OOTD: Et well put together is-sæt i Nyhavn

rockpaperdresses, cathrine nissen, sélecte femme, nynavn, ootd, dagens, nordic blogger, ysl université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, sélecte femme, nynavn, ootd, dagens, nordic blogger, ysl université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, sélecte femme, nynavn, ootd, dagens, nordic blogger, ysl université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, sélecte femme, nynavn, ootd, dagens, nordic blogger, ysl université bag

Nogen dage føler jeg mig virkelig well put together. Oftest sker det, når jeg har været i været i bad OG vasket hår, og det derfor ikke er sådan tredje-dags-klasket på toppen. Makeuppen er frisk, og tøjet passer sammen. Hvis jeg oven i købet har godt undertøj på indenunder, så er alt i top. “Det gode undertøj” betyder dét, der ikke er i forvasket bomuld. Men man kan også skyde genvej til følelsen af samhørighed ved at bære noget, andre har sat sammen aka. et sæt.

I søndags havde jeg valgt ismand-sættet – i hvert fald dét det blev kaldt på instagram af to søde piger; “ismand-outfit”. Jeg måtte selvfølgelig lige google – hvordan er det nu… “Ice cream + truck + driver”. Og så kom der et billede frem fra en obskur pretend-wiki-side (hestenettet havde ikke svaret i denne omgang) med en Hitman-forklædning som ismand. Ganske rigtigt. Hvide og grønne striber. Pigerne, Lærke og Karoline, blev enige om, at det var en smart ismand, så jeg spankulerede tilfreds rundt i Nyhavn med en stadig uruineret (hvad er antonymet for ruinere?) følelse af SMART.

Det er sjov – hvis kvinder synes, jeg ser åndet ud, så går det altså mere ind, end hvis en mand siger det. Havde pigerne skrevet, at jeg så herrens ud, så var jeg nok ikke blevet ked af det. Men tøjet var måske ikke kommet på igen. Havde min kæreste sagt det, så havde jeg slået en lettere bedrevidende (og pisse irriterende) “psssjjj, hvad ved du egentlig om det?” op. Realiteten er, at jeg ofte hører fra mænd – min kæreste eller kolleger, at det er noget… specielt noget, jeg har på. Og det retter jeg altså ikke ind efter. Jeg går i hvad, der passer mig. Basta.

Min kæreste synes fx flere af mine bukser er mærkelige. Han har svært ved mine velourbukser og de jeans med volanter forneden. Han fik også nævnt, at han måske nok synes, det var liiiidt usexet, at jeg var begyndt at gå med mit pulsur til daglig. Sandt sagt, så er det måske heller ikke suuuper sexet, point taken og HELT fair, haha. Men det er faktisk relativt lille og diskret af et pulsur, og jeg lige må ha’ lov. Og lige pludselig synes jeg jo bare, at det er sjovt at tælle skridt. Og at jeg altid har vejrudsigten ved hånden (eller armen, teknisk set) – for det kan det også fortælle mig. En nyvunden og Thomas Uhrskov-værdig entusiasme for gadgets. Det kan ALT! Undtagen sige “jeg elsker dig”, så jeg skal da nok vælge mandfolk frem for pulsur, hvis det kommer til det.

MEN. Det er også gået op for mig, at det måske kan agere inspiration for morgengave til mig. Og måske… Provokere ham lidt… Altså… Jeg har ikke rigtig noget ur, som jeg har lyst til at gå med. Og hvis min kæreste er træt af pulsuret, så KAN det da være en glimrende grund til at give mig et smukt ur. Det harmonerer dog ikke heeelt med vores aftale; morgengaver til max 1000 kroner (har jeg nævnt, at jeg har købt hans? Og den er LIGE i øjet, synes jeg selv, the pressure is ON, muahaha!). For denne slags put-together ismandedame ønsker sig jo ikke et lille plastik-ur, vel? Been there, done that; Baby-G, Casio. Mama’s dreaming of the real deal.

