OOTD: Hverdagsramt med træls hår

dagens091215_1

Goodmorning ladies,

jeg har det lidt træls pt. Det der vinter-grå-hud-uldindpakkede, det er jeg altså ikke så nede med. Jeg føler mig lidt gumpet. Hvis det er et ord. Kender I følelsen? Sådan lidt ubestemmeligt bwah… Og håret er det mest træls. Der er flere af jer, der har spurgt ind til en update på “Pandehårsplanen” (det er sgu lidt herligt, at den kan trække spørgsmål stadig). Lidt sjovt at det er blevet en ting. Planen var at have et lidt mere blødt og bohemet pandehår. Det var jeg faktisk ret glad for. Håret var stadig relativt kort, og det fungerede meget godt med pandehår til siderne (nu linker jeg også til et outfit, hvor jeg havde sol på kinderne, og det hele var lidt LA-lækkert). Der skal bare ske noget nyt engang imellem, og det der “lige-over”-pandehår er også ret svært at holde og sæt. Plus hele manken var meget tung, da den var lang og træt i det med for meget hår på toppen. Det skal være kortere, det er perfekt.

MEN. Da jeg kom hjem fra ferien, og min kære frisør øjnene brudehår i fremtiden – at hun skulle have noget at arbejde til den tid – så bad hun mig om at lade det hele vokse. Så det gør det, ude af form og ret ukrudts-agtigt. Vi er enige om, at det alt sammen er first world problems, men kender I ikke bare den der følelse, hvor man føler sig lidt pruttet? Jeg føler mig ikke rigtig smart. Jeg trænger til at høre Beyoncé og lægge pæn makeup og have bare ben. Ud at danse lidt. Til julefrokost på arbejde på fredag, måske? – Kan I huske, hvordan det gik sidste år? Det var rimelig meget kold-før-tolv.

Der er én kur mod følelsen af prut (udover Beyoncé), og det er at have RART tøj på. Jeg købte for et par uger siden den der mega lækre cashmerestrik på ASOS, og nu ønsker jeg mig den også i grå. Den har jeg bare selv været for langsom med, så nu er den udsolgt. Det går nok, men lækker er den altså!

Må I få en smuk dag, og ha’ det lidt Beyoncé!

Adlinks: Boots – Miumiu // Jeans – H&M (similar) // Knit – Asos // Coat – Ganni // Gloves – Hestra
dagens091215_2

dagens091215_3

13 kommentarer
 1. Jeg har det også sådan lidt prut i øjeblikket.. Det må være vejret, manglende sol og mængden af småkager… Jeg synes måske også at radiatorluft gør min hud lidt tør og klistret. Og så vokser mit hår også bare. Jeg kan bedst lide page, men forløbet er sådan ca.: for kort, perfekt, for langt og akavet omkring skuldrene. Men jeg ordnede negle igår (inkl. neglerødder) og det hjalp lidt. Jeg tror jeg tager mit pæneste tøj på idag 🙂

  Kan du måske spille lidt Beyoncé i radioen idag? Måske?

  Kram

  1. Det er altså også en hård kombination; nul sol, gråt, lidt for meget praktisk uld, lidt for mange småkager og lidt for lidt frisk luft. Det er altså hårde odds. Men lidt makeup og en tur med krøllejernet kan måske gøre lidt? I hope so, ellers gør jeg som dig, lægger lidt lækker neglelak 🙂 KH PS: Jeg spillede Coldplay ft. Beyoncé, tæller det? KH

  1. Signe jeg delte den straks på Facebook – TAK for det gode grin. Du er GENIAL! Perfekt mod vinterpruttethed 😀 KH

 2. Jeg kender godt følelsen! Men må sige at jeg syntes du ser super godt ud og at Beyonce bare er nøglen til at føle sig fantastisk!

  Jeg bliver nødt til at spørge – hvor er den flotte blondesag du har på inden under strikken fra? 🙂

  Kram

 3. I know the feeling! Man føler sig som en stor gave (en af de der med alt for meget gaffatape), som skal pakkes ud hver aften.

  HEY! Har forelsket mig fuldkommen i din højhalset blondebluse. Har du et tip til et billigere alternativ, end det link du lagde op for noget tid siden? 🙂 Det fungerer så fint med en strik udover.

  1. GOD beskrivelse, selv om gaver nu lyder rare, gaffatape or not 🙂 Jeg skal nok lige se lidt efter de der blondebluser, jeg har set nogen men kan ikke lige huske hvor 🙂 KH

 4. Du er så smuk Catherine <3
  Jeg har lige fået mit hår klippet i den fineste flotteste page/etage frisure, og jeg elsker det! Min kæreste – not so much 😉 Så er det godt at man kan danse lidt til Single Ladies med Bey i stedet 😉

  1. Du er kær Astrid, tak <3 Min kæreste var heller ikke frisk på min page først, men endte med at synes, det var så fint! Han vænner sig til det 😉 Til lykke med dit "nye" hår, jeg SAVNER det kortere! KH

Læg en kommentar