OOTD: Blødeste strik og boudoirbilleder

342cebdf-55dd-4644-919f-810afc3e83ca
Good evening ladies <3

Et lille sæt tøj jeg havde på i min vanvidsjulefrokost weekend forleden. Jeg var mest af alt bare sygotræt, så jeg var væltet ud med fredags hår og lagt et betydeligt lag concealer på øjnene. Fascinerende virkemiddel, på højde med photoshop. Jeg ligner ikke den hængte kat uden på, som jeg var inden i. Magi!

Det vigtigste for tøjet var, at det var blødt. Det er faktisk lidt en generelt ting pt. Alt skal bare være blødt. Jeg ÅRHKER ikke ting, der strammer. Jeg ÅRHKER ikke bh’er pt. Jeg ÅRHKER ikke stive ting – som fx nyvaskede jeans.

Er det nu, det sker? Det vanskelige tidspunkt i ethvert ægteskab, dér hvor mageligheden enten spreder sig som de syv plager eller observeres, anderkendes og sparkes til hjørne? Det tidspunkt, hvor næste skridt i skakspillet potentielt er joggingsæt og dertilhørende skilsmisse? Er jeg blevet så magelig?? For det vil være oprigtigt tidligt i ægteskabet, at slutte det altså, og så pga. mit overfølsomme behov for bevægelsesfrihed og blød strik. Men se nu de jeans, der. På billedet. De er knappet op, kun sammenhængende ved lynlåsens kraft. Og hvad med den grå strikundertrøje der titter ud under det blå? Hvor er damen med det frække undertrøj, stiletrøv og trutmund?

Måske dukker hun op igen til sommer, når roséen er kold og solen varm. Måske skal jeg bare få flikket den der boudoir-kalender sammen til min mand. Nu. Er det ikke det, man gør? Man samler ligesom en bevisbunke for, hvad man engang ku’, og så trækker man ellers vejret, knapper bukserne op og spiser en chokolade til?

Det er jo heller ikke dét, manden er faldet for, men mit gode humør der altid får ham til at skraldgrine i Irma, mit spidsfindige intellekt der tæller en stor viden om bl.a. Titanic, hvidehajer og Max Martin og mine danseevner. Uden tvivl…. Ikke?

Sneakers – Nike // Jeans – Baum und Pferdgarten // Knit + coat – H&M
b10be2da-54e7-41f5-ad36-dfcd88b40fb8

8 kommentarer
 1. Du er så fin! Jeg kender alt til mageligheden – jeg skylder det hele på vejret! Og lidt ægteskabet! HA!
  Hvilken concealer bruger du? Er nemlig på jagt efter ny og din lyder som lidt af en hjælpende hånd som mine trætte øjne ville have godt af at få lidt af! Får kommentarer flere gange dagligt at jeg ser træt ud og det i kombination med mageligt tøj bliver lidt dum!
  I øvrigt så dejligt du er tilbage!

 2. Kender det med magelighed. Min kæreste har endnu ikke sagt noget til de lange perioder der typisk er efterår vinter hvor jeg ligner lort alle ugens 7 dage😀 tænker det er typisk jo ældre man bliver min magelighed er først kommet de sidste 2 år. Jeg tror du skal være heldig at det først er kommet nu. (Jeg er kun 22)

 3. Når min kæreste insisterer på at gå i fjällräven-bukser, så forbeholder jeg mig altså retten til blødt tøj. Og jeg vil ikke høre noget brok :p egentlig er det vel også, hvordan man ser ud under tøjet, der er mest interessant, ikke? 😅 Ej, det var lummert. Sorry! Du ser godt ud, gør du 😀

 4. Du ser så godt ud Cathrine, lige meget hvad du tager på. (Og hvor er det dejligt, at du er tilbage. En julegave for os læsere, der varer lææææænge (IK???!), yay!!!)
  Min kæreste og jeg er lige flyttet sammen, og det medfører unægteligt, at jeg lige må tænke mig lidt om, når jeg egentlig mest har lyst til at have de mest baggy, bløde bukser på og den største hættetrøje, haha. Tænker man nok er nødt til at være gift eller bare lidt mere flikket sammen end vi trods alt er, før jeg for alvor går 100 pct. magelighedens vej 😀

 5. Så….. dit bud på et ‘behageligt kedeligt’ outfit er altså en stor, ikke-sort frakke, blå strik og blomstrede bukser? 😉 Det lyder da ikke så kedeligt endda, når man siger det højt, synes du? 😉 (jeg synes du ser brandgodt ud!)

  1. Haha, når du siger det på den måde! Mit behagelige outfit er ulden undertrøje, opknappede bukser og uldtrøje 😀 Du er sød! KH

Læg en kommentar