OOTD: I Bernstorff-parken med rockerhunden

Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, dagens, nordic blogger, bernstorffparken, rockpaperfrida, frida the pug
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, dagens, nordic blogger, bernstorffparken, rockpaperfrida, frida the pug
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, dagens, nordic blogger, bernstorffparken, rockpaperfrida, frida the pug

Godmorgen til jer alle <3

Ahhh! Vågnede til regnen, der trommede hårdt på vores ovenlysvinduer. De burde komme den lyd på en CD (eller stream, så) – det er SÅ afslappende.

Det har været så fin en weekend. Sådan helt igennem fin og rar weekend. Min niece blev fem år i fredags, og vi spiste pizza og hyggede i gården. Jeg skulle holde alle hendes farvebøger, en efter en, som hun åbnede pakkerne med dem i. Så skulle hun bladre, side for side. Moster holder! Man skal være tålmodig med sådan en størrelse, men hun er også bare så klog og dygtig! Og mega bossy, haha! Alle paptallerkner dirigerede hun rundt om bordet. Nogen måtte få med Despicable Me. Andre med Frost. Lille bestemte madamme.

Lørdag havde vi for engangs skyld ingen planer. Vi fandt en lille solplet i gården og rykkede vores havebænk over i den og spiste morgenmad synkront med Mads & Monopolet. Ostemadder og kaffe. En tur i Bernstorff Parken bagefter – der var ingen mennesker. Det undrede mig, for det er jo en af Danmarks bedste hundeparker, og vejret var sublimt. Inden vi smuttede derfra tog min søde kæreste et par billeder af Frida og mit outfit – mest Frida, haha! Men hun er også nuttet.

På vej hjem tog vi forbi vores is(-og-navne-)veninde, Cathrine og kværnede is – jeg fik dragefrugt og brownie. Adam; chilli/ingefær og lakrids. Det er altså de bedste is! Og om aftenen skulle vi ud og spise på 1.th, og det var lidt af en oplevelse… Vi blev begge brusende berusede, og min kæreste greb telefonen, så snart vi var ude på gaden igen. Hans fodboldhold havde jo spillet vigtig finale, mens vi mæskede os. Og Real vandt Champions League – og han nåede lige at få Ronaldo straffespark med! Perfekt timing.

Søndag var ren arbejdsdag i gården. Otte timers knokleri, men til gengæld står den også SNORLIGE! Fuldstændig. Ingen ukrudt. Kælderen er blevet ryddet og støvsuget.

Selv om vi kunne have brugt en søndag til at komme os oven på en søndag, så har det været en helt igennem rar weekend. I vores eget tempo og med masser af mad. Og en lille brandert. Vi er så priviligerede. Det er vi bare. Her går det sgu godt.

Jeg håber, I har haft en herlig weekend. Jeg trækker en vinder af de to Roskilde-billetter i aften <3

Reklamelinks: Sneakers – Nike “Huarache” // Skirt – Storm&Marie // Shirt – Asos // Sunglasses – Stella McCartney // Bag – H&M // Bag – YSL

Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, dagens, nordic blogger, bernstorffparken, rockpaperfrida, frida the pug
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, dagens, nordic blogger, bernstorffparken, rockpaperfrida, frida the pug
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, dagens, nordic blogger, bernstorffparken, rockpaperfrida, frida the pug
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, dagens, nordic blogger, bernstorffparken, rockpaperfrida, frida the pug
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, dagens, nordic blogger, bernstorffparken, rockpaperfrida, frida the pug
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, dagens, nordic blogger, bernstorffparken, rockpaperfrida, frida the pug
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, dagens, nordic blogger, bernstorffparken, rockpaperfrida, frida the pug

22 kommentarer
 1. Hvor ser du bare yndig og sommerlig ud i det her outfit. Det er helt umuligt at få armene ned over, at det endelig er blevet vejr til bare ben og åbne sko igen! Var også lige ovre og låne lidt af jeres sommervejr derude østpå – I har jo fået det hele! Håber solen forstod hentydningen og fulgte med mig hjem til fyn, så jeg ikke behøver beholde strømpebukserne på hele dagen 😉

  God mandag!
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. TAK Lisbeth – det er det vildeste vejr over København! DRØMMEVEJR! SÅ har det regnet heftigt, men som det sig hør og bør med drømmevejr, så faldt det tidligt i morges og vandede bare alle planterne. GENIALT! Strømpebukser burde være forbudt den 30. maj, så jeg krydser fingre for jer 😀 KH

 2. Hvor skægt – jeg tænkte akkurat på at køre i Bernstorffsparken i lørdags, men tænkte vejret nok havde lokket sindssygt mange derud, så det orkede jeg ikke lige, så jeg gemte turen til i går eftermiddags. Der er så mega rart derude lige for tiden! Helt groet til og frodigt.

