse med “Anes dag” til nationalparken, og bar nag så længe (køreturen var for lang, han kunne absolut ikke sidde på jorden (ad, myrer!), så var der ikke sol nok osv.), at vi ville have forladt manden alene på den baggrund, at han havde så svært ved at slippe den negative indstilling igen. Hvis en køretur, man ikke lige gad, kan gør én så utroligt tvær, hvad så, når der opstår “virkelige” problemer? Det er okay, at blive sur/gal/skuffet, men at ødelægge hele dagen istedet for at komme videre, det forstår jeg slet ikke…
  Lene/Poul-situationen er jeg stået helt af på. Hvad er det, han skulle have sagt?

  Glæder mig til flere afsnit!

  1. Jeg havde helt glemt myre- og sol/skygge-situationen! Åh hvor var han træls… Jeg tror bare jeg blev lidt træt af den der lidt angribende facon Ane havde inden de overhovedet nåede parken; “DU er godt nok negativ, DU er da helt vildt negativ”. Det spreder heller ikke ligefrem god stemning med alle de der anklager :/ Det var noget møg…
   Lene er altså lidt forkælet i sin facon… KH

 5. Jeg ser også gift ved første blik ! Min kæreste gør så meget grin med mig når jeg ser det, at jeg nød til at følge med lidt i smug, haha 😉 Har en veninde der studerede i Mexico et semester, hvor programmet åbenbart også er blevet solgt til. Da hun kom hjem skrev hun opgave om hvordan programmet udfordrede det katolske paradigme og ægteskabstanken i et mere religiøst land. Hun fik 12 og stor ros, så det siger jeg bare til ham når han siger programmet er forklædt lavt-IQ reality-TV!
  Synes virkelig også ham Ulrik virkede usympatisk, men hvem ved om jeg havde en anden mening hvis klipningen var gjort anderledes. Kan i hvertfald godt forstå at Ane giver op på sådan en negativ og dominerende mand. Han vil ha sol, hun vil ha skygge, og hun finder et sted med lidt af begge dele. Åbenbart ikke godt nok for ham alligevel. Tror ikke helt manden fatter at ægteskab også handler om kompromisser. Det med kompromisser virker i det hele taget til at være et problem for mange af singlerne, der ønsker at den anden part skal være mere som dem selv (akademiske el snaksalige…). Jeg tænker det ville være kedeligt at være sammen med én der havde præcis de samme interesser, talemåder og uddannelsestype som én selv!
  Nå men nok om GVFB! Jeg vil spørge dig hvor din smukke taske på billedet er fra? Det er nemlig lige sådan én jeg leder efter 😉
  Alt det bedste til dig (og tak for herlig blog)
  -Maj

 6. Jeg er også begyndt at se GVFB og er helt grebet…overvejer om man skulle se de to andre sæsoner…
  Har heldigvis fået min kæreste til at se det også, og så får vi en god snak om det bagefter…jeg tror egentlig det er meget godt for vores forhold-vi bliver i hvert fald opmærksomme på nogle af de “fejl” vi selv laver og får øjnene op for at nogle trælse ting i parforhold er helt normale og ikke bare fordi der er noget galt med vores forhold.
  MHT Ane og Ulrik…ja hvad skete der?? Ihhhhh jeg er så nysgerrig, så ærgeligt man ikke får lov til at vide mere. Jeg synes også han var mega negativ på den der tur men derudover synes jeg det er rigtigt synd, at det er gået så galt med det intime. Det kommer næsten til at lyde som om han har presset hende til sex…og det synes jeg er synd for ham, da jeg ikke tror det er det der er sket.
  Og JA Lene irriterer mig også grænseløst…hvad dælen er det hun vil have den stakkels mand skal sige??!! Og at hun også forventer han skal have en lige så stor passion for at læse som hende…come on….vi må vel godt være lidt forskellige eller vil hun bare have en kopi af sig selv??
  også enig mht Line og Michael….de er så søde sammen…hepper virkelig på dem!

  KH og hav en fantastisk alene-aften (jeg er også alene i aften og NYDER det)
  Marlene 🙂

 7. Hold da op, et lækkert outfit! Jeg er vild med kontrasten mellem den feminine blonde bodystocking, som lige kommer til syne, og de mere herreinspirerede items, som smækbukserne og den grå sweater! 😀 Det er meget muligt jeg stjæler stilen 😉

 8. Lige helt uden for nummer 🙂 hvad er din lækre taske for en? Det ligner noget Mulberry, men ved du måske hvad modellen hedder?

Læg en kommentar