Brikkerne falder på plads til det bryllup

Angelcouture, Valentino velvet heels, Mads Nørgaard sølv læderjakke, Alaïa clutch

Det er sket et par gange nu, at jeg er blevet spurgt til, hvordan filan jeg har råd til dyrt OG bryllupsopsparing. Og det synes jeg selvfølgelig er helt vildt privat –  altså ingen lyssky business, haha! Det hører sig bare til i undertøjsskuffen, og den lader man ikke andre kigge i.

Men jeg kender det! Nysgerrigheden der melder sig, når andre kan, hvis man måske ikke selv kan. Vi har talt lidt om herhjemme, hvordan vi bare SÅ gerne vil på ferie – vi har ikke været ude siden USA, og en sviptur ville være så dejligt. Men der er altså ikke lige 10-15.000 kroner til den slags. Og så bliver jeg lidt forundret og en lille bitte smule misundelig, når andre veninder både kan lave bryllup og rejser.

Vi prioriterer forskelligt. Så nemt er det. Og tjener forskelligt. Og det er strengt, haha! Men sådan er virkeligheden jo. Herhjemme er vi to til at spare op og bruge, og jeg er god til at sælge en lækker taske videre eller en fin kjole. Og det er penge, der ryger lige lukt tilbage i shoppingbudgettet – det er ligesom et lukket system, hehe… Og hvis der er lidt penge til overs, så forkæler vi os selv med en god middag ude. Det er jo også en prioritering, vi bare kunne droppe. Den der misundelse hører ingen steder hjemme, for vi mangler ikke noget. Men nysgerrigheden forbliver! Det er mit “Kig ind”-gen, hæh!

Nuvel, lad os blive ved de materielle goder – no wonder, vi ikke lige rejser, hah! Detaljerne til mit brude-outfit, hvis man ellers kan kalde det det, er faldet på plads. Det eneste, jeg mangler, er de hudfarvede underhylere, som Jesper Høvring siger, er en nødvendighed på dagen. Og det er da lige til at overskue. Jeg tænker en form for Sloggi – seamless selvfølgelig.

Min kjole skulle være på vej – ELLER BUKSEDRAGTEN! ELLER BURKAEN! ELLER ONESIEN! Jaaa, hvem siger, det er en kjole, muahaha! Jeg forsøger livligt at holde mystikken ved lige herhjemme. “Hvad ville du sige til, hvis jeg kom i hvidt jakkesæt??” Det er et dårligt spørgsmål, for det er ikke relevant for en dame med en sidegeschæft kaldet ROCKPAPERDRESSES.

Ellers er der styr på skoene, som blev den allerførste bryllupsinvestering. Jeg købte dem i det tidlige efterår – jagtede dem længe, og haps! Lige dér i en 36,5, som ja, er en halv størrelse for lille. Men det ser man faktisk ikke, bilder jeg mig ind. Hvordan det så føles er en anden sag, haha! Det kunne lyde som et selvmål, men so far er de ikke et problem. Og jeg vil under alle omstændigheder have skiftesko med. En sneaker til dansegulvet.

Jakken er en gave fra Mads Nørgaard. Jeg havde spottet den en eftermiddag, jeg var forbi. Der spurgte jeg, om jeg mon måtte låne den til den store dag. Det måtte jeg gerne – men den skulle hurtigt retur, så de kunne låne ud til andre. Fin deal for mig – jeg slap for at bruge pengene på den, den fuldender mit outfit totalt, og så er der også noget så kedeligt som skatte-hurlumhej at undgå, når jeg ikke modtager den som gave.

Men efter et par uger fik jeg en stor pakke ind ad døren. “Den havde dit navn på fra start…” Det var, uden pis, et ægte Carrie-øjeblik. Som dengang Carrie fik sin Vivienne Westwood-brudekjole. OMG. Jeg følte mig meget, meget heldig og skrev med det samme en hjertevarm tak.

En dansk sommer kan være en varm og våd fis – begge dele på en gang. Derfor har jeg tænkt, at jeg skulle have et eller andet til skuldrene. Men hvis I nogensinde har undret jer over, hvor katten sjælevarmeren blev af, så har jeg svaret! Brudebranchen åd dem! Alle sammen! Der er så ufatteligt meget grimt “brude-sweater-ei”, derude. Stolaer, boaer, sjælevarmere. De kan lave kjoler i dag uden corsage-effekt, men du skal død og pine have en stola om nakken! Bum! Som I aner i min sarkastiske tone, så er jeg ikke en sjælevarmer kind of girl. Derfor var en læderjakke lige i øjet. Ikke i kirken, men til resten af dagen.

