OOTD: Ruskindskjole + strikhue

rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,

Godmorgen <3

Jeg har mistet al fornemmelse for, hvilken dag vi er nået til i kalenderen. Jeg havde sat vækkeur til klokken 07.30 – men opdagede først i morges, at det var søndag. Man står fandenfisemig ikke op klokken 07.30 en søndag med mindre man har 1) børn eller 2) skal med et tidligt fly på ferie. Så jeg lagde mig på den anden side og sov en time mere.

Jeg har glædet mig lidt til at en seminormaliseret hverdag vender tilbage, der er noget Palle-alene-i-verden over at cykle på arbejde og være den eneste sjæl på cyklen i gudsforladte gader. Selv om det teknisk er søndag, så lader det til at udsalg starter i samtlige butikker, og jeg skal da være med! Vi har fået ekstra lange dyner i julegave, og nu er jeg jo nødt til at købe nyt sengetøj, der passer til, hæhæ… Jeg har længe drømt om noget af det fine hørhalløj fra Aiayu, og med en bonuscheck i hånden fra Illums Bolighus så flotter vi os. Sørme så.

Billederne her er fra den helt igennem fine 25. december, vi havde, i Bernstorffparken. Min absolutte yndlingshundepark, hvor der altid er mega mange hunde til leg, og så må de løbe frit i HELE parken. Det er ikke ligesom i Søndermarken, hvor man får et frimærke. Hvis I er hundeskruk, er det et udmærket sted at få afløb, og hvis I har hund er det et must. Simpelthen. Frida ved udmærket, hvor vi er, så snart vi parkerer ved parken. Hun er fyr og flamme, indtil vi trækker hende ud derfra.

Outfittet skulle bare være så simpelt som muligt. Gode støvler, en rar kjole og en hue til at skjule det julefedtede hår. Og nu tillader jeg mig at spørge, så bare giv mig et ærligt svar. Gider I ikke outfitbilleder? Jeg synes, jeg kan fornemme, at de ikke er så interessante for jer. Det er også begrænset, hvor spændende de er om vinteren, hvor man er pakket ind og lyset er knapt. Årstiden arbejder ikke for mig. Men altså – er I helst fri for dem? Selv synes jeg nu, de er hyggelige at have i arkivet – for mig er bloggen ligeså meget en dagbogsfortegnelse, og på den led er billederne så hyggelige at have.

Boots – Timbaland // Stockings – Wolford (SALE) // Dress – Selcted Femme // Coat – Ganni (SALE) // Scarf – Custommade // Beanie – COS
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,

84 kommentarer
 1. Jeg elsker DINE outfitbilleder! De giver mig altid inspiration til at lege lidt mere med min egen tøjstil, fordi du kan få alt til at se stilet og klassisk ud

 2. ALDRIG stop med outfit billeder!!

  Det er mine yndlings posts fra dig af!!
  Så du kan lige vove på at stoppe med dem

 3. Fortsæt ENDELIG med outfit-indlæg!! De er smukke og inspirerende og det er kun lækkert at årstiderne er synlige i både lys og stil <3
  For mig er det meget inspirerende, selvom de ikke afføder kommentarer og spørgsmål 🙂

  God dag <3

  1. Det er i hvert fald det mest relaterbare – de fleste er pakket ind fra top til tå jo 🙂 Og tak Mette (også for at have fulgt med så længe!) KH

 4. Jeg elsker dine outfitbilleder. Jeg synes de balancerer din blog så fint, så der kommer en god variation af indlæg. Jeg ville oprigtigt savne dem, hvis der ikke kom så mange af dem. Jeg har i hvert fald ikke oplevet endnu at de er blevet for meget, eller virker overflødige. Eller er kedelige 🙂 Også selvom det er vinter.
  Jeg får i hvert fald rigeligt inspiration, og læser faktisk altid med når du poster.

