OOTD: Tim Christensen-drøm og sommerkjole

rockpaperdresses, cathrine nissen, rosenvængets allé Østerbro, sivtaske, denimjakke
rockpaperdresses, cathrine nissen, rosenvængets allé Østerbro, sivtaske, denimjakke

What a day! Okay, jeg sov lidt sent i går – jeg var først ude og flotte mig med min søde kæreste og to af hans venner i Kødbyen – helt indtil klokken 20.00, du! Og da jeg kom hjem holdt vores nabo fest i gården. De to ting i kombination med at jeg havde en mega syret drøm om Tim Christensen gjorde, at jeg først vågnede 04.49 – og jeg møder klokken 05.00 hver morgen. Drømmen var, at Tim inviterede mig ud – i et splitsekund undrede jeg mig, om det mon var en date. Men jeg tænkte, at han da måtte vide, at jeg var forlovet. Det er jo ligesom all over min instagram (duh!).

Så jeg takkede ja, tænkte det var hyggeligt at ses som venner. Dealen var så, at vi skulle hjem til hans forældre og spise middag – men først skulle vi ud og købe ind. Hele familien; Tims mor og far og Tim selv. Og så mødte jeg Funda (weirdest thing, at hun var i min drøm, jeg har aldrig talt med hende sådan nærmere) ved konserves. Jeg var på jagt efter Kinder-chokolade, og hendes pandehår var HELT gråt, for hun måtte ikke farve hår pga. graviditet. Hun spurgte mig, om det ikke var gået op for mig, at han mente altså mere end venner. Vi havde potentiale til vokse fra det platoniske, og i aften var en date. Jeg returnerede; “men ved han ikke, at jeg er forlovet?”. Det overhørte han og familien, og så stod jeg der og blev SHAMET BIG TIME ved abrikoser i lage. Det var FORFÆRDELIGT. Jeg skammede mig sådan, og han blev knust. Jeg blev bedt om at hente mine ting hos forældrene ASAP – for det havde jeg åbenbart, altså ting liggende. Og der sad Tim rundt om bordet med Thanksgiving-middag serveret, og blev trøstet af hele familien. Jeg forlod huset med bøjet nakke og tog hjem til min forlovede.

Og skal jeg sige jer en anden mærkelig ting? Ofte når en kæreste-figur til mig er med i mine drømme, så er det tit med afskikkelse af min barndoms-/ungdomskæreste. Vi var sammen fra 3. klasse til 2. g, sådan lidt on, off men nok kærester i en 5-6 år i alt. Jeg forstår det ikke! Det er stort set altid ham, der har kæresterollen og ikke Adam. Jeg ved ikke, om grundstoffet til min fantasi ligesom blev dannet dengang i de spæde ungdomsår, og så kan hjernen ikke genopfinde sig selv? Jeg vågner dog altid med følelsen af lettelse, når jeg opdager, at det er Adam, der ligger ved siden af. Phewha!

Men ud af drømmen om en Thanksgiving-middag og en grædende Tim vågnede jeg ti minutter i mødetid, helt rundt på gulvet. Rimelig vildt ego jeg må have, hvis jeg tænker, Tim Christensen ville græde over mig, haha! Og åbenbart en underliggende lyst til Kinder, som endnu ikke er blevet tilfredsstillet.

Apropos overhovedet ingenting af det jeg lige har skrevet, haha, så får I her et outfit fra forleden. I min geniale nye og billige denimjakke. Sådan en, man modtager og bliver helt glad for, er lavet af “ægte denim” og ikke det der stræk-denim. Er det kun mig, der har det sådan? Strækdenimjakker ser sgu lidt tjavsede ud. A la Creme Fraiche-butikkerne i gamle dage. Ægte denim, sgu, det får det tøjet til at se lidt mere eksklusivt ud. Og jeg har tydeligvis en holdning til det, hah! Det er lidt ligesom når en tøjproducent ikke kun lader pailletterne være foran på kjolen, men faktisk også har gjort sig umage med at putte dem bagpå. Altså regner de med at man bakker ud af lokaler eller hvad? Nårh, men af frygt for at lide samme skæbne i morgen tidlig, så går jeg i seng. Adios, amigas! A mañana!

Reklamelinks: Shoes – Decadent (SALE) // Dress + bag – H&M // Jacket – Asos // Blouse – Nørgaard på Strøget
rockpaperdresses, cathrine nissen, rosenvængets allé Østerbro, sivtaske, denimjakke

rockpaperdresses, cathrine nissen, rosenvængets allé Østerbro, sivtaske, denimjakke
rockpaperdresses, cathrine nissen, rosenvængets allé Østerbro, sivtaske, denimjakke

10 kommentarer
 1. Vil slet ikke prøve at analyserer den drøm, men ville lige giver dig ret og sige: hold nu KÆFT hvor jeg hader når de laver alt muligt fint på en kjole, og så er den bare helt kedelig bagpå, hvorfor?? Det er skide dovent og super synd for forsiden, at den ikke kommer til sin ret, når de aldrig gad lave kjolen/toppen færdigt! Basta og stop det nu, vi gider ikke købe skidtet!

  1. JA! Jeg var der 05.15, så RIIIIIMELIG hurtig vil jeg nu nok selv sige 😀 Vi går først på klokken 06.00, så det gik 😀 KH

 2. hahaha, jeg sad og tænkte det samme som Ida – men nåede du det?????

  Derudover så fnisede jeg lige af denne ” Det er lidt ligesom når en tøjproducent ikke kun lader pailletterne være foran på kjolen, men faktisk også har gjort sig umage med at putte dem bagpå. Altså regner de med at man bakker ud af lokaler eller hvad? ” jeg måtte læse den for en kollega!

 3. Du har så ret! Jeg nægter at købe en trøje/top/bluse hvis mønsteret ikke også er bagpå. Det ser så ”halvt-gjort” ud 🙂

 4. Den jakke er for fin til, at den ikke også skal bo hjemme ved mig. Må jeg spørge hvordan den er i størrelsen?

  1. Jeg har en 8’er, som jeg plejer i Asos, så ret normal 😀 Jeg synes nemlig også, at den er SÅ fin med de små flæser bagpå. KH

   1. Tak for dit svar. Der var vist lige et par enkelte tilbage, så den er klikket hjem og jeg sidder og venter i spænding 😀 De flæser er bare helt rigtige! Kh

 5. Har det på præcis samme måde i forhold til at drømme om ekskæresten/ungdomskæresten fra gymnasiet. Han er der ofte i drømmene (som kæreste) og jeg føler mig låst fast i et forhold jeg ikke kan komme ud af i drømmen. Vågner op og kan ikke huske, at jeg har min nuværende kæreste før jeg ser ham liggende ved siden af (bliver så lettet og glad), hahaha. Forvirringen er total.
  Jeg tror det har noget at gøre med, at vi skal giftes og derfor kommer den gammel flamme op, for det er så stort at skulle forevige sit liv med et andet menneske og tankerne om giftemål, har vi nok også gjort os med vores ungdomskærester et
  sted i underbevidstheden.

Læg en kommentar