OOTD’s of 2015 #1

Godmorgen!

Sidste arbejdsdag i hele fire dag. Fire dages ferie, og jeg glæder mig altså lidt. Nogen vil måske kalde det en weekend, en forlænget weekend. Potato-potato…

Der er mange vidunderlige elementer i at have en blog:

 1. Læsere man får et særligt forhold til. I princippet vidt fremmede mennesker, som man over år kommer tættere og tættere på (Ann, Malou, Lisbeth, Baysen osv. – I er mange som stadig hænger i <3)
 2. Et arkiv, en dagbogsoptegnelse af en særlig årrække i ens liv
 3. Mødet med mega mange sjove mennesker; samarbejdspartnere, inspiratorer, også læsere
 4. Billeder på billeder på billeder af en selv – særligt udvalgt, så man ved, man så rimeligt ud, lettere redigeret på lys og kontraster, i pænt tøj med en god makeup. I ens prime alder

Sidstnævnte – hold op, det er snedigt! Når man en dag sidder med mere rynk end bare på knæene, på plejehjemmet, så kan man rigtig sidde og godt sig ned i sit dame-hekse-skæg; hvor så man bare godt ud. Engang. Man har for længst glemt de firs andre billeder og forsøg det tog, før man så smart nok ud.

Billedmængden er nu også meget brugbart i nutiden. Det er sjovt og næsten selvuddannende (på den super lavintelligensudviklende, navlepillende måde, selvsagt) at se på outfits over et år. Er jeg blevet kedelig? Skulle jeg tage og bruge den der lyserøde frakke noget mere? Får den der kjole mig til at se gravid ud?

Her er outfits samlet fra januar i år til ca. juni. Konklusion? Jeg savner mit kortere hår. En af hvedebrødsdagene post bryllup må bruges på at blive kortere på toppen igen. Og så var jeg da okay til lag på lag. Det skal jeg lige dyrke lidt mere igen. Jeg er blevet lidt kedelig. Hvis I har en favorit, så skriv endelig – det er lidt sjovt at høre, også om vi er enige. Jeg synes det tredje fra toppen – med den grå frakke og cyklen er fint. Og så er jeg også vild med Kokoonsættet, det grå/hvid-prikkede, taget på Bispebjerg kirkegård var fint. Men det er måske også lidt det lyserøde blomsterhav i baggrunden, der hjælper.

Nuvel, her får I første halvårs outfits – I får lidt flere senere i aften. Årets næstsidste!

ootd_Col1ootd_col2
ootd_col5
ootd_col3ootd_col4ootd_col6ootd_col7

29 kommentarer
 1. Enig med Kokoon-sættet. Det klæder dig. Ellers er jeg ret vild med Nike-bluse outfittet og der hvor du har den røde H&M jakke på. Helt hverdagsagtigte sæt begge to, men bare drøn lækre. Især det med den røde jakke inspirerer mig – grøn lækker taske (i stedet for den kedelige sorte jeg ville have tendens til at vælge) og så er de flade sko skide pænt til de bukser.

 2. Du ser virkelig godt ud på alle billederne, så det er jo næsten umuligt at vælge.. En ting er sikkert – de bare ankler er savnet! Du er SÅ god til at bruge farver, og det prøver jeg virkelig at tage ved lære af 🙂 så kedelig, ork nej..

 3. Sikke en garderobe! Du må uden sammenligning have bloglands flotteste tøjsamling. Du gjorde det godt i foråret 2015 (y)

 4. Jeg er ret vild med outfit fire fra toppen. Dét bærer du altså ret godt! Den der pyjamas-trend klæder langt fra de fleste, desværre, men du kan altså noget. Iøvrigt er mange af dine outfits så fine og finurlige på en og samme tid, og det er svært at vælge et, som jeg ikke kan lide. Det tror jeg faktisk ikke, at jeg kan… Hvornår skal du iøvrigt sælge din fine grønne Mulberry taske (…til mig fx? ;-))?. Dén har jeg nok drømt om siden du viste den første gang her på bloggen! Hahah.. Rigtig godt nytår Cathrine 🙂

 5. Jeg kan ikke lade være med at tænke – nogle af de der lidt mere outrerede outfits, f.eks. det storblomstrede pyjamassæt under billedet af cyklen, bliver de faktisk brugt mere end én gang? Jeg ved du er mega god til at kombinere farver og prints, men kommer det faktisk på?

