#onwednesdayswewearpink

Det’ sørme, det’ sandt, det’ onsdag! Pink onsdag.

Og oven i det; vores kampdag. Huh! Til lykke til jer og til lykke til mig.

Jeg har ikke planer om protestmarch eller lange debatindlæg. I stedet vil jeg gøre mere af det, jeg burde gøre hver dag, men i dag faktisk holde det. Ét mål i dag, som dog gerne må gentages flerfold; I should help a sister out! Jeg vil hjælpe en veninde eller gøre noget godt for hende. Bakke hende op og støtte hende og lade hende vide, at hun gør det mere end okay. Det behøver ikke være kæmpe stort:

 1. Sende en sød sms til nogle af mine kæreste veninder – det kniber ofte med at tage mig tid til den slags. Jeg er notorisk dårlig til at svare på sms’er, men i dag vil jeg sende dem en besked, som de ikke regner med. Bakke dem op og give dem kærlighed.
 2. Jeg vil tage et glas vand med til min skrivebordsmakker på arbejde, hver gang jeg selv henter et glas.
 3. Jeg vil ringe til min mor og/eller farmor – bare for et hej og “du er min favorit”
 4. Så vil give minimum fem komplimenter til kvinder på min vej – det må gerne være “FLOTTE bukser”, men det må endnu hellere være “Jeg beundrer dig virkelig for….”
 5. Så vil jeg donere de penge jeg fredag ville bruge på pizza og kage foran X-Factor til en organisation, der gør et sejt stykke arbejde for kvinder i Danmark eller ude i verden. Jeg tænker Læger uden Grænser eller Mødrehjælpen (har I andre foreslag, så del dem endelig!)
 6. Og så vil jeg ellers stoppe brat med at skælde min egen krop ud for at have taget en lidt anderledes form efter alle de hormoner. Istedet vil jeg huske, hvor fantastisk, vidunderlig og stærk den er. Den får mig igennem hele livet. Tak for det!

Har I nogle ting på to-do-listen i dagens ånd?

Og så vil jeg ønske mig den der bomber – heck, måske selv købe den for mine egne penge. Fordi jeg kan! God pink onsdag :-*

Reklamelinks: Sneakers – Nike // Jeans – &Other Stories // Øko t-shirt – Gina Tricot // Bomber – Storm&Marie (også ret flot som nederdel) // Halskæde – Isabel Marant

onwednesdayswewear

24 kommentarer
 1. Det er simpelthen et af de bedste indlæg, jeg længe har læst! Fantastiske ideer og skønt at bruge dagen til at fortælle kvinderne i vores liv, at de er seje. Så lad mig starte: læser trofast din blog og dine kloge, fine ord er altid skønne. Du giver mig ting at tænke over, inspirerer mig og har fået lig til at købe lyserøde trainers. Du er bare sej!

  1. Sødeste, kæreste Marie. Tak for den fine besked <3 SÅ er ballet åbnet og jeg må give det videre. Tak for at sprede god stemning og kærlighed. Hav en dejlig aften, og tak fordi du lige delte <3 KH

 2. Det er virkelig en fint indlæg. Søde, uventede sms’er er det bedste – det er ikke så ofte, de dumper ind, og derfor sætter jeg personligt så stor pris på det, når det sker. Det føles ægte og det varmer helt ind i hjertet (:

  God fornøjelse med at glæde og værdsætte kvinderne omkring dig, og ikke mindst dig selv <3

 3. Glædelig kampdag! Jeg fejrer det med at få fjernet en visdomstand – så det er ikke lige så festligt. Men jeg tror jeg klæder mig i lyserøde farver! Hvis du vil have en anden organisation at donere til, så kan jeg anbefale Maternity Worldwide som kæmper for kvinders rettigheder i forbindelse med fødsel og graviditet i nogle af verdens mindre “heldige” områder 🙂

  1. Jeg håber, det gik godt Victoria, det kan være en lidt en omgang 🙂 På med det lyserøde og den høje musik! Og tak for tip <3 Det lyder som en organisation lige efter mit hjerte! KH

 4. men til sidste punkt! Stop med at punke kroppen – den er skide sej, og skide stærk sådan en kvindekrop! Fantastisk alt det den kan. Jeg har efter slem sygdom (kronisk) og stomioperation opnået at bære et barn i den krop. Ja, jeg har lidt ar, kroppen er nogle gange lidt for tynd, men alligevel med lidt appelsinbuler og den har en stomipose på – men for faen hvor er det sjt klaret af den, og jeg applauderer den hver dag, den bærer mig igennem dagen, på trods af sygdom. Ps. lækker collage – jeg er også vild med gul/lyserød kombien.

  1. But that is what I’m saying 😀 <3 Du siger det bare bedre. Og hatten af for dig, for at dele, for at hylde din vanvittigt seje krop. Enig! Enig! Enig!

   1. Hihi – kan se jeg liige missede nogle bogstaver i farten. Bare så du forstår, at jeg forstod dit sidste punkt, så skulle der have stået AMEN til sidste punkt 🙂 som i; jeg er så enig :). God dag Cathrine – du gør det skide godt!

 5. Well, jeg skal (rent tilfældigt) bruge dagen på at drikke veninde kaffe og derefter lave helstegt grydekylling (som en ægte husmor fra 40’erne med hjemmesylt og det hele), til min kæreste. Må man det? Eller kommer alle kæmperne monstro så og siger jeg trækker samfundet tilbage :p?
  I så fald må jeg hellere trække mørklægningsgardinerne ned.
  For kæft, jeg glæder mig til sovs og kartofler.

  – A

  1. Jeg skal i biffen med min mand, så jeg synes, det er helt fint 😀 Men du kan jo lige give din mor et kald eller sende en sød sms til din gode veninde <3 Hyg jer med sovsen :-* KH

 6. ELSKER pink onsdag -bedste tiltag længe!!! Off topic, må jeg så tillade mig at spørge, om hvornår jeres fantastiske program lukker og hvad dine planer er? Kan ikke helt finde svaret på det -men er ret nysgerrig på, hvad du så skal? Håber sådan du forbliver i æteren eller måske kommer på tv, det ville være for skønt 🙂

  1. Feeeedt Jane <3 Det kommer til at blive 😀
   Vi lukker faktisk om præcis en uge. Men jeg fortæller mere om, hvad jeg så skal i næste uge <3 KH

   1. Eej jeg troede lige at “vi bliver” var om jeres program og blev helt vildt glad! Jeg er blevet håbløst afhængig af dig og Andrew. Jeg hører programmet i toget, når jeg tømmer opvasker, når jeg laver mad, sågar når jeg er i bad! Hvordan skal jeg da kunne leve uden p3’s museum for kunst i min hverdag?! I er bare så skønne og får mig altid til at grine. Glæder mig til at høre hvad der er på bedding for dig fremover. Lots of love.

 7. Jeg har gået og tænkt lidt på, om ikke du vil lave en læbestiftsguide. Både hvor du giver tips og tricks, men også hvor du viser dem frem, du bruger. Jeg er så vild med din brug af læbestift, og bliver altid meget inspireret af dig. Du må have en dejlig dag, knus herfra.

 8. Jeg sender et helt oldschool kort til mine yndlingsdamer. Yes, med posten og det hele.

  Der ER bare noget over at få rigtig post med kærlige tanker på – også selvom det først dukker op i april…..

Læg en kommentar