Streetstyle: #hmRoskilde x rockeren

Beata Holmgren fotograf, H&M, Roskilde Festival 2016, #hmRoskilde, Streetstyle,

H&M, Roskilde Festival 2016, #hmRoskilde, Streetstyle,

Outfit 1: Dress – H&M // Jacket – Mads Nørgaard (in stores August)

Alle billeder taget af Beata Holmgren, redigeret af Emma Svensson

Jeg er kommet igennem min første uge med morgenradio, og det endda med at brænde mit lys lidt i begge ender – jeg har også været af sted både onsdag og torsdag på Roskilde. Som jeg klimper på tastaturet sidder jeg i mit overtøj og er klar til at tage af sted igen. En af mine største favoritter pt. Anderson .Paak går på om under en time, så jeg vil skynde mig. Men jeg vil så gerne dele denne her store ting. Jeg er nemlig pavestolt, så stolt jeg kunne revne.

Onsdag tog jeg mod Dyreskuepladsen med en kæmpe taske på armen (dog ikke rullekuffert denne gang – klog af skade), for Beata skulle skyde streetstyle fra pladsen med mig til H&Ms magazine. Pga. tidsnød og en billedrejse mod Stockholm, hvor de skulle godkendes, så skulle alle outfits og billeder skydes på én gang. Det virker måske liiidt forlorent, men altså alt tøj er tøj, der stort set har været med mig på årets to første festivaler, og jeg havde selv sat det sammen.

Nogen af jer fulgte måske med på snappen, som jeg skiftede tøj undervejs og så, hvordan jeg stod i bar røv og røjsere inde i H&Ms container ved Orange Scene. Knapt så glamourøst. Men det føltes det til gengæld, som billederne blev taget. Det var helt vildt overvældende og også temmelig akavet, som jeg kom spankulerende og ligende en, der tror, hun er noget midt i dyrekostumer og folk med pomfritter i skægget. Men jeg bed min egen usikkerhed i mig og gjorde det bare. Og jeg synes altså, at billederne blev fine.

De har været undervejs et par dage, men jeg vågnede fra lur for knapt en time siden til en mail om, at nu var jeg “online”. Og det er altså på H&Ms internationale side. Deres magasinside. Så nu kan der sidde en pige i Kina eller i Kroatien og se på Cathrine. Rockeren fra Fredensborg. Det er fanme twisted. Og skørt! Og sug-i-maven-fremkaldende! Jeg er altså lidt stolt. Over at de har haft lyst til at samarbejde med mig, som den ene på Roskilde Festivalen. I kan læse interviewet med mig HER og i øvrigt også se billederne dér. De er lidt forskellige her og der.

NU smutter jeg. Kan I have en herlig fredag? Pas godt på jer selv!

Outfit 2: Skirt + Top – H&M (in stores now, online soon) // Jacket – Calvin Klein

H&M, Roskilde Festival 2016, #hmRoskilde, Streetstyle,

H&M, Roskilde Festival 2016, #hmRoskilde, Streetstyle,

Outfit 3: Sweatshirt – H&M studio AW16 // Overalls – H&M

H&M, Roskilde Festival 2016, #hmRoskilde, Streetstyle,

H&M, Roskilde Festival 2016, #hmRoskilde, Streetstyle,

Outfit 4: Shirt + Shorts – H&M

 

H&M, Roskilde Festival 2016, #hmRoskilde, Streetstyle,

H&M, Roskilde Festival 2016, #hmRoskilde, Streetstyle,

Outfit 5: Dress + Jacket – H&M

H&M, Roskilde Festival 2016, #hmRoskilde, Streetstyle,

H&M, Roskilde Festival 2016, #hmRoskilde, Streetstyle,

H&M, Roskilde Festival 2016, #hmRoskilde, Streetstyle,

24 kommentarer
 1. Hvor ser du brand godt ud Cathrine! Super flotte billeder. Og hvor er det stort med et feature på H&M’s side (jeg har allerede kigget og læst) – TILLYKKE med det!

  Fortsat rigtig god festival.

  Fra en trolig følger,
  Catherine

 2. Fra topmodel til bar røv og røjsere på uglamourøs maner – det er sgu balance i livet 😀
  Og hvor fedt, at få muligheden for at få en bid af hver – de er blevet så fine, de fotos (;

  God festival.