Og så er der tasken. Den smukkeste kuverttaske fra Alaïa. Jeg har længe drømt om at købe en neutral lille dametaske, gerne nudefarvet, ligesom Agurkens. Men nu er jeg typen, som, hvis jeg endelig lægger en masse penge for en taske – så skal den undelynemig også være skør og vild! En glædesspreder. Ikke noget med at købe en sort taske. Der skal farve på, hvorfor jeg i en periode havde tre pink dametasker, indtil jeg solgte ud af samlingen. Lige til dén dag, vores bryllupsdag, måtte det bare gerne være mere afdæmpet og klassisk. Lidt “for evigt”, om man vil. En taske, jeg vil have med mig altid, som vil minde mig om en særlig dag.

Alaïa er for mig meget eksklusivt og dyrt, så jeg havde overhovedet ikke kigget dér. Men når man så kigger i størrelsen “forvokset pung”, så er priserne ikke nær så prangende. Slet ikke, hvis man i fødselsdagsgave får et gavekort til Net-a-Porter af sin søde far, og jeg oven i købet havde en personlig pre-sale rabatkode på 20 %. Valget stod mellem en regulær clutch, men som var fantastisk dyr – tre gange så dyr – eller hvad, jeg nu har lært, er en pochette. Det blev sidstnævnte, og min telefon, læbepomade og kortholder kan være der. Det er noget yndigere at komme anstigende med dén i hånden end en regulær dametaske til skulderen, eller værre endnu (og meget klassisk mig (de der kender mig vil grine anderkendende)); en mulepose.

Det har samlet sig til at blive en overdådig smuk omgang, og jeg glæder mig himmelråbende højt til at samle alle brikkerne om to-og-en-halv-i-går måneder.

Stay tuned, for næste gang jeg går i brudehjørnet bliver det med kig på sociale medier til et bryllup! Do or die? Det, synes jeg, er meget interessant!

Reklamelinks: Sko – Valentino // Jakke – Mads Nørgaard // Taske – Alaïa (grå eller sort
Angelcouture, Valentino velvet heels, Mads Nørgaard sølv læderjakke, Alaïa clutch

39 kommentarer
 1. Jeg er ret vild med idéen om at købe lidt dyrere tilbehør og så netop kunne bruge det igen og igen – jeg synes tit mine veninder er blevet stylet til at ligne en helt anden person på bryllupsdagen – meget har godt nok også været makeup (hvorfor er jyder SÅ vilde med det helt unaturlige look!?), men med den jakke kommer du jo til at “ligne dig selv” – jeg forstår godt at du fik den tilsendt 🙂

  Det er iøvrigt MEGA spændende at følge med og få ubehageligt mange gode idéer – indtil videre har min kæreste og jeg dog kun talt om hvordan vi fejrer 1-året for vores første date, men med ham drømmer jeg også om et bryllup 😉

  1. Det er også noget, jeg selv tænker meget over. Det der med at ende med at ligne en anden. Jeg har også flere veninder, der får vippeextensions osv. I mit hoved skal man ligne sig selv. En forbedret udgave, ja tak, men ikke en anden udgave. Men det kan jeg også godt fornemme er et spørgsmål om temperament og smag. Tror dog ikke, det kun tilfalder jyder at gå “all in”.
   Det bliver så hyggeligt at bære og bruge de ting fra dagen i andre sammenhænge og så mindes dagen. Så giver det også pludselig mening et ofre penge på det.
   Stort til lykke med jeres kommende 1-års-dag. Det er første skridt <3 KH

   1. Til min søster bryllup satte jeg faktisk hendes hår og så lagde vi selv makeuppen. Jeg gad måske godt få ekstra lange vipper og der ville et bryllup være en god anledning, men jeg synes ofte det blir SÅ voldsomt.

    Jeg tror du har helt ret i at det er et spørgsmål om temperament – at mange ser dagen som deres “chance” for at være en prinsesse, mens vi så er andre der mere ser det som en kærlighedsfest. I sidste ende bliver man jo gift med én, som om nogen har set en morgengrim om søndagen 😉

 2. I behøver da ikke bruge 10 – 15.000 kr for at tage på ferie? 😀 Kan mindre ikke gøre det..
  I kunne jo tage på en lille storbyferie i Europa? Der findes jo masser af fantastiske steder.
  Det handler jo bare om at komme lidt væk og nyde hinanden.. Ingen siger at det altid skal være en dyr rejse 😉

  1. Det kommer jo igen an på smag og prioriteringer 🙂 Som det fremstår her på bloggen kan Cathrine og Adam godt lide at bo lidt lækkert og ikke spare på middagerne, drinksne og kafferne, når de rejser – og så løber det jo hurtigt op!
   I mine (SU-ramte) øjne kan man også godt få en smule luksus inkl. billige flybilletter i tre dage i fx Budapest, Krakow eller Prag for 6-8000 for to personer, men vi ser jo alle forskelligt på, hvad ferie og luksus er.

