Fed, fed lykke: Et mega YES to the dress

Hallo mand! Den nye terrasse er genial. Jeg sidder på den, as we speak, skærm-mod-skærm med min kæreste og spiser miniflødeboller fra Summerbird. Utroligt hvad man kan få for pengene – ikke flødebollerne (de er vel betalte, men åh så gode) men havesættet. Ikea strikes again. Det føles ligesom at have indrettet på ny og skabt vores egen lille krog, i hvad der ellers er en fælles gårdhave for vores lille ejerforening. Det eneste, der “forstyrrer” mit billede, er fugle, der fløjter, rimelig O.K. idyl, og summen fra de vanvittigt mange flyvende tissemyrer der er over alt pt. Seriøst – hvad sker der for dem? Hele vores gård og vej er fyldt – noget med at de parrer sig pt.? Det behøver de ikke, for min skyld.

Nårh, men det er slet ikke det, det skal handle om. Det var kun for at male et billede af mit arbejdsværelse pt. Not too chabby.

Det det skal handle om, det er et lille særligt øjeblik, jeg havde i dag. Det kom helt bag på mig.

Først skal det lige siges, at min fornemmelse er, at I er en del, der er godt mættede af bryllupshejs herinde. Til jer – pace yourselves. Det er snart slut. Som i virkelig snart. Femogtyve dage to be exact. Der skal nok komme alt muligt andet fyld fra livet, men lige pt. NYDER jeg at svælge i det mentalt, for jeg ved, at det snart er slut; forberedelserne, forventningens glæde. Så begynder noget nyt nice – I know. Ægtefolk. Det glæder jeg mig også til, men én ting ad gangen.

Nu til mit lille fine øjeblik. De af jer, der fulgte lidt med i at lede efter kjoler – jeg var åbenbart ikke den type, der græd, da jeg så kjolEN. Det hele blev lidt lavpraktisk – det er et stykke tøj – måske også bare farvet af hele mit arbejds-blog-liv, hvor jeg ser så meget af det. Der var mange fine brudekjoler, og også nogle lidt særlige imellem. Men jeg havde ikke det der moment, hvor jeg mærkede “THIS IS IT”. Det var til slut en rimelig afslappet beslutning; it’s now or jeg gider ikke kigge mere. Så det blev det. Den samme kjole som faktisk var den allerførste, jeg prøvede. Men THE MOMENT, hvor jeg græd, min mor græd, min veninde græd – det udeblev altså (tjek lige denne her glimrende artikel om, hvorfor SYTTD er det mest geniale – især punkt 3).

http://openthefantasylandcastle.tumblr.com/post/64298230779

I dag skulle jeg så ned til Maria for at prøve de tilrettelser, der blev lagt op til sidst. Jeg var lidt spændt, for der er blevet lavet en væsentlig ting om ved kjolen. Men det hele sad, og så fik jeg den sgu med hjem. Min brudekjole! TÆNKT at hun turde overdrage den og det ansvar – til mig! Ind i en stor pose, over skulderen. Så daffede jeg bare lige hjem, krydsede Frederiksberg Allé. Jeg havde det, som om jeg gik med verdens mest dyrebare dims. Og ingen vidste det. Altså hvor vigtigt det lige var. Så snart jeg kom hjem, ringede jeg til min mor, og så fik jeg ENDELIG det der fuldendte lykke-kjole-sus. Jeg græd. Fanme så! Måske lige ni måneder forsinket. Men shit just hit the fan, og det var FED lykke, som Helmig siger det.

Og så lagde jeg på og satte mig ned på trappen og snøftede lidt. Det er lang tid siden, jeg har været så materielt glad. Men det er jo ikke bare det. Nu har jeg kjolen hængende, som jeg skal sige ja i. Og den er lige dér. Og den er min. Og alle følelserne i det hele. Det bliver et MEGA YES to the dress. Og jeg har MEGA meget lyst til at vise den til min kæreste, haha!

