Hverdagsglimt

Godmorgen kæreste piger,

Så er der lidt glimt fra den sidste uge, som har haft lidt mange aftaler, men det har været okay. Som jeg bliver ældre, bliver jeg bedre til at lytte til mig selv – hvor meget jeg skal rende om i hverdagene, før det er for meget. Den grænse er over tid blevet noget lavere end før i tiden, og det er ikke alle i omgangskredsen, der forstår det. Men der er det, at mine alder efterhånden giver en ro og en selvtillid i, at det er helt okay. Vi er forskellige. Andres syn kan jeg ikke ændre, det må stå for egen regning. Jeg tænker tit på min kæreste som ham, der har givet mig lidt af den ro og selvtillid. Det er det vigtige mennesker i ens liv skal give – ro og selvtillid.

Og når jeg så lige er færdig med at være småforelsket en tirsdag morgen (det er jeg forhåbentligt aldrig), så har der været mange gode stunder og glimt fra ugen, der er gået. Endelig del jeres, det gør mig så glad. Jeg er alene hjemme i aften, så har jeg lidt at hygge mig med ?

glimt141215_2

? Kokosvand er blevet en rigtig dyr vane men i det mindste i den sunde afdeling. I Californien drak vi usandsyndligt meget af det, og jeg fik også min kæreste hooked. I lørdags måtte vi i Torvehallerne og smage den friske som medicin mod tømmermænd. Mums! ?

glimt14121_5

? Weekenden bød også på julefrokost for hele slænget på min kærestes side, de af vores venner, som vi har været allermest sammen med over årene. Virkelig gode mennesker. Men det er min kæreste jo også, det gode tiltrækker det gode. VI havde i øvrigt booket bord til alle elleve på Madklubben. Det fungerede så godt ?

glimt141215_1

? Frostklare dage, ahhh ?

dagens141215_6

? Min violinfigne har det virkelig lækkert – jeg ledte længe efter en sidste år og endte med at finde den på Amagerlands Plantecenter (selvfølgelig, paradis på jord for grønne fingre). Den glæder mig hver dag ?

glimt141215_3

? Jeg er lidt ekstra forelsket lige i øjeblikket, det må være årstiden, vores planer for 2016. Adam er også bare så god, virkelig, virkelig god. Han minder mig om, hvad der er værd at bruge tid på ?

glimt141215_4

? Vi har købt juletræ! Jeg er cyklet forbi “Hjemløses juletræer” på Aktivitetscenter Sundholm nok gange på vej til arbejde til, at jeg måtte forbi. Det klarede vi søndag – gode priser, fine træer og støtter man den gode sag og arbejdet for udsatte ?
glimt141215_5

? Som jeg trissede til julefrokost fredag, fik jeg et postkort fra min svigermor. Frida havde det godt. Jøsses hun er sød! ?

glimt141215_7

? En eleva-fie i min emojikjole – den koster 150 kroner i H&M og må betegnes som årets fund. Sjældent har jeg fået så mange komplimenter ?

glimt141215_8

? Et weekendskit – Meyers kanelsnegl, som vi deler hver weekend. En god kaffe og et fint blad. Det er rigtig, rigtig godt for sjælen ?

glimt141215_9

? En af de helt store lykker i sidste uge må være valget af brudekjole(-r, who knows :p ), og nu er fakturaen betalt, ingen vej tilbage ?

glimt141215_10

? I onsdags var jeg hjemme hos en veninde til en kop te. Vi mødtes ved 20-tiden hos hende i Nyboder, og der er bare så yndigt. Jeg cyklede først hjem ca. 23.45, av, men hele verdenssituationen blev vendt, som den skulle ?