   1. Lige præcis, Nanna. Jeg har været på SU og boet på tonsvis af hostels, men 10.000 kroner for to mennesker med fly, hotel og mad i 3-4 dage er altså ikke prangende. Vi bor ikke luksus, men gerne over middel. Og hvis Krakow ikke lige står på ønskelisten over rejser, så hellere spare pengene.
    Simone, hvis man kunne rejse gratis ville det da være fedt, men 8000 er også 8000 brugte kroner, der kunne gå i opsparingen 😉 Vi er færdige med hostels osv. og kender os selv nok til at nogle dage løber op. Selvfølgelig kan man rejse med tog til hamborg og sove på sovesal, men det er ikke ferie for os 🙂 Vi har en gulerod for enden – et bryllup lige efter os og lige efter tager vi på en vidunderlig brylluprejse. Der er kun 2,5 måneder til, så det går 🙂 KH

    1. Jeg er med på smag og prioriteringer .. Det er selv ting jeg nyder godt af på ferie!
     På trods af at jeg har været på SU de sidste mange år 😉
     Så bare fordi man tager billigt afsted på ferie, så betyder det ikke at men rejser med tog og bor på sovesal?
     Det har jeg trods alt aldrig gjort? Vil mene at på Radisson Blu også er over middel? og der er jeg endt et par gange.
     .. og jeg har altså aldrig smidt 6.000 kr (for 3-4 dage) efter en storbysferie. 🙂

     1. Simone, det er jo bare et spørgsmål om smag 🙂 Man kender sig selv og vaner, og hvordan man nyder mad, vin, hotel osv. Vi har anyway ikke 6000 til en ferie, om det så var det der gjaldt. Vi har valgt ikke engang at tage til London, hvor vi kunne bo hos familie.
      Du kan rejse for en slik! Et par tusinde kroner, du kan rejse for 6000 eller 20000, du kan rejse med tog eller være heldig med flybilletter eller cykel, du kan bo på hostel eller være en haj til at prutte om priser eller betale luksus. Vi har jo alle vores måde, vi kan lide at rejse på.
      KH

 3. Ej hvor sjovt, jeg har også spekuleret meget i hvad jeg skulle have til armene på dagen (jeg skal også giftes til sommer), uden rigtigt at komme det nærmere, fordi jeg også synes at stolaer og sjaler er rædderlige, men da jeg forleden købte ny læderjakke (med frynser – inspireret af dig), gik det op for mig, at det da er det, jeg skal. Det har hele tiden været vigtigt for mig at ligne mig selv på dagen -ikke som om jeg er blevet stylet til at ligne en anden, som Milla beskriver. Det synes jeg er en hyppig “fejl” jeg ikke kunne tænke mig at begå.

  1. Det er da SÅ meget, det du skal! Og gå evt. lidt med den nu, så den får en smule smuk patina. Det bliver SÅ flot! KH

 4. Ej nej nej, hvor glæder jeg mig til at se billeder fra dagen! Det kan kun blive sejt, smukt og very Cathrine (og Adam, selvfølgelig). God dag!

  1. Hehe, ej at forglemme! Jeg glæder mig også meget til dagen selv, helt vildt. Til at se det hele samle sig og være fint. Det glæder jeg mig til. KH

 5. Hvis jeg bare må sige en enkelt ting – Sloggi skal du IKKE have på til dit bryllups-outfit… Jeg ved godt, at det i sidste ende bare er hudfarvet undertøj, men du kan sikkert finde noget, der er lidt mere luksus/bryllups-agtigt 🙂 Sloggi lyder bare så meget af almindelig hverdag!

  Selvfølgelig er der heller ingen grund til at gå “all in” med blonder og Swarovski krystaller, hvis det ikke lige er rocker-stilen 😉

  Jeg havde en g-string med krystaller bagom (altså, det lyder mærkeligt nu, men det var stilen i 2004 :D), hvilket jeg dog kom til at fortryde… Under brudevalsen beder jeg så (lidt desperat) brudgommen om til at løfte min kjole lidt op , så han stopper med træde på den. Hvilket ender med, han får det løftet så godt op (og jeg kan naturligvis ikke se noget), at samtlige gæster har et godt udsigt til mine ben og mine hvide strømpebukser med blomster på (også en stor ting dengang). Måske intet at klage om, da jeg ellers er godt tilfreds med mine ben – bortset fra at det også ser ud som om jeg ingen underbukser har! Godt, at der ikke var Iphones dengang, ellers var FB nok fyldt med beviserne for vores brudevals… 😀