  – A

 3. Cathrine, jeg kan godt forstå at H&M valgte dig, jeg kan ikke forestille mig en anden som kunne gøre det bedre! Så godt gået altså!!

  God festival og god weekend 🙂

  /Camilla

 4. Du skal da ikke kun være lidt stolt, du skal da være helt-oppe-i-skyerne stolt! Hold nu op, hvor ser du fiks, fin og frejdig ud, SÅ gode billeder af dig 😀 Jeg kan skisme godt forstå, de har valgt dig, hvis de har kigget med over skulderen herinde og set, hvordan du skriver og præsenterer dig selv på billeder.

  P.s. jeg er vild med dig og morgenradio. Jeg vågner pt. ret tidligt, dvs. lidt i 6 (ufrivilligt), men har de sidste par dage bare tændt for min radio, fordi jeg vidste, du skulle sende. Synes, du gør det rigtig godt og har stor fornøjelse af dit program. Normalt ville jeg bare vende mig om og prøve at sove videre, men det er jo heller ikke altid, man kan få dig i P3 på en hverdagsmorgen 😉

 5. SELVFØLGELIG VIL DE SGU DA HAVE DIG, se på dig selv. Altså, forfanden. Man bliver jo lykkelig og glad i maven af at se på dem, fordi du er så naturlig og smuk. Og så ser du selv SÅ glad ud og giver mig endnu mere ærgelser i maven over, jeg ikke selv tog afsted i år.

  Thumps up Cathrine for at give det her blog noget mening imellem så meget ligegyldigt selviscenesættende braller! Du er sej og du ROCKER alle de outfits!

 6. Er du gal hvor er de billeder gode!!!! Du har så skide god stil og ser altid så glad og dejlig ud..
  Jeg vil være ligesom dig når jeg bliver voksen, hilsen fra den 21 årige 😉

 7. Shiiiit, hvor er du sej. Og lækker, altså! Jeg får helt lyst til at tage på festival igen – selvom jeg allerede har været på to i år, haha. Det er sgu for sejt, sådan lige at komme world wide med H&M. Sejt, og 100% velfortjent 🙂

  Tror virkelig jeg vil forsøge at efterleve festivalstilen lidt mere i det virkelige liv denne sommer :p

  // http://www.moonlitmadness.dk

 8. Fine billeder!

  Er bomberjakken i butikkerne nu? Og kan du huske om den er fra Trend, Divided osv?

 9. Så sejt! Er især vild med de første billeder, som er så meget dig. Og så synes jeg det første billede med outfit 3 ser vildt cool ud – meget model agtigt 😉

 10. Hvor er du sej Cathrine! Hammer godt gået (Y) 🙂
  Hvor er dine gummistøvler fra?

  Klem fra Anne Mette

  1. Det er mine gode gamle Ilse Jacobsen. De er super gode og rare, når de er korte 🙂 KH

 11. Du ser monster lækker ud, men really; hvid kjole og overalls? Det gælder for Roskilde jomfru outfits i min bog. Forestil dig lige en tur på et festival toilet, hvor man skal prøve at holde smækbukserne væk fra al klamheden

 12. Du ser monster lækker ud, men really; hvid kjole og overalls? Det gælder for Roskilde jomfru outfits i min bog. Forestil dig lige en tur på et festival toilet, hvor man skal prøve at holde smækbukserne væk fra al klamheden

  1. Haha min hovedregel for tøj er, at det skal kunne åbnes – altså ingen badedragter eller lignende. Og så skal alt kunne vaskes på 30 grader i maskinen. Den lange kjole er måske liiidt challenging IRL. Men det er mest længden 😀 Til gengæld synes jeg ikke toiletterne er så klamme længere? Der er sgu træk og slip og det hele 😀 KH

 13. jeg så dig i outfit nr. 2 – du STRÅLEDE! det var seriøst film-agtigt. helt fantastisk!

  jeg var super-begravet i en omgang spaghetti.. du får et hej næste gang :)))

  1. Haha, var det skruerne eller spaghettien? Den er så god, især den sidste 😀 Haps! Og tak for de søde ord! KH

 14. Ææææj hvor dejligt. Jeg elsker at se “helt almindelige piger” som modeller. Mere af det <3

Læg en kommentar