Hverdagsglimt

TO dage tilbage som helt almindelig lønmodtager med pension – på torsdag er jeg selvstændig og skide rad. Det skal nok gå… Det skal nok gå… Det skal nok gå! UIJ, jeg er så spændt. Og nervøs.

Selv om jeg var helt nede på batteri i forrige uge med smerter og alt det pjat, så er jeg endelig helt hundrede tilbage ved mig selv. Ingen smerter, ingen oppustet mave. Jeg kan cykle og træne og har gjort begge dele for første gang i sidste uge. Og det var mega hårdt, haha! Jeg havde stort set ikke cyklet i to uger, og i stedet havde jeg ligget på sofaen i nærmest en uge. Jeg kunne ikke engang holde ud at tale med min kollega samtidig med at træde i pedalerne på vej hjem på cykel, så forpustet blev jeg, haha! Nu går det stærkt fremad, og jeg minder mig selv om mig selv igen – hurra!

Lidt glemt fra den sidste uges tid, der har fået mig rundt om IKEA, burgerbar, Frederiksberg Have og solid morgenmad.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Vi skulle på det Kgl. Teater i lørdags og se ballet og i ren og skær tidsnød, blev vores “skal-vi-ikke-tage-over-og-besøge-det-nye-Westmarket-og-ose-rundt-inden”-date til en hurtig burger. Ind, ud. Og nogen gange er det sgu også lidt fedt at sidde i tylkjole og pink frakke og ligne en på vej til gallafest i 3. g, for så at forlade biksen med pomfrit-ånde, sovs på kinden og friture i frisuren. Det’ bare perfekt. Jeg stødte til gengæld ind i Chris og tænkte meget på, om hun kunne lugte pomfritterne bag ørerne, da vi krammede hej. Man skulle tro, jeg var immun overfor lugten efter tre år bag disken på McD. But no. Den hang stædigt i næseborene.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Så listede jeg mig altså lige til et lille billede under fremkaldelserne – det var det vildeste, jeg længe har set. Giant Steps – en blanding af moderne dans og ballet (ville jeg tro, uden at vide mere end, hvad jeg har lært af So you think you can dance og min ene sæson som balletdanser) i den smukkeste sal i København – den gamle scene på Det Kgl. Teater.

Jeg fik ståpels op og ned ad begge arme. Kors, hvor var det vildt. Vi sagde, i munden på hinanden, “vi burde gøre det noget oftere”, gå i teatret og støtte de dygtige mennesker, der vier deres liv til kunsten. Det er vi for dårlige til. Vi ender altid i bif eller til koncert. Mere teater – hvis I har set noget fedt på de skrå brædder, så del det lige med mig! Giant Steps spiller, såvidt jeg kunne se, indtil den 6. april, og man kan få billetter ned til 95 kroner. En meget fin gave at give en veninde i virkeligheden.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

I søndags var jeg til træning for første gang i tre uger! Jeg tog til hot yoga i Senses (Maria Ejegods hold er altid så insane, og jeg er HELT smadret efter – vi taler ømme balder efter yoga. That’s new!). Ligeså hurtig jeg var til at tømme tasken, ligeså hurtig var Frida til at kravle op i den. Seriøst, mopser! Uforbederlige! De skal altid have noget at sove i eller på. Det er virkelig også sødt. Helt vildt sødt. Du kan smide indkøbsposen på gulvet, og så ligger der en mops to minutter efter. Eller tømme en papkasse. Eller smide dit håndklæde eller dine sure underbukser – så bliver de varmet af en mops efterfølgende!

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Når Emily inviterer mig på date, så siger jeg JA TAK med det samme. Udover at hun er fortrinligt selskab, smuk som dagen er lang – også med glimmerjoggingbukser og kasket – så er det også sådan en flot morgenmad, der er i vente. Og vi har samme intention om at smage ALT på buffetten (og nogle ting to gang – fx flødekartofler), og det betyder også, at vi uden skam og skældud kan nappe fra hinandens tallerkner, så vi kan komme hele vejen rundt. Det fungerede, og jeg takker gerne JA igen (Emily, læser du det?) <3

