OOTD: Prikker, striber og en træt hund

rockpaperdresses, cathrine nissen, Storm & Marie jakke, custommade stribet kjole, rockpaperfrida, frederiksberg allé
rockpaperdresses, cathrine nissen, Storm & Marie jakke, custommade stribet kjole, rockpaperfrida, frederiksberg allé
rockpaperdresses, cathrine nissen, Storm & Marie jakke, custommade stribet kjole, rockpaperfrida, frederiksberg allé
rockpaperdresses, cathrine nissen, Storm & Marie jakke, custommade stribet kjole, rockpaperfrida, frederiksberg allé
rockpaperdresses, cathrine nissen, Storm & Marie jakke, custommade stribet kjole, rockpaperfrida, frederiksberg alléGodmorgen søde damer (og far… Jeg ved, du læser med <3 )

Klokken er frygteligt tidligt, og jeg har været oppe siden klokken 04.15. Det er så abolut ikke en vane, jeg tænker mig at få, haha! Man kan lige klare det de få gange, man skal ud af rejse. Der hjælper glæden og spændingen nu også. At skulle op og af sted mod fremmede, eksotiske egne. I dag er det hverken eksotisk eller fremmed, men dog stadig en lille rejse, hvor jeg krydser vand. Jeg skal nemlig på arbejde og møde klokken 05.00. Og det glæder jeg mig til! Jeg har ikke sendt “godmorgen” live i hundrede år, så værre er det heller ikke at skulle op. Og jeg er sikker på at cykelturen får mig til at vågne. Der er noget særligt ved at have byen for sig selv. Og hvad er endnu federe – man får lov at gå tidligt hjem. Lige lukt hjem i seng, få en lille én på øjet.

Derfor skal jeg heller ikke mig ved knapperne alt for længe, for jeg har travlt. Jeg ville bare dele årets første rigtige sommeroutfit med jer. Bare ben og sommerkjole! Kjolen er købt på lagersalg for mere end et halvt år siden, så jeg har ventet tålmodigt på at lufte den. I går havde den premiere, og den klarede det så fint. Det kan man ikke sige om Frida, der kæmpede bravt i varmen. Vi måtte stoppe undervejs på gåtur og få en skål vand til det lille monster. Det er blevet den tid på året, hvor vi ikke længere kan gå ture uden at have vand med. Ligesom et barn skal have snacks og figenstænger fra mors taske, så skal Frida have vand. Men hun er fanme sød, når hun giver op. Bare lægger sig fladt på maven midt på Frederiksberg Allé; “… Nu går jeg ikke længere…!”

Hav en helt vidunderlig dag! Selv skal jeg forbi Sneglens fredagsbar. Men først efter den føromtalte lange lur. Wish me luck i æteren. Det er virkelig noget andet at sende morgen end musikradio. Men jeg ved, der er en ny sang i vente fra en af mine favoritter.

Reklamelinks: Sneakers – Reebok // Dress – Custommade (old) // Jacket – Storm & Marie // Necklace – Vibe Harsløf // Lips – Too Faced // Bag – Gucci // Sunglasses – Stella McCartney
rockpaperdresses, cathrine nissen, Storm & Marie jakke, custommade stribet kjole, rockpaperfrida, frederiksberg allé
rockpaperdresses, cathrine nissen, Storm & Marie jakke, custommade stribet kjole, rockpaperfrida, frederiksberg allé
rockpaperdresses, cathrine nissen, Storm & Marie jakke, custommade stribet kjole, rockpaperfrida, frederiksberg allé

7 kommentarer
 1. Jeg ved jeg måske siger det tit, men HOLD NU K*FT det her spiller max! Jeg kan faktisk ikke sætte en finger på det her outfit, ikke at det var det som skulle være meningen, men du ser knaldhamrende skarp ud – og godt ud 😉 Wauw!
  Man kunne med rette tro, at du var en af de parisiske damer man kigger lange blikke efter, der bare er så yndefulde og samtidig udstråler karisma og attitude. Jeg er kæmpe fan! 🙂 Også af søde varme Frida.

 2. Den rigtige Justin!!! JAAAA! 😀
  Hvor ser du i øvrigt afsindigt godt ud! Glædelig solskinsfredag 🙂

 3. Haha, åh det der tredjesidste billede – kan total genkende det solskinsfjæs fra min egen mopsemand 😀 det er synd de kæmper sådan i varmen, men de er sgu så søde, når de gør det. Vores lyder fuldstændig som en flok trækænder på overfart.

  Og virkelig fint outfit! Både kjole, jakke og sko er lige i øjet – og så hjælper en smule solskin jo altid på humøret 🙂

  1. Hunde bruger snuden til at temperere, og mopsers er så kort, så de har lidt svært ved at køle ned. Det betyder korte ture i varmen og masser af vand med 🙂 KH

Læg en kommentar