OOTD: På vej mod Heartland Festival


GODMORGEEEEN!

Jeg består pt. af 30 % sommerfugle, 40 % kaffe, 20 % nerver og 10 % spejlæg. Det kan man godt se på billedet, ikke? Især sommerfuglene!

Jeg er på vej mod Egeskov Slot, hvor min første tjans som konferencier skal stå. Jeg har inviteret min mor med sine veninde med, og det samme med min kæreste, min far og farbror. Jeg er helt vild med, at mine forældre kommer på festival. Det må være min mors første. Min far var også på Roskilde for to år siden, sejt, når man er 61 år at kaste sig ud i den verden.

Jeg har tanket op på kaffe, pakket dynen og børstet tænder, så jeg er køreklar. Derfor vil jeg også kun stikke hovedet ind for en kort bemærkning. Jeg vender tilbage i kommentarfeltet her igen søndag. Da vender jeg nemlig tilbage igen fra Fyensland, forhåbentligt en masse gode oplevelser rigere. Måske vi ses dernede?

Pas godt på jer selv – hav en herlig weekend!

Skirt + knit – Envii // Leather Jacket – Mads Nørgaard (gave, kommer først til august) // Sneakers – Reebok

11 kommentarer
 1. Held og lykke! Er sikker på, at du kommer til at gøre det skide godt! – Hvilket kun øger min ærgelse over at skulle spendere weekenden med mit speciale frem for på Heartland. Men vid at jeg hepper herre meget på dig fra Aarhus. 🙂

  …Og den læderjakke altså!!! <3 Skal den stadig også på til brylluppet? 😀

  1. NÆSTE år må du af sted Johanne, det var den FEDESTE festival!
   Ja den skal stadig på, tænkte bare, at jeg lige ville “break it in” – synes altid læderjakker ser federe ud, når de er en my brugt 🙂 KH

  1. Uhh såvidt jeg husker, så er prisen 3.500, men du må ikke hænge mig op på det. Måske billigere, men jeg tror nok, det passer 🙂 KH

 2. Du er skøn ud i det outfit! Og med et herligt smil, så skal det nok gå! 🙂
  Jeg er i gang med at læse nogle af dine gamle indlæg her på bloggen. Forslag til forbedring kunne være at gøre arkiverne lettere at finde rundt i. Jeg sidder og klikker mellem side 350, 349, 348 (…) men kan man få en funktion, så det er muligt fx at vælge ‘Juni 20xx’, så man kan se tilbage på juni måned for et år siden, f.eks. ? Det er ikke kun sjovt at se, hvad du skrev om for x antal år siden, men også sjovt, fordi jeg har knyttet forskellige indlæg/perioder op på mit eget liv!
  “Nåå ja, det her indlæg læste jeg dengang jeg så ham fyren..” eller “Eeej, til den fest havde jeg en rød kjole på, fordi den så mega fed ud på Rockpaperdresses” 😀

  1. Det er altså helt sjovt at høre, hvordan vores liv ligesom er bundet sammen 😀 Jeg skriver det fluks til Benjamin, at det kunne være fedt! Selve outlooket herinde er generelt ikke helt på toppen, så det her er et godt udgangspunkt! Tak <3 KH

 3. Jeg er simpelthen så forelsket i din nederdel! Så fin! Og så ser du jo bare skidegodt ud!
  Må man spørge hvilken størrelse du har købt den i? Og hvordan er den generelt i størrelsen?
  Er lidt i tvivl om jeg skal vælge str. XS eller S.

  Tak for en fantastisk blog! Elsker at læse med 🙂

 4. Jeg er simpelthen så forelsket i din nederdel! Så fin! Og så ser du jo bare skidegodt ud!
  Må man spørge hvilken størrelse du har købt den i? Og hvordan er den generelt i størrelsen?
  Er lidt i tvivl om jeg skal vælge str. XS eller S.

  Tak for en fantastisk blog! Elsker at læse med 🙂

  1. Det er jeg sgu glad for Annemette! Det er en helt almindelig S, og kunne sikkert også have haft en XS. Men nu er jeg jo lang, så den skal heller ikke blive for kort 🙂 KH

Læg en kommentar