OOTD: Beyoncé på jakken og smil på læben

OOTD, dagens, Rockpaperdresses, Cathrine nissen, rockpaperdresses
OOTD, dagens, Rockpaperdresses, Cathrine nissen, rockpaperdresses
OOTD, dagens, Rockpaperdresses, Cathrine nissen, rockpaperdresses

Det er den flotteste mandag i mands minde, solen skinner. Jeg har lige været ude med skrald iført næsten-bar-røv, og det var ikke engang koldt. Det er simpelthen vidunderligt. Men nu er vi jo trods alt også nået til den allerbedste måned på året. Maj. Min familie maxer ud på fødselsdage; min niece, min far og jeg. Et par gode veninder har også fødselsdag.

Og jeg starter ud på en fridag. Ofte, hvis man har forlænget weekend, så ligger fridagen fredag. Men I skulle prøve det på en mandag – det er herligt. Man springer lige en umiddelbart kedelig dag over og gør den optursagtig. Selv om mandag i solskin absolut må være i toppen af listen. Fridagen er nu ikke tilfældig. Vi skal til urnenedsættelse, tænk der er allerede gået mere end en måned. Jeg fatter det ikke helt. Det går i det hele taget ret flot, min kæreste er verdens sejeste og stærkeste. Der er øjeblikke, der er svære, hvor det hele ligesom bare er noget møg. Men det viser jo bare, hvor stort savnet er, hvor elsket man er, selv om man ikke er her.  Det bliver rart at have et sted at gå hen.

Nu skal mandags-opturen ikke blive total sentimental, men der er noget dejligt fredfyldt over kirkegårde. Jeg havde en barndomsveninde, som boede lige over for Asminderød Kirkegård i Fredensborg. Vi har ikke været mere en 6-7 år, og vi havde en tradition med at hente “gravguld” hjem. Gravguldet var aflagte blomsterkranse og blomster – altså båre-buketter osv. der var lagt til skrald. Kald os bare gravrøvere, haha! Ej, de var taget af og lå til kompost. Fanme en mærkelig ting at gøre, alligevel. Jeg har ikke stjålet hårlak og tyggegummi, som så mange andre, men aflagte bårebuketter. Mærkeligt barn. Men altså, vi var kun 6-7 år og synes det var synd med alle de fine blomster, der lå til udsmidning. Så vi tog dem med hjem og afleverede dem til vores mødre eller pyntede hulen op. “Tak, skat..?!” Men det er da genbrug på allerhøjeste plan!

Nu har jeg også sunget i kirkekor i mange år, og jeg synes bare hele konceptet; kirke/kirkegård, det er så dejligt roligt og smukt. Min egen farfar kom på “De ukendtes” efter eget ønske – det betyder, han ingen sten har, intet man kan gå hen til. Det behøver man jo heller ikke, han er i hjertet, men stadig. Jeg synes bare, der er noget smukt over sådan en et-værelses på en kirkegård. Vi har også fået klemt et besøg ind på vej nordpå, på vores bryllupsdag. Altså efter reception og inden festen. Jeg tænkte, vi skulle få lavet sådan en knaphulsblomst, som han jo skulle have haft som gommens far, og så kunne vi lægge den hos ham. Man kan også lægge brudebuketten, hvis man er til det. På den måde er det bare lidt fint at have et sted af besøge.

Men fordi det er mandag, og vi skal starte ugen med et brag, så får I mit røde outfit fra konfirmation i lørdags – mig og mit squad; Beyoncé på jakken og et stort smil på læben. Hav en smuk mandag!

Reklamelinks: Sneakers – Nike // Dress – H&M Trend // Jacket – Calvin Klein // T-shirt – Mads Nørregaard // Earrings – Isabel Lennse // Pin – Georgia Perry // Chain necklace – Vibe Harsløf
OOTD, dagens, Rockpaperdresses, Cathrine nissen, rockpaperdresses
OOTD, dagens, Rockpaperdresses, Cathrine nissen, rockpaperdresses

14 kommentarer
 1. Ej, jeg har også gjort det der med at tage de gamle blomster fra en kirkegård sammen med en veninde… Når vi skulle hjem til hende stoppede bussen lige overfor en kirke, så der gik vi ind og snuppede kranse og buketter, hvis der var nogle. Vi syntes at de var ih så smukke!!! Vi havde fået lov til at lave hule på et gammelt høloft hos min venindes forældre og der kom alle de gamle fine kirkegårdsblomster så til at pynte 🙂

