Om at skippe bryllup, ligne en (flot) nullermand og lidt glimmer

lasvegasbryllup

Det er nok et af de mest delte bryllupper på pinterest – Sebastien og Ainsley-something stak af til Las Vegas. Inden de blev viet i kapellet, fik de taget en række engagementbilleder, som er MEGA MEGA populære. Jeg har set dem samlet HER, men de er vanvittigt mange steder, og det er næsten umuligt at opstøve en kilde. Historien skulle være, at de ville alt andet end et klassisk bryllup – de havde gjort det hele tidligere med hver deres tidligere partner. Det her bryllup handlede om dem, deres historie og kærlighed, så de stak af så langt væk, at folk ikke ville gide følge efter. Egentlig lidt inspirerende synes jeg. Vi har faktisk så sent som i weekenden talt om bare at droppe det hele, og så gå på rådhuset. Det er jo egentlig dét, det handler om. At blive forenet. Alt det andet er jo bare sjov og flot for øjet.

Anyways – jeg har haft de her billeder gemt længe. De er sindssygt langt fra os – jeg tror ikke, jeg narrer nogen, ved at sige at revisoren ALDRIG ville komme til at se sådan der ud, haha! Og på mange måder: Thank God for det. Ham på billederne ligner på mange måder en stor nullermand i Pjerrots skiftesæt. Men det klæder ham. Det vil bare ikke så klæde min u-nulrede mand. Og jeg er heller ikke undervægtig, pinkhåret og tatoveret (but I could be?! I et andet liv måske. Om jeg gad). De inspirerer bare stadig for at være alt andet end klassiske bryllups-stive-opstillede-par-billeder.

Min pointe med det her bryllup – udover at vise lidt rock’n’rul på en mandag? At tippe jer om den kopi, der er dukket op af hendes kjole! Selv hendes hår er nærmest stylet ligesom på originalbillederne. Jeg måtte lige kigge to gang – det er mere eller mindre en replika. Lidt kortere slæb og ingen fjer på det som på originalen. Men ellers er den ret godt lavet! Hvis ikke som brudekjole, så en kickass gallakjole? Den kan noget – lige dele hoochie og himmelsk – det er et ret godt spændingsfelt, synes jeg, haha! Det mener jeg altså. Og så ser den faktisk ud til at være ret rimelig kvalitet – og dét til ca. 1.000 kroner. Det er da ret rørende. Den er fra noget, der hedder Maya Petite’s, som bliver solgt eksklusivt hos Asos. Resten af hendes kjoler er dog ikke særligt spændende.

Find kjolen HER (adlink)

brudekjole

10 kommentarer
 1. Kære Cathrine,

  I skal såååå meget holde det bryllup! Selvom det er kærligheden der i sidste ende betyder noget, så er det ikke mange gange i livet man får mulighed for at fejre den, og sig selv, så gør det!!
  Vi blev gift på rådhuset uden en eneste gæst og med lånte vidner, og en lille bitte baby på armen. Dengang var det hvad vi havde lyst til og kunne overskue, i dag, 5 år efter, gad jeg SÅ godt have en bryllupsfest <3

  Rigtig god mandag til dig:-)

  1. Gør det da! Noget af det sejeste ville da være at holde bryllupsfest fem år senere! Vi skal giftes i år, og jeg håber da lidt, at vi kan “renew our vows” løbende de næste mange år – og ikke bare holde almindelig kobberbryllup osv. Gør det, gør det, gør det! 😀

  2. Enig med Cecilie. Til maj skal jeg til bryllup hos et par der blev gift på rådhuset og dengang aftalte, at de skulle have et “rigtigt” bryllup på 5-årsdagen. Så hvis du har lysten (og pengene), så gør det da 🙂

 2. Wow! Det er virkelig en smuk kjole.. Synes også der er noget inspirerende ved den slags utraditionelle bryllupper – også selvom man ikke selv vil gøre det 🙂

  Sissechri.dk

 3. Jeg har endnu ikke mødt et brudepar, der ikke havde lyst til at stikke af 😉
  Vi snakkede også meget om det, men endte alligevel med en god løsning, som ikke var det store bryllup, vi var startet ud med at planlægge.

  Hvis jeg kunne gøre det om, så var vi nok stukket af og blevet viet på rådhuset og taget direkte videre på en laaaaaang bryllupsrejse.

  Men jeg under alle, at blive gift og have et bryllup uanset hvordan det så går til. Det er fuldstændig fantastisk at blive gift og ikke mindst at være det!

  P.s. mht bryllupsrejse, så tag afsted så snart I kan efter brylluppet 🙂 Det er fedt at blive gift, men det er endnu federe at være alene bagefter og blive omtalt som nogens kone og se sin kæreste med ring på osv.
  Tænk på hvor fantastisk turen til USA var og så gang det med et ægteskab.

 4. Hej Cathrine
  Først og fremmest: VILD med dig og din blog! Og ehh så til det, der ikke har med noget at gøre: har du stadig dit pailletsæt fra Ganni? Kunne man forestille sig du ville sælge det på noget tidspunkt?
  Knus

 5. Ærligt så synes jeg, at det er forkert at omtale hende som undervægtig.. Ved godt det slet ikke er pointen med indlægget, men med al den kropsfokus og diskussion af idealer, så synes jeg, at det er rigtig ærgerligt at putte et label som undervægtig på en tynd (i mine øjne helt normal?) pige. Bortset fra det, så er sådan en kærlighedsfest ikke at kimse af, og jeg glæder mig til at følge med i jeres fejring af jer selv og hinanden 🙂

 6. Det er sjovt at du først skriver om at blive gift på rådhuset, og så skriver “det er jo det det hele handler om”…

  Min mand og jeg var helt enige om, at hvis vi “bare” skulle på rådhuset, så kunne det hele være ligemeget. Uden at vi egentlig er troende, så var kirken rigtig vigtig for os begge to. 🙂 Især min mand sagde, at han hellere ville være det hele foruden, hvis det blev på rådhuset.

  Men jeg kender så samtidig også folk som har været på rådhuset, og som ikke kunne drømme om kirken. Heldigvis er vi forskellige 🙂

Læg en kommentar