OOTD: Stay classy

dagens250216_3

dagens250216_2

dagens250216_4

I er saftsusemig søde med jeres hep på mig til det løb. Jeg tog 11,5 km i går men faldt for anden gang på en måned. Altså ligeså lang jeg er. Ned og kysse asfalten. Ned på venstre knæ med kødsovs til følge. Sorry for grafikken! Men hvad sker der, mand! Man skal ikke ikke sætte klodsmajor til at løbe maraton uden knæbeskyttere og cykelhjelm. Det går nok. Det er jo bare et par ben. Jeg bliver en arret brud, men man skal også kunne se, at jeg har levet. Ikk’? Til gengæld kan jeg faktisk mærke lidt i min venstre hofte – den gør ondt. Det skal ejg altså lige holde øje med. I’m so old! Googlede “jeg får ondt i hoften af løb” og endte inde på en gigtside og på ældresagen for hofteøvelser, haha!

SÅ får I andet outfit på en uge – det er da meget godt gået. Nu jeg selv kan sige det, hah! Lysere tider og lyst til at trække i det sommerlige. Alle de fine forårskøb, der har ligget og ventet på at blive luftet. Det er altid det her tidspunkt på vintersæsonen, at utålmodighede melder sig, og med nok lag går det faktisk udmærket. Jeg er back in the dagens-game. Masser af pastel – min gamle udsalgsstrik fra Acne og en ny kjole fra H&M, der virkelig ligner den fra Self Portrait, jeg har sukket over. Bare noget billigere. Solen, der går ned i baggrunden – det er så ootd-agtigt, det kan være.

Natalie var så god at hjælpe mig med billederne, da vi mødtes forleden til en milkshake. Hun sendte mig senere på aftenen en venlig reminder på, at vi faktisk havde kendt hinanden i ti år. Siden vi mødtes på McDonald’s i Kokkedal, begge iført “highly flammable” bordeaux polyestertrøje. Fedtet hår. Med en fælles kærlighed til pomfritter, DKBN-fotografer og Club Retro i Helsingør. Søde tider med p-fester og børnefødselsdage hver weekend. Det kan godt være, at Club Retro er skiftet ud med X-Factor fredage men kærligheden til pomfritter svigter aldrig, og lad os bare være ærlige – streetstylefotografer er vel bare en bedre lønnet DKBN-fotograf på jagt efter det gyldne shot. Jeg brugte stadig uger på at lede efter det ene billede, jeg nogensinde er blevet spurgt til af en streetstylefotograf. Han lagde det aldrig op. På den måde kunne man sgu regne med DKBN. Især hvis man viste kavalergang eller kyssede sin veninde. Jeg gjorde det første og ikke det sidste. Til gengæld har jeg engang krydret kavalergang med DKBN-fotografs visitkort for det rigtige detaljebillede. Stay classy, ‘ing? Og alligevel blev vi til hele, dannede mennesker. Damer i uldfrakker og blonder. Hurra for gamle veninder og for at have været 16 år i brandbar pistaciefarvet kjole, med glimmersko og similihalsbånd på klub.

GOD torsdag <3

Sneakers – Reebok // Dress – H&M // Knit – Acne (old) // Coat – COS (old) // Bag – Mulberry // Lips – Too Faced Melted // Stockings – Wolford // Photos: Natulia
dagens250216_5

dagens250216_6

52 kommentarer
 1. Hahaha åh jeg elsker dit malende billede af at være ung, naiv og iført alt for lidt tøj. Min forkærlighed var bandeau kjoler fra H&M. Helst en ny HVER weekend og helst dem i polyester. Yes. Godt vi kom videre fra den front 😉 Du ser brand godt ud! Hav en god torsdag og pøj pøj med hoften!

  1. Åhhhh bandeaukjoler <3 Og bikini på klubben – havde altid bikini under mine toppe. Toppe så nedringede at man kunne se navlen. At min mor lod mig gå uden for en dør – det er mig et under, hahah! GOD dag Fie! KH

 2. Cathrine – kom afsted til Fredriksberg Sportsklinik og få set til den hofte – man skal altså tage sådan nogle ting alvorligt og de er hamrende dygtige der !

  1. Ahr du er god Mia, jeg har allerede ringet nu og fået en tid i morgen kl. 09.00 – perfekt inden maratontest søndag. Den mente han, jeg måske skulle springe over :/ Men hellere det end gøre skade. Det har hele tiden været udgangspunktet – jeg skal lytte til min krop først og fremmest 🙂 TAK for det gode tip, Mia, det er guld værd! KH

 3. Den H&M-kjole, hvor fandt du den?? Jeg søgte straks desperat på deres side, men intet kom frem… Den er alt jeg har ledt efter, og så i den helt rigtige solgule farve!