 6. Du har en fantastisk inspirerende stil, som går i mod det klassiske danske (sort, hvid og grå).
  Min favorit, som det er ikke et reelt outfit, er tutu og balletsko. Seriøst, hvor mange har ikke som små piger drømt om især tutu og sekundært balletskoene?
  Som voksen er det vist kun ved barren og til udklædningsfester man kan slippe af sted med det 😀

 7. Jeg elsker din stil søde Cathrine.
  Lige fra sådan som du meget modigt sammensætter de mere outrerede outfits, til din skrivestil og ikke mindst så sød du er, når du er i radioen. En dag skrev jeg en besked ind til Smag, som du personligt svarede på. Det varmer så dejligt om hjertet, når man mærker, at folk påskønner ens mening (og/eller jokes). Du er en stor inspirationskilde for mig. Selvom jeg i bund og grund slet ikke kender dig, føles du lidt som min veninde. (<- Det lød satme corny og ensomt, sorry

 8. Åh jeg er vild med dem alle. Men mine favoritter er outfittet: Den hvide Ganni blonde top, jeans og læderjakke, det blomstrede H&M sæt, og det med den hvide kjole fra Zara, Valentino sko, og YSL taske 🙂 WOW.

  Glæder mig til at se mange flere fantastiske outfits i 2016! (og jeg er enig, det kortere hår var virkelig godt til dig) 😀

 9. Her kommer et helt andet spørgsmål, for lige pludselig sad jeg og blev voldsomt jaloux her i min sofa… Kan vi ikke snart få en ordentlig gennemgang af din taskesamling? Jeg spotter indtil flere Mulberry’s (suk – bare det var mig) men også nogle andre ret så interessante tasker, som jeg gerne ville have et nærmere kig på, og høre historien bag!

  Generelt synes jeg faktisk ikke vi hører særlig meget om dine sko og tasker, slet ikke nok når jeg forestiller mig, hvilken fantastisk samling du må have!

  Derudover er din stil jo fantastisk som altid, misunder dig at du tør/kan – selv har det alt for mageligt i gråt/sort, hvidt kan komme på tale hvis jeg virkelig skal “flotte” mig!

 10. Jeg kan virkelig godt lide billedet med frynsejakken, jeans og kig til maven og billedet nedenunder med guldbukserne (ligner det i hvert fald), wow! Du er så smuk og slank at se på 🙂 Dem ville jeg hænge op på plejehjemmet, hvis jeg var dig, så skulle de andre bare se, skulle de 😉

 11. Jeg har vist aldrig kommenteret før, men en gang skal jo være den første!
  Det er nogle virkelig fine og inspirerende outfits, du har fundet frem. Elsker at der er andre end mig, der går så farverigt klædt (omend du er lidt vildere i stilen end jeg) 🙂
  Tror min favorit her må være det med pailletjakken og nederdelen. På én gang vildt og alligevel nede på jorden 🙂

 12. Jamen, de er jo alle sammen så fine! Mine (mange) ynglings er nr.: 3, 6, 8, 11, 13, 14, 15, 16, 20, 22 og 28. Så det var ca. halvdelen, hehe.. Mit aller ynglings er nr. 8, det har nogle flotte lag og farver 🙂

  I øvrigt synes jeg jeres nytår lyder rigtig hyggeligt. Selv holder jeg nytår med min kæreste og mins psykisk handicappede ven, det betyder meget for ham og vi får også en rigtig hyggelig aften. Det gør mig så glad, at vi kan lave dejlig mad til ham og bruge årets sidste aften sammen med en som virkelig har brug for det 🙂 Så kan abefesten altså vente til en anden dag..

  Godt nytår og kram!

 13. Ej men du har jo altså kongerigets pæneste samling af tøj, jo.
  Den med den bordeaux kjole og cowboy jakken på pink baggrund + det lilla sæt i Plantecenteret er jeg især helt skudt i!

 14. Åhhh jeg elsker at du er så farverig!
  Jeg er selv en kjolepige (kjole/nederdel 360 dage om året 😉 ), så det forklarer måske nok at jeg elsker dine kjole billeder, især dem med sving i skørtet! Det er du dæleme god til! Men jeg er også ret vild med dit Sandie-(grease)-look! Og din nytårskjole er så fantastisk til dig! Den er der ikke mange som kunne bære så smukt!

  Nårh ja også er dit ballerinabillede bare så æstetisk fint og graciøst! Feminint og delikat men viser samtidig den muskulære styrke 🙂

  Godt nytår til dig og din lille familie 🙂 Jeg ønsker jer et helt fantastisk, spektakulært 2016 😀

 15. Man kan jo ikke kun vælge et!!! Jeg er vild med det andet-nederste, alle outfits med frynse-læderjakken og de to midterste i den sidste billedrække med fire. Jeg elsker du kan med at gøre hverdagen fin – for jeg tror hurtig den bliver grå og sort og cowboybuksefarvet. Men når jeg så klikker ind og ser dig i en pallietjakke, så bliver jeg bare så glad og inspireret, og tænker at jeg også vil være en af dem der lyser op i det ellers monokrome modehav :). Glæder mig til flere farvestrålende glimtende, glitrende, tyllede outfits i 2016 🙂

