OOTD: Den der fine kjole

Det har været den bedste weekend i laaang tid. Sådan en weekend vi virkelig har trængt til. Først barnedåb i går hos en af mine allerbedste veninder. De havde slået gigantisk telt op i haven og så var der råbende unger over alt, der havde en fest, voksne der drak bobler i solen og kage i lange baner. Til den lejlighed havde jeg den lyse kjole på fra Asos, som jeg købte for en uge siden til lejligheden – den er udsolgt pt. ÆV! Men min erfaring er dog at bogmærke varerne og holde øje – når det er Asos’ egen linje kommer der tit en sending mere. Den er så fin! De der blomsterbroderier, der fortsætter bagpå (apropos), den sarte hudfarve på kjolen – det eneste der var i vejen var den korte underkjole. Jeg synes faktisk tit, at Asos’ korte kjoler nærmest kun dækker balderne! Jeg ved godt, at de er en my mere rowdy i England, men for fa’en. Sådan en yndig kjole der lavet til sommerens fester som fx bryllupper – jeg går ud fra, at der er internationale regler, der siger, balder ikke er tilladt i kirken. Men måske jeg er snerpet? I så fald; flaunt it! Egentlig har de jo også en “tall”-linje, men der er jeg faktisk på grænsen til at være for lille med mine 174 cm.  Anywho, den er så fin, og jeg havde heldigvis min gamle underkjole fra Ganni at supplere med.

De var fortsat helt til nattetide (!) til dåbsfesten, men vi havde “desværre” andre planer – vi kørte mod vores feststed til en prøvemiddag. Og det var SÅ godt. Det kan jeg kun anbefale jer at gøre. Vi havde ro til at smage og teste – både mad og vin. Og så sad vi under åben himmel og spiste indtil midnat. Det er sådan en fin stund at have haft sammen, hvor vi virkelig bare sad og drømte om dagen, og hvordan gæster vil tage imod det. Vi er endte på nogle mega lækre vine og også kommet fornuftigt omkring, at jeg ikke spiser fisk/skaldyr. Det er snart, men først og mere snart er det Chris’ tur – på lørdag, og det glæder jeg mig mega meget til. Min kjole har hængt i skabet til festen i flere måneder!

Vi slutter, næsten på toppen for nu cykler vi i parken og ser Beyoncé, skubbidiwup!

Reklamelinks: Dress – Asos (similar or similar) // Shoes – Decadent (SALE)
dagens240716

11 kommentarer
 1. Hvor er du bare yndig. As per usual 😉

  De der underkjoler kan virkelig være et helvede. Har en super cool maxi nederdel, som er gennemsigtig bortset fra en “undernederdel”. Som efter 10 minutter sidder nord for acceptabel balleføring. Så træls! Ender altid med at have en ekstra nederdel under… Hvornår blev tøj så besværligt, haha? 🙂

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Haha!

  Jeg har en veninde i England, og de går simpelthen så konservativt klædt når de er på arbejde, og når de så har fri, får den altså hele armen med slutty kjoler der bare ikke kan blive korte nok. Det er en ret underholdende kontrast.

 3. Hvor er den fin! Den er bogmærket herfra, og så må jeg holde øje med om der kommer flere hjem. Den kunne være SÅ fin til min 30 års d. 27/8, så krydser for de får flere hjem.
  Hvordan er den i størrelsen? Jeg er normalt en 36, så gætter på jeg skal have en 8.
  Kan godt se pointen med underkjolen, jeg er dog et godt stykke lavere (168) end dig, så håber det kan hjælpe lidt. Men ja, ellers må man jo ty til en ekstra underkjole

 4. Hej Cathrine! Ok, long shot coming up… Jeg har forelsket mig i tanken om en lyserød arkitektlampe, så jeg leder med lys og lygte (hæ!) efter en. I min søgning er jeg kommet forbi en af dine gamle posts, hvor du havde fundet en på loftet… din søsters, var det vist. Har du den stadig? Og er du på nogen måde interesseret i at sælge?

  Mange hilsner
  Emilie

 5. Du har ikke et godt tip, til hvor man kan finde fine underkjoler i en brugbar længde? Har købt den fineste lyse rosa kjole fra Baum und Pherdgarten, men underkjole er lige kort nok og tilmed også gennemsigtig fandt jeg ud..

 6. Hej Cathrine, lige noget der slet ikke har med indlægget her at gøre, men jeg hørte sommermorgen i morges, da jeg cyklede på arbejde og må bare tilkendegive at du slet ikke er alene. Jeg er mega grådlabil og kan slet ikke have når andre bliver rørt; af sorg eller glæde, fiktion eller virkelighed, det får bare hanerne til at flyde over. Eller når det er højtideligt, som fx i en kirke eller en indmarch til en gymnastikopvisning (?!). Så din grådkvalte snak til brudevalsen var så skyld i at jeg lidt i 9 i morges cyklede små-vrælende ned ad Gl. Kongevej 🙂

  Men jeg kan så afsløre, at jeg til mit eget bryllup, stort set ikke fældede en eneste tåre af en eller anden mærkelig grund. Måske jeg var for paf eller spændt over, at det hele rent faktisk skete. I don’t know 🙂

 7. Ligesom Mie har jeg altså også lige en kommentar uden for kategori. Jeg nåede nemlig at tænke “se engang, Hästens har fået madrasser ude på gaden – megasmart!!”, da jeg cyklede hjem ad Gl. Kongevej i går. Men nej nej, de har åbnet en ny Joe & The Juice, mens jeg var på ferie. Det næste jeg tænkte på var dine skriverier om de store kæders indtog.

  1. Jeg kan se, at det jo ikke er Hästens, der er lukket. Men derimod Peter Beier… Haha, beklager at min kommentar ikke gav mening 😉

Læg en kommentar