#onwednesdayswewearpink

Godmorgen ☀️ (jeg har så sygt optur over, at jeg nu har lært at lave emojis på computertastaturet takket være Silje i kommentarfeltet forleden. Det er jo det, jeg siger – I er så kloge og på så mange forskellige punkter – til andre læringsvillige så er det cmd + ctrl + space)

Det er pink onsdag! Og jeg har leget klædud fra morgenstunden – jeg skal nemlig have den forbi en skrædder snarest, så den kan blive klar til bryllupssæsonen. Den har lige et par skavanker – sådan er det, når man køber vintage. Men gudesmuk. Nu sidder jeg altså i strækstof og skal til træning om lidt, så den holder ikke hele dagen, hehe…

Dagens pink sæt tager virkelig forskud på glæderne – okay, jeg cyklede uden vanter i går, wuhu! Små glæder (nu vi taler om dem). Men der er altså et par måneder til bare ben. Men vi tager jo til Marokko på onsdag – EN uge til! Så jeg har fuld fokus på sommertøj og kommer lige i tanke om, at jeg skal have det alt sammen op af kælderen. Jeg pakker op og ned hver sæson, sådan er det, når man ikke bor større.

Lige nu er der ti grader i Marrakech – morgener og aftener skulle være kolde, men dagtemperaturen sniger sig i næste uge op på 26 grader. Den der kjole er sååå fin – lidt a la Designer’s Remix’ bare meget billigere.

Åh! Jeg trænger til en ferie oven på tre vanvidsmåneder. Jeg skal have fundet noget hammam dernede – det er på dagens to do list.

Må I få en smuk, måske pink onsdag!

Reklamelinks: Sandaler – New Look // Øreringe – Sweet Deluxe // Kjole – Gina Tricot // Solbriller – &Other Stories
onwednesdays_col-2

20 kommentarer
 1. Seriøst… Den person, der fandt ud af, hvordan man laver emojis på computeren har fortjent en nobelpris! 😁 Mit liv er reddet og fuldendt, tak!

 2. GLÆD dig til Marrakech! Det er så meget mere end smukke riads og cous cous. Det er larm, gøjl, støv og pushy gadesælgere. Og den kjole dér – virkelig fin og sommerlig og helt igennem forkert til Marokko. Sorry to say! Men selvom Marrakech er turistet og fyldt med turister i korte shorts, så er det værd at huske på, at det er et muslimsk land og etiketten er lange klæder og dækkede skuldre. Derudover sagt, så er folket de mest venlige og gæstfri mennesker, jeg har mødt (når man lige ser bort fra de lettere aggressive sælgere i medinaen). Jeg var nødt til lige at knytte en kommentar til det, uden nogen form for løftet pegefinger. Rigtig god tur! 🙂

   1. Haha, det er så fint I skriver piger – det er jeg fuldt ud bevidst om. Har læst det flere steder. Det er fint nok med badetøj og bare skuldre på riads, ved poolen, men ellers må man klæde sig med rimelig respekt for kulturen. Også for min egen skyld. Nu er det bare inspiration – jeg har ikke købt kjolen endnu, og når det vist heller ikke inden turen. Men så fint I skriver. Endelig også del tips, hvis I har på lager! KH

 3. 😄 LOVE IT! Nu bliver kommentarfeltet fyldt med lækre og farverige emojis 🐨

  GOD ferie! I fortjener den så meget ☀️

 4. Der er jo også emojipedia.org 😉 Den hjælper mig meget!

  Takket være dig, har jeg implementeret #onwednesdayswewearpink i dag, og jeg har pink-ish glimmer strømper paa, en lyserød strik OG mørk dusty pink læber. Yaas 💗💗💗

 5. Altså jeg er nødt til at skrive det her til dig – jeg ELSKER at følge din instastory!!! Du er simpelthen så sindssygt skønno at se og høre på, jeg bliver helt glad ind i sjælen selv. Hvis jeg var lesbisk, så havde jeg friet til dig og dine glimmerbukser 😁 Forbliv den du er for evigt og altid sgu.

 6. Altså .. jeg er ikke særlig berejst og er måske ramt af fordomme og sådan. Men er Marrakech et trygt land at rejse i? Ikke bare sådan terror-wise men også sådan hvordan man selv føler det. Der ser nemlig så smukt ud og jeg tror gerne jeg vil det.

 7. Årh Marrakech, fantastisk by!! Vi var afsted i midt november, og jeg gik faktisk med bare ben i medinaen uden problemer. De er så søde og gæstfri. Vil anbefale at få hammam og massage på Les Bains de Marrakech – virkelig en gemt perle 👌 Og ikke for de blufærdige eller varme forskrækkede, de damer tager fat trods du kun ligger i en lille trusse, kvinde som mand! Og så er det faktisk til at betale, vi var i området en dag og fik en tid to dage senere i 3 timer(!!). Mener vi gav omkring 4-500,- pr. mand. Og så lav ENDELIG plads i kufferten (vi rejste endda med håndbagage) til jeres køb! Alt fra flotte skåle/fade, lækker mandelolie og den “berømte” te kande til at lave mynte te når man kommer hjem!
  Nyd det, det har i fortjent ❤️

Læg en kommentar