33 kommentarer
 1. Jeg giver dig helt ret, efter jeg er blevet ældre ved man også bare hvad der fungere og hvad der ikke gør .. Fx går vi i seng kl 22 på hverdage , vi har begge brug for ordentlig søvn for at ha det aller bedst, så må man bare lytte til sig selv. Selvom jeg føler mig ret gammel når jeg slukker midt i en fed film, for nus al vi altså sove

  1. Hvor er det stærkt – jeg har ikke helt rygrad til at gå så tidligt i seng endnu. Men det ku være så fint et mål for 2016 😀 KH

 2. Man kan ikke lære en gammel hund nye tricks, siger de jo. Så ja – du har helt ret i, at det kommer mere og mere til syne, jo ældre man bliver 😀 Vanemenneske? Rutineglad? Uforbedrelig?!? Neeejnej, jeg er bare en gammel hund!

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Ps. Fik akut lyst til sovs, efter Madklub billedet. Lige nu tak! Og mørt, mørkt kød. Rester til morgenmad, er nemlig netop en af de ting, jeg elsker.. Særligt indtaget direkte fra tupperware under dynenen. Fy, gamle hund!

  1. Det var seriøst god sovs, hah 😀 Man kan ikke lære gammel hund nogen former for tricks 😀 Jeg spiser ost af pakken fra køleskabet. Dagligt. Bare lige en slice eller to. KH

 3. Din forelskelse gør mig helt blød om hjertet, og så er det her indlæg jo så dejligt. Lige præcis det overspring, jeg havde behov for i min eksamensskrivning.

 4. Jeg er vild med de her indlæg! Jeg er også helt skudt i min kæreste i øjeblikket (også normalt, men kolde gåture og brætspil i varmen efter gør et eller andet)! Og så er det jo mit hoods juletræ! Du må også gerne komme til te hos mig 😉 God tirsdag og massere af kærlighed!

  1. Nååårh, hvor er det altså dejligt. Kulden og mørket får en til at trække os nærmere. Det elsker jeg. Og hvor er du altså heldig at have så smukt et hood 😀 NØJ der er fint i øjeblikket – det er der jo altid! Masser af kærlighed og fin tirsdag herfra! KH

 5. De her indlæg med hverdagsglimt, ikk? De gør mig oprigtigt talt glad 😀 De minder mig om hverdagens (mange) små glædelige øjeblikke, og jeg synes virkelig, man mærker din eftertænksomhed og taknemmelighed for disse øjeblikke. Apropos ro og selvtillid, så giver dine ord, og dit syn på tingene (fx det med at finde og acceptere sin egen grænse) på en eller anden måde ofte mig en ro og tro på mig selv.

  Rigtig god decemberdag til dig 😀 Jeg har en fridag (ægte luksus) og skal på jule-hygge-tur med min mor, og jeg glæder mig til at se på julebelysning og købe brændte mandler. Ahh 😉

  1. Hvor er det altså bare dejligt 😀 TAK TAK TAK, du er så sød. Der er også så mange fine øjeblikke, og jeg er altså bedre til at lægge mærke til dem, som jeg tager billeder og dvæler et splitsekund ved dem… Jeg håber, du havde den rareste fridag med morhygge og julelys. Byen er så fin i disse dage. KH

 6. Hvad er det for en fin kjole du har på på billede fra brudekjolebutikken, den stort med prikker? Hvor er den fra? 🙂 Den er lige min stil nemlig 😉

 7. Åh hvor gør de her små hverdagsglimt mig sådan glad helt ned i maven! Så dig og A i metroen i lørdags – ret stalkeragtigt egentlig 😀
  Men I så så glade ud, hip hurra for forelskelsens magt på gråhed og kulde <3

  1. Nååårh, hvor er du altså kær Cecil, det er virkelig også en rigtig, rigtig rar periode <3 Mere forelskelse til alle :-* KH

 8. Jeg elsker dine hverdagsglimt, de er så fine! I sidste uge var jeg på Louisiana på en onsdag. Det er altså lidt magisk at komme ud af rutinerne og prøve noget nyt – og så på en onsdag!

