Inspiration: Lange kjoler // bryllup-galla

I er sgu altid så søde. Bare sådan generelt. Når I råber efter mig “HAJ CATHRINØØØH”, når I cykler. Når I giver et nod med hovedet til yoga. I er for nice. Virkelig.
Det vil jeg lige starte aftenen med at skrive og dernæst – KJOLER! ROCKPAPIRKJOLER har været på jagt efter jeres ønske. Der er mange gallafester derude? Mange bryllupper? I al fald skulle jeg komme med inspiration. OG den slags kommandoer kan jeg godt lide.

Jeg synes faktisk bare ikke, der var såååå meget endnu. Altså det kommer. Men jeg har kigget nogle af mine favoritmærker; Rodebjer, Ganni, H&M osv. igennem. De lader vente på sig lidt endnu. Selv Zalando havde et sløvt udvalg. De der aldrig fejler til gengæld? Asos. De er ligeså trofaste, som min UPS-mand (han ringer seriøst nogen gange, når jeg spiller musik i radioen, “jeg ved, du ikke har tid før musikken”). Kald mig Karsten, det da service!

Jeg har skrevet en milliard gange om nogle af de regler, der gælder bryllup – eller hvad de forskellige dresscodes betyder. Selv er jeg faktisk ikke så bestemt. Eller, det er jo egentlig løgn, vi har en dresscode om aftenen. Men ellers? For folk må gå all in, have slæb og glimmer – men jeg drømmer faktisk om nul sort på damerne. Det er bare mig. Jeg synes simpelthen ikke, det er festligt. Det er heller ikke os. Og jeg kan godt lide at hylde brudeparrene i påklædningen også. Sort er ligesom bare ikke mig. Men hvis man kun har sorte kjoler, og man er mest komfortabel i sort, og man danser bedre i sort – be my guest. Alle skal bare have det så rart og godt som muligt. Men tjek (mine) reglerne for, hvad man har på som gæst til bryllupper.

Her er både mulige galla og bryllupsfestkjoler – men kun de lange bananer. Så tager vi de korte en anden dag!

PS: Overvejer stærkt denne her til agurkens bryllup i Italien. Den er såååå flot!

(Indeholder adlinks)

langkjole_col_1

1 LITTLE MISTRESS MATERNITY // 2 BCBG // 3 ASOS // 4 FOR LOVE AND LEMONS // 5 MAYA MATERNITY // 6 FOREVER UNIQUE

kjoler_col3

1 NEEDLE AND THREAD // 2 NEEDLE AND THREAD // 3 NEEDLE AND THREAD

langkjole_col2

1 MAYA // 2 ASOS // 3 A STAR IS BORN // 4 ASOS // 5 JARLO (findes i hvid HER) // 6 COAST // 7 ASOS

9 kommentarer
  1. Jeg synes fandme, du er sej når det kommer til det her “Public Service”. Sejere end de fleste… Hvorfor? Fordi du inkluderer både maternity og også ofte plus size kjoler. Det er da at være bevidst om, at verden er bredere end bare dig selv og at du har mange forskellige læsere. God stil! Bum.

    God weekend. Jeg er selv halvt på vej til lufthavnen, fordi jeg skal til bryllup i Danmark – i lang, sort blondekjole fra Gestuz. Bruden var helt ok med det, og jeg elsker en anledning til at få den brugt. Lige præcis til et februarbryllup virker sort faktisk ikke så malplaceret.:)

  2. Du rammer virkelig hovedet på sømmet, når du siger det der med at hylde parret til et bryllup. Skal til mit første bryllup til sommer, og jeg drømmer virkelig om at gå ALL IN! Men parret er ikke ligefrem det, jeg ville kalde ekstravagante, og det ville bare være så forfærdeligt at dukke op i noget, der var mere imponerende end brudens. Gisp! Har prøvet at starte en samtale op med bruden om det flere gange, men hver gang bliver jeg bare mødt med kommentaren “hvad regner du lige med at tage på?!”. Uhf, det er svært, når man elsker traditioner og glamour, men ofte kan være lidt alene på den front. Der brude være flere ROCKER-brude derude 😉

    // http://www.moonlitmadness.dk

  3. De kjoler er jo simpelthen så smukke! Jeg har desværre intet bryllup på tapetet, eller en anden god anledning til at iføre mig de smukke rober, så jeg må bare sukke lidt i smug 😉

  4. Hvor er du god Cathrine! Lige hvad jeg leder efter 🙂 Selvom jeg har gennemsøgt ASOS igen og igen, så er det altid rart at se, hvilke du kan lide. Jeg vil vildt gerne se dig i den kjole fra “For Love and Lemons”, den er simpelthen så flot. Jeg skal til en rigtig god venindes bryllup til sommer og har lidt luret på denne her fra Stine Goya og satser meget stærkt på, at den kommer på forårsudsalg! 🙂 http://www.stinegoya.com/shop/dresses/andrea-lines-ice.html

  5. Så mange flotte kjoler! Er det i øvrigt ikke Lillian Gjerulf Kretz med tatoveirng på foden på øverste billede, anden fra højre? 😉

Læg en kommentar