Afsti-afsted mod Roskilde Festival

hm3
ANNONCE – indlæg lavet i samarbejde med H&M

Se lige hvor meget sol, der var over Roskilde sidste år. Blå himmel og en 25 grader mindes jeg. I år er sagen lidt en anden, men jeg skal af sted alligevel. Afsti-afstæ’. Kan I huske, at jeg udloddede to billetter til Roskilde Festival? H&M og Roskilde arbejder tæt sammen #hmRoskilde. Roskilde har et stort fokus på bæredygtighed, en reducering madspild, tekstilspild og skrald, H&M sætter fokus på bæredygtig brug af tekstiler. I kan læse nogle af tiltagene HER; de sælger økobobler, customizer gæsters t-shirts osv.

Hvad jeg til gengæld ikke har fortalt jer så meget om, det er min rolle i det hele. Hvorfor jeg har indgået samarbejdet. Jeg fik en mail for flere måneder siden, om jeg kunne tænke mig at hjælpe med at spotte streetstyle på festivalen sammen med en fotograf og også få taget lidt billeder selv. Først slog jeg det lidt hen, mest af alt travlhed dengang, men også fordi det lød som en del arbejde oven i mit almindelige arbejde henover sommeren.

Men så fik jeg lidt flere detaljer. Jeg skal hjælpe med at spotte nogle seje outfits sammen med en ret sej fotograf, som ender med at komme på H&M’s hjemmeside – vistnok den internationale, som jo har MANGE millioner læsere. OG så laver de et interview med mig OG skyder de der seje billeder, og de kommer også i H&Ms Magazine, som også er internationalt. Der kommer altså til at sidde en pige i Kina og kunne se mig i gummirøjsere og festivaltøj på Roskilde. OG på deres instagram, som har sygt mange følgere. Det er helt vildt vanvittigt, og som jeg lige pt. sidder i min jeans og t-shirt lidt angstprovokerende. Jeg skal inden for de næste minutter have pakket tasken, lagt makeup’en, og så skal jeg have taget billeder af intet mindre en fem outfits i aften, så de kan nå at lave fikse dem redaktionelt. Thank God for min eftermiddagslur, haha!

Tænk, jeg slog det lidt hen til at starte med. Jeg tror ikke, jeg fattede, hvad det egentlig var, jeg skulle. Men jeg føler mig kæmpe beæret over, at H&M vælger at bruge mig som deres ene “ambassadør”, om man vil, på Roskilde Festivalen. Og at man kan se mig alle mulige steder i verdenen. Det er da mega syret!Sidste år valgte de Pernille Teisbæk, og det er altså bare fashion wise en helt anden lige end mig. Jeg er jo goofy og griner. Men beskeden var, at det kan de godt lide. At jeg er mig selv. Så det får de, sgu. Lov mig at krydse fingre, og så håber jeg, at jeg får lov at dele nogle af billederne med jer.

Sig endelig HEJ, hvis I ser mig, når jeg render rundt og leder efter seje outfits – tjek lige et par af dem fra sidste år. Mega cool damer. Jeg vender tilbage i morgen, fredag og lørdag såmænd også.

Foto: Emma Svensson

5 kommentarer
  1. Jeg vil klart opfordre alle til at sige hej til Cathrine! For man får et stort hej og et stort grin med på vejen – også når man kommer rasende på cykelstien og råber højt så alle kigger 😉

    1. Haha men nu kunne jeg jo også genkende dig kære Mathilde, vi to har da sludret før – hvis altså jeg tænker på den samme søde pige, der råbte af mig på Gl. Kongevej forleden 😀 KH

    1. Der er sgu ikke så meget – ikke af den smukke slags 😀 Det er mest voksne mænd i tyl og dillerhatte?! KH

Læg en kommentar