OOTD: Forår, filur og H&M Studio SS16

rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya, H&M studio S/S 2016
rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya, H&M studio S/S 2016
rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya, H&M studio S/S 2016

Good evening ladies,

Det er hundrede år siden, jeg har vist jer et lille outfit, så nu får I et fra weekenden. Jeg ligner lidt en Filur-is, gør jeg ikke? Haha! Jeg kan simpelthen ikke vente længere på foråret. SÅ nu har jeg taget hul på sommergarderoben og de dertil hørende farver. Så længe man kører nok lag, så er det så fint. I virkeligheden burde jeg gå i masser af sommerlige farver hele året, for jeg bliver i så godt humør. Jeg mangler bare at komme uden om strømpebukser i den ene eller anden form, for det trækker lidt det hele ned.

Jeg har haft intet mindre end en god weekend. X-Factor-/pizza night i fredags. For anden fredag i streg var det menuen. Det er faktisk lidt hyggeligt. Vi er SÅ smadrede, når vi når fredag, så at lave noget så ligegyldigt er det eneste mulige. Vi diskuterer altid mega meget deltagernes optrædener – favoritten er vistnok Alex. Men det er tidligt at sige. Han brød sig virkelig ikke om at stå på scenen, så det ud som om. Ser I med? Har I en favorit?

Lørdag gik med løb og oprydning og tøjvask. Ligesom sidste weekend, haha! Hold kæft hvor er livet bare dejligt trivielt. Det kan jeg egentlig godt lide. Om aftenen var jeg dog ude med en af mine bedste veninder. Højgravid med termin i dag – og alligevel er hun out and about. Hun er så sej. Nu vil jeg bare gerne være bonustante og møde den lille ven.

Søndag var en skør dag – jeg startede dagen med mit allerførste halvmaraton! Jeg løb sammen med Sara, og jeg skal nok fortælle lidt mere om fremskridt, planer osv. Det går fremad, og jeg er lidt stolt, ærligt talt.

Da jeg kom hjem igen fra løb, havde vi et klassisk dumt kæresteskænderi. Et af dem der kom af, at vi er mega trætte. Og ikke har så meget kvalitetstid i øjeblikket. Selv om fredag foran fjerneren er dejlig, og vi ikke duer til så meget andet, så er det ikke rigtig dét, der holder det spændende, vel? Det hele var åndssvagt, og jeg tog en eftermiddagslur, og så gik vi ud og spiste og drak god vin i aftes. Alles gut.

Alt i alt en fin weekend. Bare for kort. Og i dag har jeg haft det så mega mandagsagtigt. Men så kom jeg i tanke om, at solen har lovet at skinne hele ugen. Og i morgen skal jeg drikke kaffe med Natalie, jeg ikke har set i hundrede år. Og om lidt er det weekend igen. Det kan ligesom kun gå den vej, ikke?

Jeg håber, I har haft en skøn weekend og går en god uge i møde!

Adlinks: Sneakers – Nike (they run small! Here in pink) // Jumpsuit – Stine Goya // Leather jacket – H&M Studio S/S 2016 // Coat – Ganni (old) // Bag – Philip Lim
rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya, H&M studio S/S 2016
rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya, H&M studio S/S 2016
rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya, H&M studio S/S 2016
rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya, H&M studio S/S 2016

18 kommentarer
 1. Mine fredage er også hellige fra omkring februar til april (x-factor månederne ;)) – ej, jeg er også altid udbrændt og så er jeg bare vild med musik, så jeg sluger alle x-factor programmerne råt.

  Jeg tror at jeg er på hold-Reem. Hold. Nu. Kæft. Hvor er hun god! Spørgsmålet er bare om det er lidt for forudsigeligt. For et par år siden var der også en anden rigtig god sangerinde i ung-kategorien, Amanda, kan du huske hende? Hun sang også sindssygt godt, men røg alligevel ud rimelig tidligt. Alex synes jeg var vildt kedelig – måske som du siger, fordi han ikke lignede én som syntes, at det var det allerfedeste i verden. Mads Christian synes jeg også var kedelig. Eller måske bare langt under middel i forhold til de andre. Embrace synes jeg var rigtig gode og så overraskede The Competition mig meget positivt.

  Jeg havde håbet at Blachman ville sende Sarah ud til fordel for Jacob Bering. Jeg tror simpelthen at hun vil ende i farezonen hver gang indtil hun ryger ud. Hun synger godt, men han havde bare lidt mere karisma.

