Invitationer til fødselsdag, dåb og bryllup

Godmorgen <3

I weekenden blev jeg spurgt på instagram, om jeg ikke ville vise lidt inspiration til invitationer – både til dåb, til konfirmationer, til bryllup osv. Vi er selv gået igang med processen og været i Tutein & Koch inde på Farvergade for at se på papirstyper osv.

Etsy er FYLDT med gode invitationer, hvor man kan få enten en template, som man selv kan printe eller få dem til at printe for en højere pris. Alle invitationerne herunder har jeg fundet via Etsy.

Derudover har jeg fundet rigtig meget inspiration hos Paper Rifle Co., som jeg synes laver vanvittigt fine invitationer – man kan få dem fuldstændig personlige. Minted er også et rigtig godt sted at finde invitationer, og hvis ikke man vil have deres, så kan man bare suge inspiration til dig. Chris lagde også sin fødselsdagsinvitation ud til fri afbenyttelse – et gratis og fint tip, hvis jeg selv skulle sige det, haha!

Sidst jeg skrev om invitationer, havde I også MASSER af fif og idéer, så læs evt. kommentarfeltet i det gamle indlæg HER. OG hvis I er i tvivl om, hvor meget eller hvad, der skal med i invitationen, så læs evt. det HER indlæg for inspiration til teksten.

(indeholder adlinks)

invite_col1

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6invite_col21 // 2 // 3 // 4

invite_col31 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

 

4 kommentarer
 1. Jeg fik sgu en ring, en rigtig voksen ring med diamanter af kæresten min. Vildt midt i jeg følger dig og Acies bryllups eventyr. Pludselig sidder jeg selv i det. Jeg er ikke blevet bridezilla endnu.
  Drømmer om blive gift i udlandet. På en strand, midt i det franske kvater i New Orleanes eller noget. Min mand er fra Færøerne, så uanset hvad skal vi holde en reception deroppe og have taget billeder verdens smukkeste sted. Saksun. (tip til dig og manden, hvis I vil opleve smuk smuk natur)

  Nå anyway ville egentlig sige, at jeg er ved være godt træt af den der skrifttype, som invitationen har på 6. billede (Mia og Brent står der vist) Den er ved være lidt for brugt både på blogs osv. Den er ved være en epidemi 🙂

  Er vild med den af paret på 4. billede hvor man bliver malet lidt som en tegneseriefigur agtig. Så sød. Lige mig, som er multikunstner og laver alle former for kreative ting. (Kan man få en med en søpapegøje, så er det næsten oplagt for mig, når jeg har tilknytning til Færøerne hehe)

  De bedste bryllups forberedelses hilser

  Line

  1. Whaaat! Kæmpe stort til lykke med ringen og den store kærlighed. Det er da så vidunderligt! Jeg kunne holde tusinde bryllupper; på strand, på et bjerg, i skoven, på et slot og stadig se det smukke i hvert sted. Mulighederne er mange, så det er bare om at finde det, der er det rigtige for jer! Måske på Færøerne? Det ville da være eddersmukt! Kæmpe stort til lykke med jer, til den kommende brud <3 KH

 2. Hvor er der bare mange utrolige fine invitationer, jeg havde ingen idé om at der var så mange smukke. Og hvilket arbejde du lægger i det, både at finde dem, men også med alle de links. Det må tage noget tid 🙂

  1. Det er nærmest et uendeligt univers af fine printede sager 🙂 Det tager en rum tid, men det er også meget hyggeligt nussearbejde 🙂 KH

Læg en kommentar