#onwednesdayswewearpink

Jeg har i dette sekund oprettet mig selv som virksomhed, så nu er det ramme alvor. Jeg har også lige talt med nogen fra et kontorhåndteringshalløj, så jeg kan have fysisk firmaadresse ude og nogen til at tage imod pakker. Ej, det føles så skørt. Shit’s getting real. I dag er sidste sender, og jeg er sgu egentlig lidt ærgerlig altså. Hvor har jeg elsket det. Helt vildt. Det har været det mest lærerige, naturlige og sjove at lave. Æij, hvor kommer jeg til savne det. Men jeg kan jo komme tilbage. Hvis nogen vil have mig. Og jeg i øvrigt får et fedt tilbud. Det er tid til at lave noget nyt. I morgen når jeg vågner, så gør jeg det i mit eget tempo, og så sætter jeg mig ned og lægger en plan. Og de dele, der kommer på plads, dem glæder jeg mig til at dele med jer.

Jeg har startet min første instastory i dag, for jeg tænkte, det måske var lidt sjovt at følge radiodagen? I skal i hvert fald være så velkomne! Kan man egentlig gemme sådan en, en instastory? Ligesom på snappen? Det ville være sjovt at gemme den for min egen skyld.

Men nu er det jo også onsdag, pink onsdag, og jeg har mine øjne på de der vanvittigt flotte sko! NØJ, de er flotte. De minder vildt meget om Guccis bidselsko fra de sidste par sæsoner men bare på et noget mere budgetvenligt niveau. Dem har jeg øjne på, for de ville være lidt smarte, også til jeans. Hele outfittet minder mig lidt om Mad Men, nederdelen, skoene, skjorten – ELSKEDE Peggy, og det der tror jeg godt, hun kunne pull’e off.

Reklamelinks: Skjorte + sko + BH – &Other Stories // Nederdel – Soft Rebels
on wednesdays we wear pink, cathrine widunok wichmand, rockpaperdresses

18 kommentarer
 1. Du er inspirerende! Elsker din attitude 🙂 Du er den eneste danske bloggeren jeg leser (for det er litt vanskelig å lese dansk når man er norsk). Jeg har ikke hørt ditt radioprogram, men jeg tror at du kan få til hva som helst. Bloggen din er rå. Keep on rocking! Hilsen fra Norge

 2. FEDT med Instastory! Jeg har aldrig selv lavet en, men ville elske at kunne følge dig på den vis også 🙂
  Og det er egentlig lidt sjovt, for jeg foretog netop selv i går lidt af et girlpower-move – jeg opsagde min ellers fine marketing stilling igennem tre år. Ikke fordi jeg har noget andet endnu, men fordi det efterhånden gjorde ondt i maven at komme på arbejde når man ikke bliver behandlet ordentligt af ledelsen. Fordi livet er for kort til ikke at føle sig tilstrækkelig, ligemeget hvor hårdt man arbejder. Så nu ligger livet åbent og alt er muligt – det føles sgu ret godt 🙂

 3. Ihh, altså. Rent egoistisk, synes jeg, det er skønt, at dit radioprogram lukkede, så jeg kan få dig for mig selv. Og her mener jeg i form af daglige blogindlæg fra min alleryndlingsblogger! <3

 4. Det er så sejt at du bliver selvstændig 😀 Held og lykke til – glæder mig til at følge med på bloggen 🙂
  Jeg er stor fan af bloggen, elsker dit sprog. Det gør en verden til forskel 🙂

 5. Det bliver så sejt med det selvstændige liv. Hepper på dig 🙂 Hvis du kommer til at savne at bruge stemmen alt for meget, er der jo den mulighed at lave en podcast. Jeg er sikker på, du nok skal klare det godt, lige meget hvad du finder på. Held og lykke med det! KH

  1. Åh ja, stemmer også for en podcast! Elsker virkelig Leandra Medine fra Manrepeller, der har lavet “monocycle” som virkelig binder hele hendes blog/virksomhed sammen med hende som person og internetpersonlighed. Så gennemført!

 6. Jeg har set din instastory i dag og tog mig selv i at tænke, hvor fedt det var, at enderne blev bundet sammen: jeg har hørt din stemme i radioen, læst dine blogindlæg og set billeder af dig, men aldrig set og hørt dig på samme tid. Det kunne jeg godt lide! 😀

 7. Efter netop at have hørt det sidste program, sidder jeg med en varm fornemmelse i maven og et stort smil på læben – for hvor har det været en fornøjelse at lytte med! Tak for fine øjeblikke, et skønt program styret på fineste vis af dig og Andrew. Jeg er sikker på, at du opnår store ting med dit yderst elskværdige væsen, som man sagtens kan fornemme selv på den anden side af radioen (og blog). Jeg ønsker også al mulig held og lykke med alle dine store og små projekter og glæder mig til at følge med her.

 8. Jeg er ret sikker på, at du godt kan gemme din story! 😊 kan godt forstå, det har været en mærkelig dag – men hvor bliver det spændende, med dit nye eventyr! Kæmpe hep herfra! 😃🙌

 9. Det har intet med dette indlæg at gøre. MEN! Den anden dag hørte jeg dig i radioen, hvor du anbefalede en dokumentar, om nogle kidnappede børn i Australien vist, som blev proppet med LSD osv. Hvad hed den??? 😬
  Og held og lykke med det nye selvstændige liv, det skal du nok klare. Du er så sej 👊🏻💛

 10. Er dælme spændt på hvad du skal lave nu! Håber ikke det bliver fuldtidsblogger, så vi får en masse sponsor-indlæg og mister det autentiske. Du er efterhånden den eneste blog jeg følger fast, da mange er blevet ‘for’ professionelle. MEN Cathrine din blog er noget andet og jeg håber du får lagt en god plan for din fremtid som selvstændig 🙂

 11. Hej Cathrine
  Jeg er sikker på, at du nok skal finde noget at beskæftige dig med, som gør dig glad. Dit talent og dit meget smittende humør vil der altid være brug for og plads til!
  Held og lykke fremover!
  Kh Lotte

 12. Bare lige et godt råd fra en der har arbejdet med sygedagpenge… nu du er i fertilitetsbehandling, så ansøg kommunen om en § 58 aftale. Da den kan give dig mulighed for ret til sygedagpenge som selvstændig, hvis du har en langvarig eller kronisk sygdom (hvilket man i lovens forstand betegner barnløshed som). Bare lige hvis nu du ikke var klar over muligheden… 🙂

 13. Jeg glæder mig til at følge med i dit næste arbejds-eventyr. Det skal nok blive spændende.

  Det er så sejt, at du mærkede efter. Og sagde nej-tak til nyt jobtilbud.

 14. Din insta story var så god!! Det er altid dejligt st få sat lyd på et “kendt” ansigt – mere af det tak👍🏼😝
  Held og lykke med dit nye selvstændige liv👏🏼 Jeg glæder mig til at følge med og er spændt på hvad, du kommer til at beskæftige dig med😊

 15. Jeg var vild med din Insta-story! Det må du for min skyld gerne gøre mere af 😉
  Glæder mig til at følge dit eventyr som selvstændig, og hold nu MAGLE, hvor var det godt, at du ikke valgte at slette din blog <3
  Kæmpe weekendkrammer til dig.

Læg en kommentar