  1. Åh Reem er vidunderlig, sådan helt igennem. Så stor en stemme. Hun minder mig vildt meget om Amy Winehouse. MEN jeg er bange for, at hun ikke har nok nuancer eller er for dygtig allerede. De skal have noget udviklingspotentiale ellers tror jeg, de ryger ud.
   The Competition var klart dem, der overraskede mig aller allermest. De var bedst lige fredag, synes vi begge. Men kan de mon holde kadencen? Det er jeg spændt på. Og så burde vi virkelig se det show sammen – vi er enige hele vejen igennem 😀 Også med Sarah/Jacob.
   Alex var kedelig og utilpas lige fredag – du har ret. MEN jeg tror, virkelig på ham. Ham der Mads Christian er super irriterende – jeg synes virkelig ikke, han har noget at byde på udover at kopiere andres lyd og charmere unge piger. ÆIJ det er en spændende sæson altså 😀 KH

  1. Måtte lige tjekke op – den er fra Too Faced og hedder “melted” – altså selve typen. Jeg køber dem i Sephora 🙂 KH

 2. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at fange genudsendelsen lørdag, selvom jeg havde besluttet mig for at være “lige glad”. Det er bare så hyggeligt og underholdende! Alex er jo vildt skøn, men jeg er bange for, at han falder igennem i forhold til de andre, hvis han ikke bliver mere “mindeværdig”, hvilket ville være en kæmpe skam. Reem er for vild, men det virker måske lidt for meget som om, at hun godt ved hvor vild hun er. Kunne hun ikke give Alex lidt af sin udstråling, så ville de begge være perfekte, haha. Det bliver så spændende at følge med i år! 😀

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jeg er helt med dig mht. Reem. Det er også min fornemmelse, og det tror jeg faktisk også gør, at hun ikke kommer til at udvikle sig ligeså meget? Det er i hvert fald faren. Alex skal lige brænde igennem og blive vant til opmærksomheden. Det er et godt felt i år 😀 KH

 3. Aj hvor er du fin og i så skønne farver! Du kan bære alt tøj og det ser kæmpefint ud 😀 Ved du hvornår man kan købe alt det fra H&M studio S/S 16 for jeg synes der er så meget fint i det link du linker til med bl.a. din jakke?

  1. Åhr, Trine, du er kær! Det rammer butikkerne på torsdag, og jeg har allerede lavet mig en indkøbsliste 😀 KH

   1. Fedt! Tak for dit søde svar 😀 Jeg må også være klar torsdag til at bestille! Man skal nok være hurtig 🙂

    1. Det tror jeg også, man skal, jeg mangler lidt at få fingrene i den blå kjole – den med spaghettistropper, den er bare så fin. Hvad går du efter? KH

 4. Åh, det er så skønt at du skriver så laissez faire omkring jeres dumme kæreste-skænderi. Du er så nede på jorden og det holder!!! Tak, Cathrine! Du er min yndlings <3

  1. Nårh hvor er du sød Molly, du kender garanteret godt de der skænderier, som absolut kommer af ingenting og bare ender med at være dumme helt igennem. Godt man kan gå i seng og vågne glad og frisk 😉 KH

 5. Uff, det ser koldt ud! Men du er smart i tøjet! 🙂 Pas nu på ikke at få en forårssnue. Dét sker altid for mig fordi jeg bliver overmodig og trækker i forårstøjet for tidligt.

  1. Det var det egentlig ikke – altså har jo frakken på uden for, at jeg smed den var kun for fotografen 😉 Men du har ret – det er nu man skal passe på! KH

 6. Sindssyg lækker dragt der! Den kan man da ikke andet, end at blive i knald godt humør af 🙂

  Alex er virkelig dygtig og har potentiale til at udvikle sig helt vildt. Generelt er feltet temmelig skarpt i år, hvor jeg også synes, at nogle af grupperne har potentiale til at udvikle sig til noget stort 🙂

  1. Det synes jeg virkelig også! Som der også bliver nævnt, så er Competition virkelig steget meget i graderne siden bootcamp. Jeg glæder mig så meget til fredag altså 😀 KH

 7. Virkelig fin buksedragt! Lidt over mit SU-budget desværre… 🙁
  Tillykke med halvmaratonet! Så sejt!
  Og så må jeg lige sige at jeg synes det er fedt at du nævner jeres kæresteskænderi – altså ikke fedt at I blev uvenner, men at du skriver det ;-). Alle kærestepar bliver jo uvenner engang i mellem (ofte over noget åndssvagt…), men jeg kan bare godt få det modsatte indtryk når jeg læser blogs – alting kan hurtigt fremstå meget perfekt og lyserødt. 🙂

  1. Det er stort set altid over noget åndssvagt – bagefter kan man nærmest ikke huske hoved og hale, og hvad der egentlig startede det. Men det er fint nok at ryste posen og blæse til korthuset. Det må være sundt i ny og næ 🙂 KH

Læg en kommentar