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Der er en grund til, at det er en af de mest instagrammede “varehylder” derude, ikke? Blosmtermandens udvalg gør mig altid glad. Blomster i overflod, der bare venter på at komme hjem og gøre en modtager glad. Fx en selv. Fra mig til mig.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand
Nårh, det der? Det er da bare mig, der er i IKEA alene en fredag morgen, som køber for stort ind og undervurderer hvor lille en Up egentlig er. Det var fordi, at der kom en ny kollektion møbler – sådan noget flet-noget og nogle nye puder af Piet Hein Eek. Og fletmøbler har jeg drømt om længe, men de der SIKA-fletting er lidt hampre i pris, så IKEA-udgaven ville være perfekt. Det havde de tyve andre kvinder, der stod og hev i sivlamper og gulvpuder også tænkt, så jeg var lidt svedt fra starten. Jeg glemte glædeligt størrelsen på en Up, da jeg betalte for en sofa, en skillevæg af flet, et ekstra tøjstativ og lidt ekstra tjams; servietter og det sædvanlige “Jeg-forlader-ikke-IKEA-uden…”. Da jeg så kom ud til bilen mødte virkeligheden mig; jeg må anderkende konceptet “mikrobil”. De første tyve minutter bliver brugt på at bakse sofaen ind. To ben inde i bilen og resten ude. Så hele herligheden ud igen, låse bilen, ind og returnere den der skillevæg, for den kunne umuligt være der. Få en masse snor med fra en sød ekspedient, så jeg kunne binde klappen ned om sofaen. Og så forsøge at huske, hvordan jeg havde vinklet sofaen før for at få den ind igen. Og så bakse med det i yderligere en halv time. Sæderne ned. Snor på. En vogn der triller faretruende tæt på nabobil. Alt i mens jeg grinte højt af mig selv over min egen præstation. Men tro kan flytte bjerge, haha! Det lykkedes. Jeg kørte med åben smæk, lav fart hele vejen hjem. En sofa og en svedig overlæbe rigere. Og en hel masse GIRLPOWER-attitude at møde weekenden med. Den fiksede jeg lige selv, psjjjj!

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

I fredags var det TI ÅR SIDEN vi kyssede for allerførste gang en sen time på Nørrebro Bryghus (I kan læse historien om, hvem der scorede hvem lige her) – og den 1. april blev vi kærester. Ikke så meget pjat der. Kyssedag fejrede vi med hjemmetapas-bord, bobler, X-factor og tre slags kager, fordi jeg ikke kunne beslutte mig. Hindbærsnitte, træstamme og kokostop. Det var perfekt. BTW er klart på TEAM CHILI (selv om det her sgu da er lidt mærkeligt – så find da på noget uden om TV). Hvem stemmer I på? Synes altså ikke Morten er dygtig nok, selv om han har en sød historie, er dybt charmerende og søstrene græder.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

SE LIGE DET HAV, DER! Forår, forår kom igen, for du er min bedste ven <3 <3 <3 Frederiksberg Have er simpelthen for fin lige nu.

27 kommentarer
 1. Altså jeg går jo nærmest op i x-factor med liv og sjæl på 10. år 😉 Haha ej, men jeg var 100p på hold Martin. All the way. Jeg kunne se det helt store for mig; at på 10. året for x-factor skulle vi selvfølgelig have en “ny Martin” som vinder. G-e-n-i-a-l-t hvis jeg selv skal sige det! Derfor blev jeg SÅ ked i fredags, for jeg synes faktisk, at han klarede det bedre end Samantha. Meget.
  Jeg anerkender fuldstændigt Chilis giga-talent, men kan simpelthen ikke heppe på hende af princip. Jeg synes at hun HAR haft sin chance (jf. dit link, som jeg har været opmærksom på siden sæsonens begyndelse). Måske er jeg bare virkelig streng og upædagogisk, men jeg synes altså, at hun måske skulle prøve at gå en anden vej end tv-vejen.. Hæ hæ.

  PS en UP kan klare meget mere end man regner med! Fantastisk bil! 🙂 <3

  1. Haha, jeg ELSKER din egen teori af, hvordan det hele skulle hænge sammen <3 Det kunne have været smukt! Dog synes jeg ikke, Martin var stærk nok vokalt, han mangler simpelthen klang på stemmen. Men sød, det var han 😀 KH

 2. Jeg sidder herhjemme på fælleskontoret og prøver at se ud som om, jeg har travlt. Så spørger min mand, hvad jeg smiler over. “Jeg læser et blogindlæg.” “Om noget spændende?” “Hverdagsglimt.” DET kan dine ord gøre 🙂 Sejt gået i IKEA for øvrigt. Vi har selv en lille Suzuki, og jeg er hver gang forundret over, hvor meget det lykkes os at stoppe i den. At den så ikke står så godt til en rustik landejendom, er en anden sag 😛