  1. Ej hvor er det sjovt Laura! Jeg troede, det bare var os der var somewhat upassende. Eller, jeg synes egentlig ikke det er upassende – jeg mener, de var jo ligesom aflagte og til kompost 😀 Det er bare lidt… underligt, måske 😀 Hvor er det skægt! KH

 2. Haha, jeg troede at mig og min søster var de eneste der havde “stjålet” gamle blomster fra kirkegårdens kompostbunke. Der kan man bare se. Din røde kjole klæder dig Cathrine! Ha’ en dejlig fridag 🙂

 3. Min mormor ligger på Asminderød, det er et fint sted – dog også i de ukendtes, og det har jeg altid haft det lidt mærkeligt med. Ville hellere kunne lægge en blomst ved en sten med hendes navn på, end et tilfældigt sted. Hun blev bisat i 1996, så måske du også har snuppet nogle af vores gamle blomster ;o)

  1. Haha! Det kan meget vel være 😀 Rundstykke! 😀 Det er også en dejlig kirkegård. Det synes jeg. KH

 4. Åh, hvor rører det mig altså, når du skriver så fint om din svigerfar! I år er det otte år siden min kæreste mistede sin far, og jeg forstår heller ikke, hvor tiden er blevet af. Han ligger desværre begravet i Sønderjylland, så der er lidt lang vej fra København. Jeg ville sådan ønske, at vi kunne komme forbi noget oftere.

  Hvor er det i øvrigt en smuk, smuk tanke at tage forbi ham på jeres bryllupsdag og give ham den blomst, han skulle have haft på dagen 🙂

  1. Men han har ham i hjertet og tankerne. Det er det vigtigste <3 Men tiden går forbandet hurtigt – I har jo været hjemme længe, nu. Det er altså for vildt. Men okay – så er vi tættere på sommerferie 😀 That aint shabby!KH

 5. Kæresten og jeg skal giftes til september, og allerede for lang tid siden, besluttede jeg mig for, at min brudebuket skal kunne deles i to, så den kan lægges på min fars og min mormors grav – de ligger begge ved den kirke, vi skal giftes i. Jeg savner dem, og især min mormor mangler i det her. Det lyder mærkeligt, men det er nok, fordi hun gik bort sidst. Min far døde for 13 år siden, så jeg har på en eller anden måde vænnet mig til tanken. Min mormor døde for 2 år siden, jeg troede jo, at hun skulle være med, at hun skulle opleve det. Hun ville have været så glad og stolt. Det med at lægge buketten på graven betyder i øvrigt held, er jeg blevet fortalt 🙂
  Min kærestes far er også væk. Jeg skal lige have fundet på et eller andet i den forbindelse. Jeg tænker, at jeg vil overraske min kæreste med at køre forbi, når jeg kører fra kirken – selvom det er en omvej.

  1. Åh det er altså lidt fint! Og du har ret med buketten på en slægtnings gravsted. Det er også fint! Man må alligevel heller ikke sætte den i vand = kort ægteskab, så why not? Det er lige med at regne tiden ud – man skulle jo gerne nå det hele på tiden men også have plads og tid til det, der betyder noget. Og hvor er det dejligt, I skal giftes! KH

 6. Pyha det er næsten så tårerne de pibler frem hér –
  Tanken om at mangle nogen vigtig på sådan en dag, det er så trist og uretfærdigt :/
  Han er sej din mand! Rigtig smuk idé at gøre den gestus – er sikker på han titter med over jeres skuldre hele dagen, selvfølgelig gør han det <3

  1. Det er heller ikke sjovt. Jeg er ret sikker på, at det bliver hårdt på dagen. Men så må man, ligesom Ida skriver, sørge for at de er med på dagen på forskellig vis. KH

 7. Jeg skal giftes til sommer. Min far døde for 12 år siden og kan derfor ikke føre mig op af kirkegulvet. Det skal min storebror så. Jeg skal giftes i den samme kirke, som min far ligger begravet ved. Så planen er også at inden min storebror fører mig op, går vi hen og ligger en knaphulsblomst ved min far. Jeg tænker meget på, hvordan han kan være med på dagen uden at det bliver for meget. Jeg overvejer at en af hans yndlingssalmer måske skal synges i kirken. Ja.. sorrig og glæde de vandre til hobe. 🙂

  1. Han kommer til at være rigtig meget med så – det er så fint, at I kan blive gift i “hans” kirke. Det lyder meget, meget fint og slet ikke for meget. Det er jo også dig/jer to, der bestemmer hvor meget og hvordan. Må I få en smuk dag <3 KH

Læg en kommentar