OOTD: Regnbuesæt

dagens280615_2
dagens280616_3
dagens280616_4
Min søvnplan er allerede fuldstændig til rotterne! Eller det vil sige, jeg gik faktisk i seng klokken 21.45 i går, ret rimeligt, men jeg skulle liiige have lidt Island-kamp med og sov først en halv time videre. Det er hundrede år (eller nogle-og-halvfjers) år, siden vi har hørt sammen, alligevel føler vi os alle lidt islændinge i dag. Har et hav af venner, der har skiftet deres profilbillede på FB ud med et islandsk flag. Men det er da også lidt stort, når et lilleputland, ligesom os, klarer sig så mega sejt. Men med kamp og sengetid 22.15 og op klokken 04.00, gav det så igen 5-6 timers søvn. Fint nok i går, vågnede lysvågen, fik en lur på en halv time. I dag var jeg ikke til at trække ud af fjerene og luren endte på halvanden time. Jeg var helt radbrækket, da jeg vågnede for lidt siden. Utroligt, at man (jeg) ikke er mere voksen og i kontrol. Nu overvejer jeg at få min kæreste til at ringe og vække mig i morgen, haha! Som et andet barn. Ja, ja.

Men udover det, det er fanme sjovt at sende morgenradio og sige klokkenslet hele tiden. Det er bare et andet stof og MEGA rart ikke at skulle fortælle om hver en lille fis Beyoncé slår eller Kanye klemmer. Jeg kunne blive helt hjemmevant i det – men fra august står den på et helt nyt program og et nyt sendetidspunkt, som jeg nok skal fortælle mere om på et andet tidspunkt.

Frisk som en havørn efter lur i går, tog jeg til min lille nieces første fødselsdag. Jeg var trukket i mit multifarvede regnbuesæt, som jeg i første omgang ikke helt kunne overskue hjemmefra. Havde lidt overvejet at returnere jakken, fordi det ligesom bare var så meget sammen. Det kan blive for meget for selv en regnbueprut. Men så igen, det passede jo sammen. Det er jo også bare tøj.

Reklamelinks: Sneakers – Reebok // Dress + jacket – H&M (not online yet, but in store) // Bag – Gucci (similar HERE or HERE)
dagens280716_1
dagens280616_5

13 kommentarer
  1. Du er simpelthen nødt til at fortælle hvilken butik du har købt kjolen! Har været i både Frb Centeret og på Amagertorv og den var ingen af stederne

    1. Kjolen er næsten i butikken, og den kommer også online lige om lidt. PS: Den er lidt stor i det 😀 KH

  2. Jeg syntes det er fantastisk at have dig i min radio på min tur til arbejde, forsæt endelig med det 🙂

    1. Det ville jeg tro 😀 Men jeg ved det faktisk ikke. Der var masser i butikken forleden, og nu er den revet væk. KH

Læg en kommentar