Status pt: En måned til – alles klar

enmaanedtilbage

Fatter I det, mussevenner?! Vi er sgu næsten i mål! Jeg har talt ned i elleve måneder. Og NU er vi nærmest så tæt på, som muligt. I går markerede EN MÅNED TIL TOUCHDOWN! En måned til målet; en måned til et nyt navn, en ny ring, men THANK GOD den samme mand. Og jeg fatter det ikke selv. Jeg var godt blevet advaret om, at tiden ville gå så stærkt. Det mærkede jeg ikke rigtig, da vi var ni og ti måneder fra, men de seneste – især tre måneder – er gået så freaking stærkt.

Og jeg sidder egentlig med en følelse af, at vi er klar. Jeg tænkte, at I skulle se et billede af vores køkken. Det er gået fra at være et hjem-hjem (eller blogger-hjem) til at være et brude-hjem, haha! En stor del af den ene lange væg i køkkenet er FYLDT med bryllupsdims. Det var det der med ikke rigtig at have et DIY-bryllup, bwaaah! Altså, det er også semirigtigt, men jeg har lavet MEGA mange detaljer og pynt, som jeg glæder mig til at vise jer, når dagen er oprandt. Alt er hemmeligt ind til gæsterne ser helheden. Men vi kører papkasser, symaskine, skoæsker med dims i, poser med mere dims i og en stor plastikboks med endnu mere dims OVER ALT i køkkenet. Og så ender med at se sådan der ud. Jeg glæder mig helt til, det er overstået, og der er ryddeligt igen, haha!

Men vi er klar. Vi er så mega klar. Den der tidslinje, jeg i sin tid lavede, holder faktisk rimeligt – kun én ting er tilbage, og det er bestilling af blomster. Brudebuket, knaphulsblomster etc. Vores leverandør er på ferie indtil få dage inden, men de har forsikret os om, at det altså ikke er et problem. Ja, ja. Jeg kan ikke længere stresse over den dag. Ellers er prøvelseattesten skaffet (jeg fatter stadig ikke, hvad ordet “besvogret” dækker over. Man skal i attesten sige ja til, at man IKKE er besvogret – må man så i princippet ikke gifte sig med sin søsters eksmand? Så længe de er skilt, kan det vel ikke gøre nogen noget?). Og den er vigtig – så kan vi blive gift. Vi har styr på pretty much alle detaljer. Selv om der er mange af dem. Og alt det der ikke er styr på, og som glipper på dagen – PYT. Det ved kun vi, ingen andre opdager det.

Ja, det er sgu en overskudsforretning på nuværende tidspunkt, selv om tiden går så freaking hurtigt. Way to go, planlægger-skillz. Det kan jeg finde ud af – I ringer bare, hah!

Det har været en vild proces. Fra vi, dagen efter frieriet, i munden på hinanden sagde, hvad vi mente, budgettet ville være, til vi tog fat og så småt lagde skelettet til en fest. Det der med at pejle sig ind på, hvad er os? Hvad vil vi prioritere? Hvor vil vi skære fra? Det har været SÅ lærerigt. Vi har ALDRIG stået for så stor en fest, og selv om jeg har holdt en millard fødselsdage (eller i hvert fald de sidste otte selv) så har jeg aldrig arbejdet med denne her skala og ej heller mærket folk være så PÅ, som de er. Folk går så meget op i det! Jeg får snaps af sko og mms’er med kjoler, “Så er kjolen købt!”. “Er den for kort i kirken?”. “Hvad tænker du om denne her?”. Det er så pissefedt at mærke folks begejstring! I skulle blive gift bare for at opleve det der sammenhold, der opstår. Det er så rørende. En veninde sagde i weekenden, at “det jo også er fordi I går så meget op i det. Det smitter”. Det er stadig vildt smukt.