Såå nu har jeg tømt et skab og hængt den ind. Min mor foreslog, jeg kunne køre op til hende med den. Men jeg vil egentlig gerne lige kunne kigge til den, haha! At den stadig er der. Og goddamnit jeg kunne godt have lyst til at køre nedenstående i morgen. Bare lige sidde og chille lidt på terrassen i tyl.

//

19 kommentarer
 1. Du skal da bare svælge i det, jeg er nærmest helt spændt på dit bryllup og glæder mig til at se billeder!! Også selv om jeg blev gift for 8 år siden i Australien og nu sidder i provinsen med 2 børn, jeg eeeelsker at følge alle forberedelserne og at se din glæde over alt det der sker!! Forsæt du bare 😉

 2. Oh yay, jeg kan helt forestille mig din glæde OG nu har du fået mig til at spille “Fed, fed lykke til aaaaaalle” for fuld drøn på spotify. TAK – havde helt glemt, den sang også fandtes 😀
  Og så må jeg altså sige, at jeg ikke er træt af bryllupshejs. Tværtimod, ELSKER det (men er måske også lidt bryllupsskruk!)

  Hihi, god aften til dig!

  Nina

 3. åh hvor er det bare dejligt at høre at den er blevet lige som DU gerne vil have. Det er det vigtigste. Jeg har været fast læser af din blog gennem flere år og jeg er SLET IKKE træt af bryllupsindlæg. Keep them coming!!!! Det er jo en enestående begivenhed og proces du er midt i, så selvfølgelig skal det da fylde på din blog, præcis lige som hvis du blev gravid osv. Det er bare skønt at følge med på sidelinjen og din proces. Dejligt indlæg og dejlig blog 🙂 keep up the good work. Kh Katrine

 4. Myrene flyver kun få dage, det er et meget spændende fænomen, hvis du spørger mig. Men de er lidt irriterende, når man nu gerne vil nyde sin dejlige danske sommer. 😉
  Tillykke med købet af kjolen, kan man vel sige! Jeg er en af mange, som glæder mig til at se et billede af den på. Og et billede af dig og din husbond fra den store dag. NYD de sidste øjeblikke af rusen, inden den store dag oprinder – og del ud af kærligheden og glæden, vi kan ikke få nok af den! 🙂 🙂

 5. Pyyyhh – jeg får lige lidt våde øjne her på den anden side af skærmen 😀 Du er så god til det der med ord, og jeg kan følge dig hele vejen fra følelsen af ansvaret, lige at måtte kigge til den og til at tylle øl og popcorn iført tyl 😀 Jeg er på ingen måde mæt af bryllupsindlæg! Jeg er så glad på dine vegne, spændt på at høre om jeres bryllupsdag og så glæder jeg mig bare til jeg forhåbentlig engang også møder den mand, som jeg kan få samme oplevelse med 🙂

 6. For det første så er jeg mere end klar på, at du svælger i bryllup. At man kan glæde sig så meget til at se et menneske, man ikke sådan ægte kender, på sin bryllupsdag, det er alligevel lidt absurd. Men dejligt. Man skal huske at glæde sig over andres glæde. Derudover så vil jeg bare nævne, at det der er et af de bedste billeder nogensinde. Du ser bragende lykkelig og smuk ud. Adam er en heldig mand. Især når han vågner om 26 dage.

 7. Skønt at du har fundet KJOLEN…
  Glæder mig til at høre om flere forberedelser og tanker henimod den store dag, er slet ikke træt af bryllupshejs… :o)

 8. Hvor lyder det fantastisk med dit kjole-lykke-øjeblik i telefonen med din mor. Jeg er så hamrende spændt på at se billeder af jer fra jeres dag og til at se din kjole – jeg er ikke ét sekund i tvivl om, at den er smuk! (:

  PS! Enig – HVAD sker der for alle de flyvemyrer? Det vælter også med dem her i Jylland. Føj!

 9. Bliver aldrig mæt af bryllusindlæg fra dig! Og glæder mig helt vildt til dit løber af stablen. Det er så syret, man kan glæde sig til en anden persons bryllup, man ikke helt kender, og et bryllup, man ikke selv skal deltage i 🙂 håber sådan du deler billeder og fine kreative ting fra dagen, der kan inspirere os andre.
  Kigger altid ind til dig, når jeg går forbi P3 studiet i DR-byen og bliver så glad – du ser altid så glad ud. Rar måde at starte dagen på!