  1. Caro <3 Det gør mig glad helt ned i maven. Tak for at dele dit smil. Jeg er altid imponeret over små biler og sådan set også min cykel – hvad de ikke kan transportere. Det er egentlig ret utroligt 😀 I skal have jer et ordentligt svin af en firhjulsbandit, skal I ikke? KH

   1. Det hører sig næsten til herude 😛 Heldigvis for bankkontoen (og miljøet) bliver der bare lige sparet op lidt endnu 😉 Og hey, tillykke med den nye tilværelse! Er slet ikke i tvivl om, du nok skal finde på noget godt og GLÆDER mig til at læse mere om det hele! 🙂 Hav en dejlig dag <3

  1. Nej desværre ikke, det ærgrer også mig helt vildt, men sådan bliver det for nu. Måske jeg vender tilbage et andet sted 🙂 Og så dejligt at høre, vi var altså også mega glade for at lave det! KH

 3. Det ser ud til at have været en virkelig dejlig uge, hvor du har fået hygget godt om dig selv med dine kære. Jeg er især temmelig misundelig på det brunch bord, der kan mine mundvige fuldt med mundvand 😉
  Angående x-factor, så er jeg helt klart på team Mia. Jeg er vild med hendes klang, hendes stille væsen og hvor dygtig hun er til at lave egne sange. Jeg er stadig blæst bagover hver gang, og synes ofte hun laver bedre versioner, end de originale sange 🙂

  1. Mia er også skidedygtig! Jeg synes til gengæld ikke, at hendes tutorer har formået at give hende de helt rigtige sange endnu under liveshowsene. Jeg synes, det fine, hun kan, drukner lidt. Men hun er virkelig dygtig og så dejlig naturlig! KH

 4. Kære Cathrine! Jeg misunder dig dit livssyn, glæde og optimisme! Jeg er modsat dig. Har absolut ikke svært ved at blive gravid, tilgengæld har jeg nu aborteret spontant 3 gange, senest i søndags. Og ville ønske jeg kunne se alt det gode ved livet ligesom dig! Men det hjælper at se dine fine billeder her fra sengen ❤️

  1. ÅH Julie. Hvor er jeg bare ked af at høre det. Jeg sender dig alle de bedste tanker og kærlige kram, jeg kan gennem nettet. Jeg tænker, at der venter os nogle små derude et sted. De skal bare lige finde os. Hvor er jeg ked af høre, du skal igennem det. Masser af kram

 5. For pokker da, en mundfuld ren kærlighed du fik strøet ud over den seneste uge. Bare at kigge på det spreder et lille smil, så det må have været vidunderligt at leve. Og sådan en tur i IKEA skal jo altså ende sådan. Tror det står i loven et eller andet sted. Man kan jo ikke gå derfra uden en kasse JUBLA-lys og en lille plante 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Præcis! Hotter, lys, plante, servietter og alt for meget af det hele, haha! <3 GOD onsdag Lisbeth! KH

 6. Haha din ikeatur minder om min. Min
  Kæreste og jeg skulle kæbe klædeskab i anledning af første fælles lejlighed, og med to fuldtidsjob behøver man jo ikke spare, så masser af klædeskab til os. Der var bare ikke plads til mig i bilen hjem, så jeg tog toget 😂😂min kæreste mener det betyder at a3’ern skal opgraderes 😉

  1. Hahaha, jeg elsker at du hoppede på toget 😀 Men skal det ikke altid være sådan? Man skal have en hotter, man skal købe servietter, man skal pruste og stønne og overkøbe, så man kan udskyde at komme tilbage. KH

 7. Vil du ikke sende flere billeder af de fine flettede ting frA IKEA? Og hvilken kollektion er det? Og faktisk måske også et par billeder af jeres skønne hjem? Kh Karen – og tak for en dejlig blog!

 8. Haha jeg er vild med din IKEA-tur. Det er så meget mig – hver gang 🙈😂
  Og jeg er på team Vkation – bare fordi de er søde og fætre og kan ramme tonerne – og ja jeg er 32 år – måske de taler til min indre teenager, ligesom SKAM 😁✌🏻️ Dbh. Tanja.

 9. Hej Cathrine,

  Jeg er så forelsket i den kjole, og jeg tænkte på, om du kan huske, hvad den hedder? Kan ikke finde den på ASOS (tænker at de nok ikke får den igen, når det er så længe siden, at de havde den), men måske man kan købe den brugt 🙂

  Alt godt,
  Natalie

Læg en kommentar