OOTD: Cat pants kind of day

dagens110716_col
Så jeg troede, jeg skulle til Præstø og have kæresteweekend på Frederiksminde Hotel i lørdags, ha! Bilen var pakket, kaffen i kørekoppen. Alles gut. Men gu’ skulle jeg da ej! Lige pludselig stod en stor flok piger, nærmest midt på ringvejen med banner og balloner, og så var kæresteweekenden skiftet ud med polterabend.

Det var den allerfineste dag, hvor vi spiste morgenmad sammen, frokost, legede på vand i høj fart, havde vinsmagning, croquistegnede, fik burger, var i byen. Det var en genial dag. Alle de piger, der i så lang tid har planlagt, holdt hemmeligt, snakket sammen på kryds og tværs. Det er en KÆMPE kærlighedserklæring, at folk overhovedet gider. Jeg tudede og mine knæ rystede, da jeg stod ud af bilen midt på ringvejen. Hvor var de søde.

Jeg ville ønske, jeg kunne gøre det igen. Dagen gik så forbandet hurtigt – men en meget god øvelse for brylluppet, som også kommer til at være overstået med et øjes blink. Det gør mig allerede lidt blå i humøret. At tiden går så hurtigt, og ting forsvinder, lige ud af hænderne. Men vi har stadig det bedste til gode.

Jeg har været syg i snart en uge og var det også i lørdags – men med et par panodiler og en krop, der bare lukkede ned for sygdom for en dag, så gik det. Det har fået mig til at spise is i lange baner og drikke te med honning, jeg sidder i træningsbukser, men ikke for at svede kun for komfort. Jeg er stadig ikke på toppen, men i morgen vender jeg tilbage til arbejde.

Reklamelinks: Sneakers – Miu Miu (old, alternative on sale HERE) // Jeans – Monki // T-shirt – Asos X Phiney // Jacket + bag (alternative) – H&M // Hairband – Pouf Pouf

14 kommentarer
 1. Haha, jeg havde godt spekuleret i, hvornår pokker der skulle blive plads til polterabend, når nu du flere gange har skrevet om, at alle weekender var booket frem til brylluppet. Dejligt med sådan nogle luskede veninder 😉

  GODT at helbreddet trods alt kunne klare en dag med sjov og glimmer. I så bare så hamrende godt ud hele flokken! 🙂
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. We clean up pretty well 😛 Jeg havde godt regnet ud, at der var to weekender at vælge imellem. Sidste eller denne – min kæreste er jo så af sted i denne. Men sikke et hyr med at lande en dag i min kalender, haha! Godt det ikke var mig !KH

 2. Fed overraskelse!! jeg skal holde polterabend for min veninde d. 23/7 – hun skal giftes samme dag som dig:) Så vi er igang med de sidste justeringer og tror hun bliver meget overrasket, på trods af at hun selv valgte datoen.. men vi snyder hende og fortæller at jeg er på ferie der etc og at andre er på job.. … Men hvilke lege lavede i?? Man kan altid bruge tips og tricks;) !
  Mvh ann katrine

  1. Jamen vi havde ikke som sådan lege – der var en Cathrine-quiz, som kørte hele dagen, men den er jo personlig og bare en quiz, hvor jeg skulle samle points, så den kan jeg ikke rigtig give videre. Men seriøst, gå på google, internettet er et vidunderligt sted for den slags! Jeg håber, I får den bedste dag! KH

 3. Hvor skønt, at de tog fusen på dig! Det lyder, som om du havde en helt formidabel dag med dine kære veninder 🙂
  Bukserne er lige i øjet, men hvilken størrelse har du dem i?

  Klem Camilla

 4. Åhr hvor sødt. Det er så godt med overraskelser. Kan mærke din glæde helt ud i ordene og ind bag denne side af skærmen. Ven(inde)skaber er noget af det fineste, vi har <3

  1. Det er det altså. Og på sådan en dag står det hele lidt klarere. Man burde gøre det mindst en gang på året på skift for hinanden !KH

  1. <3 😀 (okay, gammeldaws smileys i den rækkefølge ligner mest en nissehue-på-et-glad-fjæs ;P)

 5. Hej Cathrine Jeg har aldrig tidligere kommenteret på et indlæg men nu var der lige noget jeg vil sige. Min mand og jeg har for nyligt haft kobberbryllup. Jeg kan tydeligt huske følelsen på dagen der for 12 1/2 år siden …
  Dagen måtte slet ikke slutte! Vi havde den mest fantastiske dag og aften og vi nød det SÅ meget. Vi talte om , om natten ,at vi skulle se billeder og film så hurtigt som muligt efter brylluppet fordi det var så dejlig en dag .❤️ Der gik så lige en 4 -5 år inden vi så filmen. Billeder så vi hurtigt og det var ligesom om det var nok for vi havde de dejligste minder i hjertet

  1. Åhhh Trine. Jeg smelter lidt over jeres kærlighed. Kæmpe til lykke med kobberbryllup. Det er fanme sejt! Burde man ikke lave polterabend igen forud for sådan en dag? Det synes jeg! Har I egentligt tænkt på at blive re-gift? Jeg glæder mig også til billederne, men jeg sørger for at holde hjertet på vid gab, så jeg kan fylde det. KH

Læg en kommentar