Reklamelinks: Shoes – Decadent // Trousers + blouse – Selected Femme // Coat – Tiger of Sweden (old) // Bag + belt (similar) – YSL

rockpaperdresses, cathrine nissen, sélecte femme, nynavn, ootd, dagens, nordic blogger, ysl université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, sélecte femme, nynavn, ootd, dagens, nordic blogger, ysl université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, sélecte femme, nynavn, ootd, dagens, nordic blogger, ysl université bag

14 kommentarer
 1. Hvor ser du altså godt ud! Må jeg spørge hvilket pulsur du bruger? Og har du gode erfaringer? Jeg er selv på jagt efter et nyt nemlig 🙂

  1. Jeg har købt et Garmin Forerunner 235, og jeg er SÅ glad for det. Det har pulsmåler indbygget i stedet for pulsbælte. Det er mit første pulsur dog, så jeg har ikke den store erfaring 🙂 Men jeg læste en masse tests, og det fik super gode anmeldelser. KH

 2. Cathrine, du er en KÆMPE inspiration for mig, netop fordi du leger med din stil og udtryk. Du er med til at gøre det trygt at se anderledes ud, og lade tøj være en leg fremfor praktisk valg.
  At man kan rocke små kunststykker af tøj i sit daglige look – hvis vi var samme størrelse, havde jeg “lånt” dit klædeskab for længst 😉 (altså – jeg havde i hvert tilfælde shoppet det på tictail)
  Bliv ved med at se fantastisk ud – og så må nogle outfits svinge i sexethed/praktisk/formtilpassethed for du ser altid fantastisk fabelagtig ud! Som det store stilikon Carrie ikke at forglemme.

 3. Jeg er helt på din kærestes hold her ift. smag i buks, MEN ikke desto mindre er det en af de ting, jeg elsker ved din blog – at du har SÅ meget anderledes smag i tøj end mig (3 ud af 4 gange måske), for når jeg tager mig selv i at tænke: “Aarj, det gjorde hun bare ikke!”, så flytter det bare vildt meget på hele ens perspektiv, og jeg synes, det er vildt fedt, at der er modige kvinder som dig, der bare følger sin mavefornemmelse og kan gøre hver dag til et fantastisk farvecirkus – kæmpe thumbs up for det! <3

 4. Inspiration til morgengaver til mænd ønskes desperat – jeg har nogenlunde samme budget, men er tom for ideer – og brylluppet står den 28. maj. help! og tak for en god blod, som er blevet ekstra relevant for mig efter at du også blev friet til 🙂

  1. Okay, der skulle stå blog istedet for blod. Typisk for sådan en læge-en som mig, at have blod på hjernen 🙂

 5. De kloge har jo også altid sagt, at kvinder ikke klæder sig på for mænd – så ville vi bare være nøgne hele tiden. Vi klæder os på for os selv og for hinanden! Og det lyder i hvert fald evigt sandt i mine ører 😀

  Du ser i øvrigt hamrende godt ud i det sæt! Der er noget besynderligt elegant og sommerligt over de grønne, vertikale streger. Dét må tilføjes til garderoben snarest 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Det er ikke sikkert vi har helt samme smag, men tjek evt. ure fra Harper & Brooks. De koster “kun” et par tusind og jeg sys de er så lækre. Men jeg har på fornemmeren, at det ikke helt er det, du vil kalde the real deal. 😉
  Håber forresten du har fået prøvet matcha is – jeg har lavet det tre gange, siden du fik mig til at tænke på det

 7. Hej Cathrine,
  Som altid er jeg vild med dine tekster og som oftest også dit tøj 😉 Men jeg giver altså din kæreste ret hvad angår velourbukser og jeans med volanter. Til gengæld ser du hammergodt og drønsmart ud i ismandsættet her 😀

 8. Intakt? Altså antonymet ..
  Forsøgte så sent som i lørdags at overtale min søster til kjolen, i samme serie som sættet, som ‘dag’-kjole til en venindes bryllup. Elsker striberne!

 9. Åh, jeg drømmer om et helt klassisk firkantet Cartier-ur med romertal. Det må min mand godt give mig i morgengave, når vi skal giftes – altså giftes igen. Vores vielsesringe er også fra Cartier, og så passer det jo sammen 😉

 10. HAHA, jeg elsker du lige får hestesiden ind -den er næsten sidestillet med Wiki.. Fatter ikke, at der findes så mange (ligegyldige) svar på en hesteside 🙂
  Og du ser blændende godt ud. Det er enormt inspirerende at du tager det tøj på du har lyst til, jeg elsker at du altid har farver på, hvilket egentlig bare klæder den enorme karma og det smil du har!
  Ha’ en super dejlig dag.

Læg en kommentar