  I søndags da min kæreste kom hjem fra arbejde i IKEA sagde han “du bliver mega misundelig når du hører hvem jeg mødte i dag”. Det var dig og din kæreste! Han ved hvem du er uden at læse din blog fordi jeg fortæller videre og viser billeder. Okay, han følger dig faktisk på Instagram pga. Frida.. Han har lovet at sige Hej næste gang.

  1. Åhhh Louisiana! Herligt sted! Gik du også i butikken? Den kan jeg altid bruge en formue i 😀 Og vil du så lige hilse din kæreste fra mig, jeg oplever virkelig sjældent, at herrer kan genkende mig, det er lidt fint 😀 Frida og jeg hilser! KH

   1. Selvfølgelig var jeg i butikken! De har jo placeret den så godt at det ikke kan undgås. Det er så fin, havde lyst til at købe det hele! Haha jeg skal hilse tilbage. Han var ret glad for at få bekræftet at det rent faktisk var dig han havde set 😀

 9. SMUK kjole 🙂 den klæder dig virkelig!!!
  åh, du rammer et ømt punkt hos mig, det med at vælge mere ro til og dermed færre aftaler. jeg oplever nemlig også at det både er veninder og omgangskredsen, der ikke “forstår/accepterer” mine/vores valg og brokker sig meget over det. synes faktisk det med veninder er blevet lidt svært her jo ældre, vi bliver og mere “sat” med dejlig mand, hus, kæledyr osv. Hvis du har mod på det, kunne det være rart med et indlæg om hvordan du oplever veninder/venner her i dine voksne år,der sker jo så mangenaturlige forandringer , men også opløsning af venskaber. jeg synes selv, at det er et svært emne at tage op, og oplever lidt at det er tabu at tale om, fordi alle i dag helst gerne har tonsvis af “venner” på de sociale medier osv. , men vi er altså stadig nogle piger, der bare har det bedst med en lille håndfuld nære og tætte veninder, og ikke en masse perifere bekendtskaber. Nå, du kan lige overveje om det er et emne, du finder interessant 🙂
  god tirsdag aften til dig. kh katrine

  1. Kæreste Katrine – det fylder altså også rigtig meget hos mig i disse år. Det vil jeg meget gerne tænke over. Du er absolut ikke alene med tankerne. Jeg har ikke særligt mange veninder – ikke de nære i al fald. Jeg vil tænke lidt mere over det og få skrevet lidt ned. TAK for dine tanker! Og god aften til dig. KH

 10. Neeej, var det den fra H&M? Så en plakat, men troede bare det var mig der ikke kunne skelne lange røde kjole fra hinanden. Diva-lækker dame! 😀

  Jeg har haft en utrolig uge med massevis af arbejde, spæd start på eksamensskrivningen, julefrokoster, festnegle, julemarkeder, et par underholdende bøger og champagne på jobbet. Det er sgu dejligt med den slags! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jaaa 😀 Det er det! Den er genial, så fint detaljeret 🙂 Av mand, du har da også haft mega meget gang i den! Pas også lidt på dig selv (det er der champagnen kommer ind 😉 ) God uge! Kh

 11. Åh det er bare nogle fine billeder du får taget! <3

  I øjeblikket er de små "glimt" for mit vedkommende ude i horisonten. Min specialemakker og jeg har uofficiel deadline for speciale på fredag. Officiel deadline 2. januar. Men vi vil så gerne kunne holde jul uden at skulle skrive på eksamen. For én gang skyld i alt den tid jeg har læst på uni, vil jeg gerne prøve at holde jul uden følelsen af dårlig samvittighed. Vi har derfor nogle meget lange dage, men vi er 7-9-13 også færdig en hel dag før vores egen deadline. Jeg ser derfor allerede nu frem til et kærkomment øl-glimt torsdag eftermiddag når vi har sendt det afsted! Phew!

Læg en kommentar