 5. Du må endelig ikke stoppe med at vise os dine outfits. Heller ikke om vinteren! Det er så hyggeligt, og så er det jo ikke kun tøj, men også fine hverdagshistorier. Det nyder jeg meget! 🙂

 6. Jeg elsker dine outfit indlæg! De resulterer altid i et lille smil på mine læber, grundet dine fantastiske skriblerier eller dit eget bredde smil. 🙂 Disse indlæg er ikke bare tøj indlæg, hvis du spørger mig (og det gør du jo ;-)), men de er netop sådan en lille online dagbog, fordi billederne altid er fulgt op af små hyggelige anekdoter, hverdagstanker eller fortællinger om din hverdag. Jeg er vild med billederne fordi du er så inspirerende, teksten er jeg vild med og mest af alt er jeg vil med dig – og det er din blog, så du skal dele lige præcis det, DU har lyst til.

  Jeg har et skørt spørgsmål, som måske er lidt malplaceret. Og så alligevel ikke…. Frida er jo med, så der er mit apropos. 😉
  Men hvor længe synes du, Frida kan holde til at være alene? Min kæreste og jeg kigger nemlig efter en lille hund, og åh hvor kan jeg ikke vente!

 7. Outfit billederne er hyggeligt, fortsæt endelig med dem. Desuden synes jeg også det er fint, at du nærmest aldrig bare lægger det billede op af dit outfit, og så er det ligesom det. Der medfølger altid en lille eller lidt større bid tekst – det kan jeg godt lide 🙂

 8. Du må endelig ikke droppe outfits, det er både hyggeligt og god inspiration. Er især vild med, at der altid følger en historie med!

 9. Jeg har efterhånden lært at din blog for mig er en læseblog – der står altid noget i dine skriverier jeg kan relatere til, eller noget der giver et smil på læben 🙂 Outfitbilleder er (ironisk nok), sjældent de mest spændende indlæg for mig – men det gælder alle “fashion/livsstils-blogs” jeg følger! Dog er undtagelsen når et outfit er noget jeg kan se mig selv i, ligesom i dag. Andre gange er stilen for langt fra min egen, så scroller jeg bare videre, eller læser godbidderne 😉

 10. Ååååh, Cathrine… Don’t even think about it – Jeg elsker dine outfitbilleder!!! Det er inspirerende, hyggeligt og dejligt at få et “live”-indblik i din hverdag, og du er ofte medvirkende til en konstant voksende ønskeliste, hvilket både er problematisk, dyrt og herre lækkert!

 11. Du ser skøn ud – men jeg synes dog ikke, at OOTD er særlig interessante. Men det synes jeg heller ikke hos andre, bortset fra, at man gennem dem ofte får lidt indblik i hverdagen og de små ting 🙂

  1. Det er de heller ikke altid, det forstår jeg så godt haha 😀 Det er jo også et spørgsmål om smag og stil osv. Der skal være lidt for enhver 😀 KH

 12. Jeg elsker dine outfitbilleder! Du er er fantastisk inspirerende til at sætte farver og lækre materialer sammen. Men jeg glæder mig da til det bliver forår, og der kommer mere tyl og mindre uld 😉

 13. Du må da ikke stoppe med at vise outfits! – efter min mening altså.. Det behøver slet ikke være hver dag, men du inspirerer i hvert fald mig og du er én af de få bloggere i DK med en mere original tøjsmag. Og det er ment som et stort kompliment. Derfor vil jeg meget gerne se flere inspirerende outfits fra dig. Tusind tak for en dejlig blog i det hele taget!!

 14. Cathrine, du må ikke droppe outfitbillederne! Din stil er en af de mest inspirerende i blogland, så jeg vil næsten sige flere dagens – i hvert fald ikke færre!

  1. WAUW! Sikke nogle ord altså 😀 TAK TAK TAK! Jeg ville også ønske, at jeg kunne lægge mange flere billeder op! KH

 15. Helt ærligt: uden outfitbilleder ville jeg ikke følge din blog. Jeg kommenterer dog aldrig på dem, men det gør jeg generelt ikke på nogen indlæg hverken hos dig eller andre bloggere. Kald mig bare en passiv-følger, men jeg nyder blot det visuelle. Kan også godt lide dine andre indlæg (måske med undtagelse af hverdagsglimt), men please please please bliv ved med at vise inspirerende outfitbilleder! Hvis du mødte mig på gaden, ville du kunne genkende en masse af mit tøj 😉