  1. Ja man bliver helt glad ikke? Den er kun finere i virkeligheden uden strik over 🙂 Den skulle geerne have været ude i butikkerne i sidste uge? KH

 4. Ja afsted og få tjekket hoften!! Gigt er altså ikke kun for gamle 🙁 har gigt i begge knæ i en alder af 32… Det ligger til familien :/ og må jeg anbefale EMS træning? Slå det op! Det er effektivt og en gammel kending blandt folk med dårlige led og sportsskader og meget (!!) mere skånsomt end fysioterapeuternes øvelser!! Jeg kan snart løbe igen pga af det 🙂

  1. Min mor har også slidgigt, så det er absolut ikke for sjov :/ Det er altså lidt vanvittigt. Men nu har jeg allerede fået en tid i morgen kl. 09.00 takket være Mias anbefaling, og umiddelbart skal jeg sidde over på søndag. Nu må vi se. Jeg tjekker op på EMS træning! TAK for tip <3 KH

 5. Og mit højeste ønske er stadig at få et indlæg fra dig med en gennemgang af dine flotte, lækre, dyre tasker – spottede endnu en lækker én af slagsen i dette indlæg

  1. Hehe, jeg havde faktisk lavet et post på instagram med dem alle. Men som et par kloge hoveder sagde – det er ikke sååå smart at vise en samlet dametaskesamling til mange tusinde kroner. Den slags går ikke godt i spænd med indbrudstyve og forsikringsselskaber, så jeg må nok skuffe, selv om jeg gerne ville. Det er åbenbart ikke fornuftigt 🙂 KH

 6. Åårh øv, pas på dig selv! SÅ nice kjole, den gule. Jeg er lige flyttet til Kokkedal. Gik du i gymnasiet her eller hvad lavede du på de kanter for 10 år siden ?

  1. Jep, jeg har gået alle år fra børnehaveklasse til 3.g på NGG, så det er totalt meget mit hood og min kæreste og jeg mødtes under en musical i Trommen. “Midteren” var hangoutstedet – mmm pizza på la luna med ananas 😀 KH

 7. Ondt i hoften er højst sandsynligt irriterede slimsække. Kan blive kronisk, så få strukket godt ud selvom det er svært deeoppe.

  1. <3 <3 <3 Tænk sig at sådan en hverdagsfrisure får så meget kærlighed, det gør mig helt glad! Nem hverdag er det nye! KH

 8. Åh farver, åh forår! Du ser execptionelt godt ud dag 🙂

  I min forgange gymnasietid mente mine veninder altid, at jeg gik i “optimist outfits”. Outfits, der var alt for kolde til årstiden, men som passede til humøret – trangen til sol og vintersluthed! Er vidst nok begyndt at genoplive konceptet. Jeg kan bare ikke overskue flere tykke trøjer, huer og handsker. Det er tid til kjoler med par ryg og florlette cardigans, oui?

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. ÅHHHHR LISBETH FOR FAEN! 😀 Det er SÅ meget tid til optimistoutfits! No more winter-outfits altså, no more! Jeg snyder fra nu af, hvor jeg kan. Så længe jeg har en god tyk cardigan og dunjakke på, når jeg cykler til og fra arbejde, så er det helt fint. OG så havde jeg fanme solbriller på på vej til arbejde i dag – VIIIILDT! 😀 KH

 9. Åh altså jeg ELSKER det her outfit! Vil du ikke lave et indlæg med en guide til at få lidt mere Carrie Bradshaw / Cathrine Nissen ind i sin garderobe? 😀

  1. Hahaha, du er fanme sød – farver farver farver må være svaret 😀 Jeg bliver helt genert. Hvor er du sød <3 KH

 10. Pas på hoften manner! Jeg har pt. ikke løbet siden midten af oktober og jeg plejede at løbe 2-3-4 gange om ugen. Men jeg har fået en slimsækbetændelse i min ene hofte og det vil bare ikke gå væk. Det er så træls med sådan nogle overbelastningsskader. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad dit er, men skynd dig at få det undersøgt især med marathonplaner! Jeg håber for dig at det blot er alderstegn, he he 😉

  1. Oh no! På Mias opfordring har jeg allerede nu en tid i morgen til sportsklinikken på Frederiksberg kl. 9, så jeg håååååber, at det er noget så “simpelt”, som et ben, der er kortere end det andet. Åhhh! Jeg håber, du kommer på højkant! KH

 11. Åh, jeg har også sukket over kjolen fra Self Portrait en million gange (især den helt elektrisk-røde udgave!). Så meget at jeg endda fik en kopi syet i Vietnam – den fungerer bare ikke helt som i mit hoved. Jeg er måske bare lidt mindre elegant i virkelighedens verden..Men i hvertfald: Ved du, hvornår den her kjole kommer i butikkerne i H&M?
  Jeg elsker i øvrigt din tilgang til farver! (Og din blog!)

