OOTD: Krøllet i seniorbio

rockpaperdresses, cathrine Nissen, Last Conspiracy, Custommade
rockpaperdresses, cathrine Nissen, Last Conspiracy, Custommade
rockpaperdresses, cathrine Nissen, Last Conspiracy, Custommade

Godmorgen <3

Et lidt krøllet outfit fra i går, hvor vi startede dagen i biffen. Vi havde endnu ikke fået set Mockingjay, og så besluttede vi os for en tidlig film klokken 10.00 – GENIALT tidspunkt. Vi var kun fire i biografen, og så havde vi kaffer, yoghurt i tupperware og croissant og ostemad med – nogen vil kalde det seniorbio, men det var SÅ hyggeligt. Vi havde en hel dag foran os bagefter og nåede både at købe lidt julegaver og mødes med en kammerat til eftermiddagskaffe. Det kan altså anbefales! Seniorbio <3

Outfittet var lidt krøllet efter at have puttet på kysserækkerne i et par timer, men det gjorde sig nu alligevel lidt fint. Jeg købte den hvide skjorte på lagersalg for to måneders tid siden, og jeg har slet ikke fået brugt den endnu, lidt en skam, for den er nu ret god. Bare-skuldre-toppen har jeg ville have på længe, men det er ikke rigtig årstid til den slags, men man kan da godt have skjorte på inden under. Det gjorde jeg i hvert fald.

Jeg har simpelthen ikke tid til at sidde her mere – jeg skal ud og døren og på arbejde. Kenneth K har inviteret Mads og jeg med til at quizze i Musikquizzen. Vi skal udfordres i Drengene-mod-pigerne, og jeg har det som om, jeg skal til eksamen. Rimelig ondt i maven. Men det skal nok – jeg bliver jo bare udfordret i mit metier, og der har jeg ikke rigtig lyst til at fejle. Men nerverne kan godt sætte en stopper for det hele… Gisp!

Hav en vidunderlig søndag og kryds lige fingre!

Skirt – Nørgaard // Shirt – Custommade // Top – Ganni // Bag – Adax // Boots – The Last Conspiracy (adlinks)
rockpaperdresses, cathrine Nissen, Last Conspiracy, Custommade
rockpaperdresses, cathrine Nissen, Last Conspiracy, Custommade

7 kommentarer
 1. Haha, hvor lyder det skønt! Har biograferne overhovedet stadig den der regel med, at man ikke selv må have mad og drikke med ind i biffen? I så fald gør de virkelig ikke ret meget for at opretholde den 😀

  Den er virkelig lækker den der skjorte. Du må se at få den ordentligt i brug, så den ikke bare hænger i skabet og bliver ensom 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Altså ingen sagde noget til de medbragte kaffer 😀 Men film klokken 10.00 fordrer heller ikke ligefrem popcorn og slik, så de har nok ikke så meget at stille op 😉 KH

 2. God idé at bruge bare-skuldre-blusen over en skjorte – det fungerer jo rigtig fint!
  Og hvor lyder seniorbio bare rart! Det må jeg prøve næste gang, jeg skal se en ny film 🙂
  Og EJ, jeg gik glip af Musikquizzen i dag! Jeg bliver nødt til at høre det, mens jeg spiser aftensmad så. Håber det gik godt 🙂

   1. Oh du behøver ikke høre musikquizzen haha, jeg blev lammetævet af en trænet quizmand. Jeg undervurderede hans hurtighed. Velkommen 😀 Og prøv lige det der tidlig-biftur ved lejlighed! KH

Læg en kommentar