  1. Haha, herligt Vibeke, det ville jeg grine med ad 😀 Jeg følger også selv ret passivt hos andre, så det forstår jeg virkelig godt !KH

 16. Helt ærligt: uden outfitbilleder ville jeg ikke følge din blog. Jeg kommenterer dog aldrig på dem, men det gør jeg generelt ikke på nogen indlæg hverken hos dig eller andre bloggere. Kald mig bare en passiv-følger, men jeg nyder blot det visuelle. Kan også godt lide dine andre indlæg (måske med undtagelse af hverdagsglimt), men please please please bliv ved med at vise inspirerende outfitbilleder! Hvis du mødte mig på gaden, ville du kunne genkende en masse af mit tøj 😉

 17. Personligt kigger jeg ikke så meget op billederne men går mere op i at læse teksten 🙂 outfitbilleder uden tekst ville være kedeligt, men der er altid en lille historie til dine outfit-billeder og det er jeg vild med <3

  1. TAK Vic, jeg prøver i hvert fald at finde på noget, så de ikke bare står alene, selv om navlen er lidt dyb at pille i ind imellem 🙂 KH

  1. Ahmen mine dage er helt åndede! Virkelig. Det føles som en tirsdag. Men så er der selvfølgelig ikke så lang tid til weekenden igen 😛 KH

 18. Du må absolut ikke droppe outfitbillederne! Det ville simpelthen være for ærgerligt. De er SÅ inspirerende og fine.
  Desuden er dine hverdagsglimt også nogle glimrende indlæg.

 19. Du må endelig ikke stoppe! Jeg elsker at få inspiration i din fine og fantasifulde stil, så jeg vil ærlig talt blive lidt skuffet, hvis du skipper dem – også selvom jeg elsker dit skriveri 🙂 Det visuelle gør bare en hel del for mig og kan skabe smil på læben på en anden måde end skriveriet.

  1. Du har så ret Anne, jeg synes også selv at billederne er en vigtig del af en blogs udtryk og historier – det er ligesom den der ekstra dimension. De får lov at blive! KH

 20. Hm, altså jeg synes Frida er klart mere interessant i sådan et indlæg her end outfittet 😉 Typisk læser jeg teksten, kaster jeg et hurtigt blik på outfittet, suger den inspiration til mig, som det nu giver, og forlader så bloggen igen. Jeg klikker meget sjældent videre via links – du er blevet en eksklusiv dame, og det er helt udenfor mit budget – men det er jo din blog, så synes bestemt du skal fylde den med de ting, som du godt kan lide. Inkl. dyre outfit 🙂

  1. Frida vil altid være den mest interessante 😀 Hun er altid god – hvis jeg kunne “affiliatelinke” til en kopi, havde det kørt som smurt, hah! Og du har helt ret – min stil og de ting jeg køber har også ændret sig. Der har vi jo også alle forskellige muligheder og prioriteter 🙂 KH

 21. Jeg elsker outfit-billederne, men ofte er det jo ikke de indlæg som ligger mest op til kommentar-eksplosion, hvis det er dét du bygger populariteten på? 🙂

  Bliv ENDELIG ved!!

  1. Nej præcis, det gør de ikke. Jeg tror lidt jeg har set på views – altså kliks på bloggen, kommentarer, aktivitet på sociale medier, og så også lidt ud i blogland. Jeg har været lidt i tvivl, om de ligesom var en uddøende race? Tiderne skifter jo også, og ligesom outfitbilleder har ændret sig fra at blive taget i spejlet, så kunne de måske også i den anden ende have mistet interessen. Det lader det dog ikke til her 🙂 KH

 22. Jeg gider i hvert fald godt dine outfitbilleder. For det første så synes jeg de hører til her på bloggen, og for det andet så inspirerer de mig. Den måde du kombinerer farver og mønstre på, som man måske ikke lige umiddelbart ville gøre, er en øjenåbner for mig. Alle farverne, tilsat dit smil, gør mig altid glad 😀 😉
  Lyset på ovenstående billeder er for øvrigt helt magisk 🙂