 10. Jeg suger al bryllupsnak til mig som en dehydreret babykalv. ELSKER det! Vil faktisk næsten foreslå, at I udsætter det en måneds tid, så vi kan nyde det lidt længere, haha! Håber så meget vi får lov at se et par glimt fra dagen 🙂

 11. Keep it coming! Jeg knus elsker dine bryllups-indlæg og bliver sådan helt oprigtigt glad når jeg læser nogle af dem 😉 Jeg glæder mig allerede til det en dag er min tur! Jeg suger det hele til mig, og glæder mig sådan til at se billederne fra din jeres store dag!
  Ligesom dig, har jeg også været sammen med min kæreste siden teenage årene, og her i starten af sommeren havde vi været kærester i syv år! 🙂

 12. I starten magtede jeg ikke helt alt det bryllupssnak, men det voksede faktisk ret hurtigt på mig! Nu synes jeg det er helt vildt hyggeligt 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget til, at se hvordan det kommer til at se ud. Det har i øvrigt høj sladderblads-værdi, at følge bryllupsplanlægningerne 😀 På den allerbedste måde. Jeg digger det, haha 😀

 13. Åååh lad endelig ikke dine bryllups-forberedelses-sommerfugle i maven, begejstring og materielle lykke blive dæmpet af hvad nogen kunne synes om det… Der er så meget andet end lykke i verden, så AL slags lykke – også over en kjole – fortjener da at blive nydt i fulde drag!
  Selvfølgelig handler et bryllup om at blive forenet med den man elsker – men det handler sgu da også om at udleve de drømme man har haft om denne dag siden man var en lille pige i en tyl-kjole fra Fætter BR!!

 14. Hej smukke Cathrine! First off, KÆMPE tillykke med det forestående bryllup. Nu til mit spørgsmål; meget apropos kjoler, så er jeg ude hvor jeg ikke helt kan vande. Jeg er netop faldet over et gammel blogindlæg som du på sejeste vis har skrevet i 2013. Et blogindlæg om et pakistansk bryllup. Sagen er den, at jeg er inviteret til min kærestes vens pakistanske bryllup og dét glæder jeg mig til. Jeg har bare brug for lidt guidance; glimmer og glitter har jeg næsten kunne udlede vil hitte, men hvordan er normen i forhold til synlig hud? Lange ærmer, uden ærmer – what to do? Gulvlang har jeg lagt mig fast på, det tænker jeg er mest velset. Men hit me, jeg har virkelig brug for et godt råd! Og igen, flyvende HURRA for din forlovedes og din kærlighed! Wuhu!

  1. NØJ hvor er du heldig Celina 😀 Det var en kæmpe oplevelse! Glæd dig! Vi var til både et sikh og et muslimsk bryllup på ret kort tid, så jeg kan ikke lige huske, hvad jeg havde på til hvad, men til et af dem havde jeg nederdel på til efter knæene og så en kimono udover, der var lukket. Under den en silke-strop-top. Det fungerede rigtig godt! Du behøver vist ikke være helt tildækket – jeg spurgte nemlig også i sin tid, og hvis det er i Danmark, så er det ikke så offensive. De bor jo her og går selv – på andre dage – med bare arme 🙂 Jeg tænkte bare, jeg ikke ville være for nedringet og ikke have bare skuldre og helst ikke vise knæ. Lidt a la hvis jeg skulle i en katolsk kirke som turist fx 🙂 Bare tækkeligt 🙂 KH

 15. Hej Cathrine, jeg er overhovedet heller ikke bryllupsmæt endnu og tror heller ikke jeg bliver det! Bryllup er jo på alle måder fantastisk og tror alle herinde deler din glæde med dig. Gad endda rigtig godt kunne stå uden for kirken og juhuu’e, når I kommer ud 🙂 Glæder mig i hvert fald til at se billeder af din kjole 🙂

Læg en kommentar