  1. Der var ikke et øje – det slog mig, at det måske var en kende varmt til hundebasser, men altså vi havde vand med. Der er SÅ dejligt pt! KH

  1. Hihiii 😀 Det gav mig lige et rart flashback til det afsnit af SATC, hvor Carrie skal sove hos Berger, og han tænder for sin “sound machine” med lyde fra regnskoven, inklusiv bl.a. frølyde 🙂

 3. Haha, håber du var så heldig at få lov at få en tallerken så.,Til sin tre års, mente min kusine også at iiingen måtte få kage, da hun opdagede at det ville indebære, den skulle skæres i. Og så ødelagde vi jo Hello Kitty! 😀

  Så snart hun dog blev forklaret at det jo var meningen og aaaalle fik et stykke med Kitty (løgn) og det var derfor vi kom (ikke heeelt løgn), gav hun sig – nok mest fordi hun fik hovedet skåret ud, og kagen sendt på rundte. Så var hun sjovt nok svært begejstret og al for optaget, af egen fortærring af favoritkræet 😀

  – A

  1. Haha, jeg kan levende forestille mig, hvor helt igennem ulykkelig hun må have været ved tanken om at drømmespisen skulle ødelægges 😀 Godt I fik hende omvendt! Min niece spiste både fem-tallet på toppen af den, sådan noget fondant-stads, og var klar til at spise den fine, tykke lille enhjørning, ligegledes i fondant-halløj 😀 Ædedolke! KH

 4. Hvor ser det hyggeligt ud 🙂

  Kunne du ikke tænke dig at holde en spørgerunde på et tidspunkt?
  Har en masse til dig!

  1. Det kunne da sagtens tænkes 😀 Jeg skal lige have tid en aften, for jeg vil helst svare “live” 🙂 KH

 5. Søde lille pølse med 4 ben! Hun er så nuttet. Sikke en herlig weekend! Tænk, det allerede er en uge siden du løb marathon og holdt fødselsdags-slabaras

 6. Sødeste Cathrine, ved du hvad modellen på din YSL-taske hedder? Jeg har et lille (læs: KÆMPE!) crush på den.
  Hvor ser du og Frida bare dejlige ud. Frida er altså Alberts yndlings online-hunde-kæreste. Hun ser så sød ud.
  Knus og kram,
  Laura.

  1. Haha, de skulle altså tage en date IRL! Hun er også en meget populær dame på vejen. Lille og lækker 😀 Den hedder université – og så den lille version. Men jeg har ikke set den som min – med fine kanter siden jeg købte den for snart to år siden… KH

   1. Ih altså. Tasken er da slet ikke til at opdrive i kernelæder nogen steder på det store internet – giv endelig lyd hvis du en dag bliver træt af din 😉
    Albert er altid klar på en hundedate. Han er også ret populær på vejen – damerne har nok ikke opdaget at han ikke kan lave små hvalpe endnu… Stakkels lille mand!

    1. Det samme gælder Frida – men hun dufter åbenbart stadig tilpas kraftigt, haha! Det skal jeg nok, men tror desværre den er one to keep 😉 KH

 7. Virkelig fint outfit, som kun er endnu bedre med hund på sidelinjen 😀
  Det lyder som en dejlig weekend I har haft, men kan man næsten andet, når Danmark stråler sådan? 🙂

  1. Hun er min all time favorit taske-hunde-accessory. Synes også denne mandag startede rimelig lækkert 😀 Så gider jeg dem godt, altså mandage! KH

 8. Hej Cathrine

  Jeg har aldrig spurgt om sådan noget her før, så jeg håber ikke du tager det ilde op, men jeg tænkte om du er interesseret i at sælge din nederdel? Jeg synes den er drønfin og hvis du nu ikke har planer om at bruge den meget mere, kunne det være du var interesseret?

  Kh.

  1. Hej Maja,
   det er da så fint du skriver – det er der tit nogen, der gør. Dog er den ikke særligt gammel, så jeg vil bruge den lidt endnu. Jeg har jo også den fine jakke til, så bliver det et halvt sæt 🙂 KH

Læg en kommentar