Det er i øvrigt lidt sjovt at læse alle status pt’er igennem fra de seneste måneder; fra en syv-måneder-til-touchdown hvor jeg var liiiidt træt af alle de ting man skulle tage stilling til i starten, detaljer kommer til at tegne hvilken slags bryllup det bliver – og hvor tom pengepungen er efterfølgende. Til jeg fandt mit “something blue” og skrev lidt om stempler som fx bridezilla (blev i øvrigt kaldt en hystade på sms’en i morges i radioen, nu vi er ved labels – HADER det ord, altid brugt mod kvinder tsk tsk). Til jeg erkendte, at JO jeg går op i detaljerne, selv om jeg prøver at lyde cool og gigaafslappet. Sara hjalp mig også med en “hudplan” med tre gode måneder til Touchdown, så jeg kunne nå at gøre noget ved småskavanker. I sidste måned flød bægeret lidt over, og jeg måtte se mig slået af et forår, der har budt på mega meget arbejde, ingen ferie siden sommeren sidste år, et dødsfald meget nært og så lige et bryllup at planlægge.

Og hey! Hvad jeg jo også har talt ned til – det er ferie. Den første rejse siden august sidste år. Bryllupsrejse i august, juhuuu! Det er snart <3

20 kommentarer
 1. Kære Cathrine. Kæmpe tillykke. Jeg glæder mig SÅDAN til billeder og fortællinger om dagen. Jeg tænker på, om du vil fortælle om jeres “i-munden-på-hinanden”-budget efter brylluppet er overstået? Knus

 2. Hej Cathrine!
  Det hele er så spændende at følge med i! Jeg selv snakkede faktisk med en del veninder om hvor meget VI glæder os til at se billeder og høre om den store dag, og det er da på trods af vi “kun” kender dig gennem radioen og dit online-kreative rum 🙂 I øvrigt så nyder jeg altså at høre dig om morgenen, man kan næsten lige fornemme hvor meget du bobler af glæde selvom du må være træt haha, – og selvom du får over nakken for at spille Nik og Jay ofte, så skal du da vide at der bliver skruet op herhjemme og danset rundt! (Der kan aldrig spilles for meget altså! basta!)
  For nogle måneder siden sendte jeg dig en rimelig lang mail, som jeg aldrig har fået svar på, og jeg har tænkt lidt over om du ‘kun’ svare nogle bestemte eller hvordan?
  Mvh Julie

  1. Det er sgu lidt syret – at jeg glæder mig, min kæreste glæder sig, vores familie glæder sig. Og så en hel masse af jer, som også glæder sig. Det er syret, kan jeg godt sige dig.
   Og tak for de søde ord, det er fanme sjovt at sende morgenradio. Virkelig! Man får kontant afregning, hvis man laver noget, lytterne ikke gider, på sms’en 😛 Og hvem fanden kan ikke lide nik&jay? Seriølle?!
   Jeg svarer faktisk meget sjældent på min mail. Jeg har ikke rigtig tid til at nå den igennem også, som tingene har været indtil videre i år. Derfor har jeg faktisk også slettet den på min “about”-side… Jeg læser dog alle mails, hver og en, og jeg griner med dem, tænker over dem og nyder dem. Nu er jeg lidt i tvivl om, hvilken mail du har skrevet? KH

 3. Haha, hvor er det sejt! Jeg elsker at I går så meget op i de små detaljer – man bliver jo kun gift én gang. Det skal sgu være i orden! Og jeg glæder mig sådan til at se billeder fra det endelige resultat. Det er så mega spændende at se, hvad folk finder på. Og det skader vel ikke at begynde at samle inspiration tidligt, bare fordi man pt. er milevidt fra bryllupsplaner? 😉

  Knus!
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Du skal sgu bare samle løs. En eller anden står man i det, og så er det fint at man allerede ved, hvad letterpress er og at andre også har bandet over, hvorfor det er så freaking dyrt 😛 KH