  1. Hahaha, det er fanme sjovt! Og uheldigt på samme tid, thank god for Nokia 3310 på det tidspunkt 😀
   Det kan godt være, det ikke bliver Sloggi, hæhæ, men pointen er mest af alt, at det skal være helt glat og hudfarvet – det sexede undertøj gemmer man til næste dag 😉 Det siger Høvring i hvert fald i sin brude-bog! Og så har jeg det også helt okay med ikke at bruge en formue på det, når det er på inderst og ingen ser det – så må jeg bare være hurtig til at smide dem om natten ;P KH

 6. Det bliver simpelthen så flot! Jeg glæder mig til, at høre om hele dagen 🙂 og så er jeg i øvrigt ligeglad med din økonomi, du inspirerer mig og det er det vigtigste for mig 🙂

  1. Det er jeg bare så glad for <3 Det er sådan set det vigtigste! Jeg glæder mig til at dele lidt af dagen med jer. GID det var 13. august, SNART! KH

  1. Jeg havde det PRÆCIS på samme måde. Jeg tror aldrig, jeg har følt mig så meget som en lille mikrostjerne. Det var helt vildt. og så passer den i mine øjne PERFEKT til skoene! KH

 7. Da min mor spurgte Høvring til, hvad man kunne have udover sådan en brudekjole han lavede til mig, hvis nu det skulle blive koldt, sagde han, at det eneste man kan have udover en brudekjole er pels – og da pels er no-go i juli måned (hvor vores bryllup var), så måtte man fryse i stedet – hvis det skulle blive koldt 🙂 Og jeg må nok give både ham og dig ret – stolaer, sjælevarmere ol. det er bare ikke noget der gør noget godt for nogen – slet ikke en brud 🙂 Havde jeg været en læderjakke-kind-of-girl var jeg helt sikkert også gået efter en sølv en af slagsen : ) Glæder mig også til at se det hele samlet – alene de sko der…

  1. Jeg elsker at han er så konsekvent og bossy! Men til min stil er han også liiiige klassisk nok; pels and all. Det går jeg heller ikke med, når det ikke er bryllupsdag. Jeg er sgu også lidt selvtilfreds over min læderjakke-idé, haha! Sjælevarmere må gerne forblive i 00’erne – klip til at Vêtements sikkert laver en skidedyr og alt-for-langærmet version om lidt, som gør, at de bliver VARMESTE mode igen. Men det er sgu da et åndssvagt stykke tøj. Jeg har aldrig kun frosset på skulderbladene 😀 KH

   1. nej pels er jeg heller ikke til – eller jeg har i hvert fald aldrig ejet eller gået med en 🙂 Ja man skal jo passe på med hvad man siger, for jeg kan også godt huske, hvor smart jeg følte mig i 1998 iført min spritnye sjælevarmer ha ha

 8. Du bliver så flot den dag! Glæder mig til at følge med her på bloggen 🙂

  Angående Sloggi trusser uden syninger – de kan altså godt finde på at kravle de forkerte steder hen.

  Vælg heller Calida’s uden syninger eller Simone Perele, da de har en helt anden kant, som bliver, hvor den skal 🙂

  Bare et godt tip, fra en der har arbejdet med Lingeri i 6 år 😉

 9. Elsker at følge dine bryllupsforberedelser og tankerne bag, og op til den store dag.
  Har heller aldrig kunne se ideen med en sjælevarmen til bryllupskjolen. -Og for den sags skyld heller ikke boleroen, som fra tid til anden får en revival. Yrk..!!
  Når jeg tænker sjælevarmen, ser jeg en gråhåret morlil, opejst i sin seng med en bog i skødet og briller på næsen, sådan helt som i eventyrerne.. Din skønne sølv læderjakke er SÅ meget at foretrække, og stangsmart, og meget DIG.
  Fedt a du tør

 10. Hvor ser det hele altså godt ud! Det går jo nærmest op i en højere enhed 🙂
  Jeg får helt lyst til selv at bære det hele – især skoene og læderjakken (som vel jo nærmest er alle tingene du har vist indtil videre haha).
  Er selv helt vild med glimmerjakker (og har da også flere af dem), men måske jeg skulle prøve at opspore sådan en fin jakke! Og skoene – ja, hvis man dog bare havde et event man kunne tage dem på til? Måske hvis jeg havde haft dem til min fødselsdag i dag?