 16. Ej hvor kan man altså blive glad af at kigge på alle de farver, al den ballade og alle de smil der er på de billeder! Jeg er glad for at jeg i sin tid faldt over din blog (måske lige omkring da Kia anbefalede dig på et tidspunkt), for der har virkelig været mange kloge ord jeg har taget til mig, utrolig meget inspiration på alle fronter og generelt bare en masse humør-boosts (hvis det da er et ord) 🙂

 17. Tak for denne outfit-kavalkade. Det er vist ikke kun dig der på denne måde får et fingerpeg om hvad der i særdeleshed fungerede godt, jeg bliver også inspireret, får ideer til andre sammensætninger og tilføjelser til min (noget kedelige) vintergarderobe. Det giver altså lidt mere mod på det nye år (og yderligere nogle kolde, grå måneder) at få serveret sådan en farvepalet 😀
  Det prikkede sæt fra Kokoon, og det hvor du trækker cyklen hører faktisk også til blandt mine favoritter. Derudover synes jeg, du er rigtig god til at style jeans 😀 Og så gør dit kortere hår, især samlet i en hestehale, og det korte pandehår mig altså grøn af misundelse. Det er ualmindeligt pænt 😉

 18. Som svar på dit spørgsmål i dit indlæg den anden dag; så nej – outfitindlæg er IKKE kedelige! Du er simpelthen danmarks bedste mønster/farve/materiale mikser, og du er til stor inspiration for mig og min daglige stil.
  Mine yndlingsoutfit af disse må nok være det med dig og Frida, hvor du har din fine lyserøde frakke og Gucci taske på – lidt lag på lag, og virkelig god inspiration til et lækkert hverdagsoutfit (som jo er det de fleste af os iklæder os) og det blå i blå outfit på planteskolen – perfekt leg med silhouette og elsker de blå farver. Keep ‘em coming <3

 19. Favoritten må være din frynsekjole og frynsekæderjakken. Shit, det er lækkert. Derudover har du jo de smukkeste, markerede overarme i dit outfit til Elle Style Awards. Tal lige om arm-misundelse! Men generelt er jeg vild at se, hvordan dine outfits. Du ser fantastisk ud i kombinationer, der ville få mig til at lige en, der har klædt sig ud. Og din frisure med pandehåret er simpelthen så smuk. Forstår godt, at du savner den lidt.
  Rigtig godt nytår, og tak for en fantastisk blog og for at være en skøn radiovært!

 20. Elsker simpelthen outfit nr 7, det med de to halstørklæder. Jeg syntes at det er vildt inspirerende. Runner ups må være den smukke, lange kjole fra H og M og det aller sidste billede.

 21. Jeg er helt enig med Sara. Du må uden tvivl have bloglands lækreste og mest farverige garderobe. Du ser utrolig ud i alt tøj du har på. Ja, dine outfits har virkelig været gode i foråret 2015. 🙂
  Jeg er selv den (ultra-kedelige) dansker som går i sort, grå, mere sort, blå og endnu mere sort, og jeg er ufattelig træt af det. Jeg ville ønske at mit klædeskab var fyldt med kulør, ligesom dit. Du er meget naturlig smuk Cathrine, det skal du ha’! Og du er en kæmpe inspiration.
  Glædelig bagjul og rigtig godt nytår. 🙂 jeg glæder mig til dit (kærlige) 2016.

 22. Åh Cathrine. Sender altså lige en krammer over computeren. Med et ønske om et virkelig godt nytår (med en skøn hjemmeaften oven i hatten). There. Så blev den sendt. Kan du mærke den?

  Jeg kan nærmest ikke vælge en favorit. Jeg er dybt forelsket i dine læderbukser (!), men jeg kan se noget virkelig fint i nærmest alle dine outfits. Jeg tror, jeg er mest inspireret af hvordan du mikser materialer, og hvordan du er utroligt modig (her mangler jeg selv mod) til at lege med ikke-kropsnære silhuetter.
  Jeg prøver at skubbe min stil, og være kreativ, og selvom jeg primært er til genbrug og vintage, så har jeg fundet så utroligt meget inspiration i din stil. Jeg synes måske specielt, at du inspirerer mig til at være mere feminin, og stå ved min krop og dens former.
  Uh! Og jeg har endda købt lidt helt nyt tøj i år. Og sværmer stadig om den fine Ganni blonde-body.

  Så ja, jeg vil give dig ret. Blogger-mediet kan noget helt særligt i form af fællesskab og inspiration, og din blog er et virkelig godt eksempel.

Læg en kommentar