 4. Hej Cathrine.
  Egentligt går jeg overhovedet ikke op i bryllupper og det der med at blive gift (eller jo, måske lidt, siden jeg mødte en mand, som jeg faktisk godt kunne se mig selv blive gift med, men det siger vi ikke til nogen), og normalt kommenterer jeg heller ikke blogs. Men nu ville jeg lige skrive alligevel, for jeg har fulgt din blog i nogle år efterhånden, sådan lidt on/off, men det har været den eneste blog, som jeg altid er vendt tilbage til. Siden du annoncerede jeres forlovelse sidste år, har jeg også meget spændt fulgt med bag skærmen, og jeg glæder mig helt vildt meget til at se billeder fra brylluppet og læse om det. Det er så underligt, for jeg kender dig jo ikke, og jeg er som skrevet egentligt ikke en bryllupspige, men der er åbenbart bare noget ved dig og din blog, som får tyl- og prinsessedrømme frem i sådan en som mig. Jeg ved egentligt ikke, hvad jeg ville sige med det, andet end at jeg synes det er fantastisk, at man kan blive så inspireret af et andet menneske, at man selv får lyst til at holde en kæmpefest, der hylder kærligheden.
  Kh Rikke

  1. Jaaaaah Rikke <3 Hvor er det bare vidunderligt at høre – altså at du får lyst til at fejre kærlighed. Om den er til en selv, eller en mand eller en dame – kærlighed er livet, så derfor skal den hyldes, alt hvad den kan trække. Jeg er selv typen, der læser lidt on/off med her og der, så det betyder sgu noget, at du gider vende tilbage til min internetbod. Der er så mange derude. Tak <3 Og hey, til lykke med din nye fyr! KH

 5. Jeg vil egentlig også bare sige, at jeg kan lide dig i morgenradioen! Du gør det godt der. OG du er blevet god til at sige hvad klokken er 😀 haha
  Som de andre skriver, glæder jeg mig også til at se alle de detaljer, som det lyder til at du har fiflet med i lang tid. Og selvfølgelig din kjole og jer to sammen som par, ikke mindst 😉
  Bliver der et insta-hashtag man kan følge med på? Det håbede jeg sådan, at der ville være til dit polterabend, men øv.

  1. Haha den klokke er freaking vigtig! Jeg siger det HVER gang, jeg har en blok 😀 Jeg er glad for, du bemærker det, for jeg har sat TRE post-its op i studiet for at prøve at huske, haha! Jeg har selv været ret vævende omkring sociale medier med dagen. Det er jo den der dobbeltting med, at det er nogle super private dage – polterabend og bryllup, men som også er hyggeligt at dele. Dog på mine egne præmisser. Jeg skriver lidt om det en af de kommende dage, for der er lagt ret meget tankevirksomhed i det. KH

 6. Hej Cathrine 🙂

  Hvor har du købt den fine “W” lampe oppe på billedet og din “Oui” lampe? De er begge så fine!

 7. Bare vent til selve dagen, så kan du for alvor mærke hvor meget venner og familie går op i det – man kan virkelig mærke kærligheden strømme ind over én. Det var næsten det bedste ved at blive gift synes jeg

  1. ÆIJ hvor jeg bare glæder mig helt vildt!! Og så alligevel vil jeg næsten gerne skubbe det længere ud i fremtiden. Bare for at det ikke er overstået. Forventningens glæde kan altså også noget !KH

 8. Yay det bliver uden tvivl en fantastisk dag for jer!
  Og tro mig, den sidste måned flyver af sted. Jeg har lige stået der, og ser nu frem til bryllup om ÉN lille bitte uge! Det er crazy!

  1. ÅÅÅÅH hvor er det vildt Sarah! KÆMPE KÆMPE til lykke på forhånd, hav verdens bedste dag! KH

 9. Hvilken app brugte du til nedtællingen? Synes kun jeg kan finde nogle ret besværlige nogle 🙂

Læg en kommentar