  Glæder mig til at se meget mere om brylluppet, Cathrine! 😀

  //www.schlemazl.blogspot.com (håbløs selvpromovering, I know. Men den er ny og hvis nu bare jeg poster et lille link, sker der vel ikke noget? 😉 )

 11. Du snakker om det der nude seamless undertøj … har du ikke sådan noget i forvejen? Hvis ikke, hvad tager du så på under løbetights? 😛

  1. Hahaha, der har jeg da fire balder?!?! Har du ikke? 😀 Hahaha! Går sgu ikke så meget op i det. Men det skal jeg måske 😀 KH

  1. MAIKEN! Er du FRISK?! Jeg vil skidegerne lave en løbeklub, men jeg kan slet ikke overskue HOW?! Nogen idéer? KH

   1. JEG ER MEGA KLAR! Det kunne være så hyggeligt.
    Jeg tror til at starte med siger vi én dag om ugen, evt nu her i sommeren så løber man en lækker aftentur og spiser is bagefter! (Mega god ide hvis jeg selv skal sige det). Så kan man altid justere antal dage osv. Måske man bare skal starte stille ud.

 12. Jeg blev gift i lørdags! Jeg var igennem to forskellige brudekjoler, solgte den første og endte i et tyl-skrud. Jeg tror der var 10 der sagde til mig at det var sådan en flot ‘prinsesse’kjole, eller om ikke jeg følte mig som en prinsesse – hvilket jeg havde fuldstændig allergi over for, men altså det er vel prisen for at tage tyl på. Jeg synes din læderjakke-idé er fantastisk. Jeg havde tænkt lidt på at købe en hvid cashmere sweater lidt a la Olivia Palermo og tage over, men jeg endte med at glemme at købe den, og der var intet tidspunkt i løbet af dagen jeg havde brug for den; så man kan altså sagtens klare sig uden allerede her i maj hvis man ikke er til hverken læderjakke eller fjerboa. Vi havde en fantastisk dag, alt klappede, og jeg var så glad for at vi havde gjort noget ekstra for vores gæster (4 retter istedet for 3, lækker sprut til drinksene, øko sodavand etc). Jeg er også lykkelig over at jeg valgte et par mørkeblå Chloesko til min kjole, dem kommer jeg til at bruge igen og igen!
  Jeg tager hele tiden mig selv i at glo på min kærestes nye flotte guldring samt de ekstra diamanter på min finger. Vi har ikke brugt så meget krudt på at arrangere vores bryllup, så det har taget mig med storm hvor fed en dag det var, og hvor lykkelig jeg er over at være gift nu. Held og lykke med de sidste forberedelser (og vores bryllup var pissedyrt og jeg er ruineret nu, men det må folk tænke om hvad de vil)

 13. Den jakke der!!! Åh hvor er den vild. Det bliver fantastisk lækkert.
  Er den fra efterårskollektionen, eller ved du mere om den?

 14. Nu er jeg selv typen der rejser for eventyrets skyld og egentlig ikke tænker meget over hvor jeg sover, bare det wr i nærheden af noget, så jeg synes jo sagtens en afbudsrejse (som jeg selv flittigt benytter mig af) er dejlig, fly og hotel for 1000 kr til et sted som Grækenland. Er sikker på magien automatisk følger med fordi det er bryllupsrejse og man kun har øjne for hinanden, men kan da godt forstå man også gerne vil have det ekstra lækkert på sådan en tur. Heldigvis er vi allesammen forskellige og det skal man også huske at sætte pris på 😀

  Glæder mig så meget til at se dit outfit når i skal giftes!!

  Chris B

 15. Er så vild med at lige netop DU skal giftes! Du er mega meget Carrie i København 🙂 Og den der jakke er såååå alt for nice, og jeg drømmer stadig om den… Kh

 16. Utroligt fine sager du får samlet dig, det skal nok bliver smukt 🙂
  Og det med økonomien og valgene, det er jo helt jeres eget bord.
  Selv bruger jeg flest penge på have, negle og wellness 🙂 Og så sparer på andre områder.
  Du ønskes en skøn sommer i det fine og lækre vejr her i DK 🙂

 17. Hvor fedt! At få foræret den jakke man gerne vil have, så må man føle sig speciel! Og måske vejret er så fantastisk, at du ikke behøver at have noget over armene? Hvem ved? Måske det ender med en tropenat 🙂 I alle tilfælde, er du i hvert fald godt forberedt.
  Jeg glæder mig så meget til at se, hvordan det hele kommer til at spille for dig.
  Dit indlæg om sociale medier bliver vildt spændende! Det vil jeg bestemt også glæde mig til 🙂

Læg en kommentar