  1. Altså den skulle være ude i uge syv – så det var jo i sidste uge! Jeg har nemlig også sukket læææænge over Self-Portrait-kjolen men alligevel set mig selv liiiidt for nærig til at gå for den – denne her er så godt som men bare meget billigere. Tror den bliver noget nær perfekt med stiletter til sommer 😀 Jeg ELSKER dine søde ord og slubrer dem i mig 😀 KH

   1. Hvor er du vild, manner, et hurtigt svar! Jeg drøner i HM i morgen og leder! (ps. det er da ikke nærigt ikke at have 2300kr. til en kjole – der er jo så mange fantastiske ting at bruge penge på!)

    Prøv at kig på “overheardla” instagramprofilen. Den er SÅ skøn. Det er citater fra mennesker i LA, og tro mig, de siger nogle fantastiske ting indimellem!

    Tak for det

    1. GØR det! Jeg håber, du har heldet med dig – den store H&M på Amagertorv er lidt rodet pt, så man skal måske lede lidt! Og du har ret, det er ikke spor nærigt 😀 TAK for tip til insta – den må jeg følge 😀 GOD weekend! KH

 12. Dejligt med noget farvefyrværkeri igen, bestemt. Du ser smadder fin ud, og altid smilende.
  “Gamle” veninder er bare noget af det bedste! Om at kunne forfærdelige historier man alle har deltaget i, det er altså noget for sig selv 😉

  1. Det er det 😉 Jeg kan ikke helt beslutte mig for, om jeg ærgrer mig eller glæder mig over, at alting ikke blev ligeså fotodokumenteret som de gør i dag – måske er det bedst for alle, haha! 😀 KH

 13. Jeg elsker dine tekster altså!!! For mig er du fortsat min yndlings blogger og den blogger hvor teksten og billederne er lige vigtige – på mange andre blogs kigger jeg bare på billederne og skipper teksten, men du er så forrygende hver gang

  1. METTE <3 Du er dejlig, tak altså 😀 Det er benzin på mit bål og jeg får helt lyst til at skrive meget mere !KH

 14. Kære Cathrine

  Jeg har selv løbet en del – de halve, ikke de hele – men jeg fik ofte ondt i hoften, når jeg kom plus de 15K. Derfor ville jeg lige dele et råd med dig, som virkelig har hjulpet mig: professionel massage! Det er både rart og dejligt, og enormt effektivt til at løsne op i de muskler, sener eller led, der er belastet. Smerten kan jo skyldes mange ting, men massage kan også kurerer mange ting 🙂 Jeg var virkelig plaget før jeg løb Berlin halvmarathon sidste år, og så fik jeg en times massage 4 dage før løbet, og wups – slet ingen smerte under løbet. Det har hjulpet mig flere gange, så måske det var en idé at prøve. Og så er det VIRKELIG en behagelig time man spenderer på briksen 😉 Jeg kan anbefale ‘Kiropraktik i Centrum’, da de har meget erfaring med løbebelastning.

  God “bedring”, eller hvad man siger 🙂

 15. Når du er klar med hoften igen, og vil have noget intervaltræning ind i programmet, så søg på “Strick running” og join vores tirsdags intervaller. Det er god og sjov træning! 🙂 (og BONUS er man virkelig rykker sig på formen/tempo) KH Fie

 16. Jeg syntes også, det lød lidt vildt at løbe 11,5 km to dage efter sit første halvmarathon – det kræver lidt tid for kroppen at vænne sig til de mange kilometer, så det er vigtigt at give den lidt hvile efter længere ture. Særligt, når det er første gang, man løber en bestemt distance. Tro mig, jeg taler af erfaring! Pådrog mig et løberknæ for to år siden, og så var det altså bare back to square one efter en pause på tre måneder. Og efter mit første halvmarathon sidste år (holder mig fra de hele indtil videre), var det faktisk primært mine led, der var pressede bagefter, mere end det var mine muskler 🙂

 17. Hvor er det dog dejligt at du tager dig tid til, at svare på folks kommentarer. Man føler sig jo helt værdsat som læser

 18. Man bliver næsten helt nostalgisk – lige indtil tanken om hvor snotforvirret man var 😉 så er jeg lige pludselig glad for at jeg ikke længere er 16.
  Du ser i øvrigt SKØN ud. Du kan altså bare noget med at sætte teksturer sammen 🙂

 19. Nu har jeg simpelthen ledt side op og side ned efter den fantastiske kjole og jeg kan ikke finde den nogen steder..
  Er det bare i butikken du har købt den eller? Du må gerne linke til den hvis du kan, den er simpelthen SÅ flot 🙂

 20. Hvor er dine skønne sko fra? Jeg mener du engang lavede et indlæg med dem, men kan simpelthen ikke finde det 🙁 Jeg ved godt du har linket til hjemmesiden, men kan ikke se dem derinde 🙂

Læg en kommentar