  1. Ja var det ikke et fint julelys? Sådan helt kold 1. juledags-lys, det er altså yndigt. Og tak for dine varme ord, K, jeg har været lidt i tvivl, om de ligesom var en uddøende race, også hos andre i blogland. Men det lader det ikke til 🙂 KH

 23. Og jeg kan lige tilføje mere, at jeg lige har klikket frakken hjem, da jeg har haft den i kikkerten længe, netop takket være dig. Og nu har du også informeret om, at den er på tilbud.
  Jeg bliver ligeså inspireret af dine outfitbilleder, som mange af de andre der kommenterer her, så please continue 🙂

  Vh

  1. Det var da vidunderligt 😀 Den bliver du SÅ glad for. Det er min absolutte yndlingsfrakke. Den er så pæn og klassisk <3 Til lykke med den! KH

  1. Tænk, jeg har mistet fornemmelsen af dagene – skørt, at det er søndag 😀 Det føles som en tirsdag! Jeg gad så godt kunne levere flere billeder, virkelig. Den er lidt svær med arbejde pt. Foråret gør det noget nemmere! KH

  1. Hvor er det bare sjovt at høre! jeg har haft en fornemmelse af, at de ligesom ikke var i så høj kurs længere. Jeg kan se, at de ikke har så mange views, få kommentarer og ikke så meget aktivitet på sociale medier – og det har andre kollegers heller ikke. Jeg var lidt i tvivl, om tiden ligesom var løbet fra dem 🙂 KH

 24. Seriøst, du må IKKE skære ned på outfitbilleder.
  Du var, uden du ved det, med som beslutningstager på alle min shoppingture sidste år. Jeg manglede en ny garderobe, og hver gang jeg stod med et potentielt nyt køb, kunne jeg spørge mig selv “Ville Cathrine købe det?”. Det kunne jeg fordi jeg kontinuerligt og inden hver shoppingtur havde gennemanalyseret dine outfit-billeder 🙂
  Jeg speaker sjældent op herinde.. 🙂 Jeg er en af de stille læsere, der bare nyder og tager ind. Jeg tror der er mange flere som mig.
  Knus og godt nytår.

  1. Virkelig? Sikke en ære 😀 Har du fået gjort nogle gode køb så? Det håber jeg! Forhåbentligt ikke for mange fejlkøb 😀 Jeg er også selv en stille bloglæser, som bare nyder hos andre, så jeg forstår dig godt. Men jeg er glad for du lige meldte ind og med så søde ord! Kram og godt nytår tilbage

 25. Jeg nyder dine outfitindlæg rigtig meget. Synes du har den fineste stil 🙂 Er nok bare ikke den store kommentator på blogs generelt, og det er personligt derfor jeg er stille.

  1. Det er jeg heller ikke selv, og jeg får så dårlig samvittighed. Det er jo en stor del af hele bloggingen – ellers kunne man ligeså godt have et magasin. Men jeg er fuldstændig som dig, så jeg forstår! KH

  1. Hvor er du sød Stine, jeg synes så tit, de er lidt ufokuserede og jeg bliver helt misundelig på mine søde kolleger, når de har flotte og knivskarpe billeder. TAK <3 KH

 26. Ej! Cathrine du må endelig ikke stoppe med dine outfitbilleder, jeg er vild med dem i en god kombi med alt andet fra din blog af 😉 Jeg er typen der i “en smule desperation” bladre dine outfit posts igennem for at afværge en tøjkrise 😀
  Tak for din blog og tak for at du vælger at dele! Godt nytår til dig, din Frida og din Adam 🙂

 27. Ååårh det ville virkelig fjerne noget af gløden fra din blog, hvis der ikke kom flere outfitbilleder! Jeg elsker din outfits! De er så meget dig, og virkelig inspirerende. Jeg er imponeret over hvordan du altid får integreret mønstre og farver i dine outfits og det ser knaldgodt ud hver gang! Så fjern dem endelig ikke!
  Godt nytår 🙂

 28. Åh nej Cathrine, du må ikke droppe outfitbillederne!!
  Du er min bedste inspirationskilde og det er lige før det er mine yndlingsindlæg

Læg en kommentar