OOTD: Glimmer joggingbukser + ægteskabets funktion

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Godnat puttedamer og farvel til en fin weekend,

Jeg har instastorie’t det meste af den – der må vi lige finde på noget mere mundret som “snappet”, men altså det er jo den forkerte tjeneste at referere til. Hvem har den? Insta’et, video’et?

Hvor om alting er – jeg har været til babyshower for min måske sejeste veninde, Nadine, i går morges. Ej, jeg har sgu mange seje veninder. Sådan seriøst kick-ass-seje piger, der arbejder med de sygeste ting – på Borgen, som journalister, PHD-studerende, som film-producere. De inspirerer mig HVER dag – og de fleste af os har ikke engang rørt de tredive endnu. Hvordan skal det ikke gå os? Udover skidegodt! De er sygt seje og ambitiøse. Men Nadine er bare – hun er på mange måde min power ranger. Hun er no bullshit, sygt klog, mega belæst, aldrig snobbet, hjertevarm og dygtig. Og nu også snart mor – hun kommer til at lave en lille statsminister eller astronaut.  Eller sygeplejerske! Hun kommer til at lave en lille pige, der hviler totalt i sine valg og tror på sine drømme, whatever they may be, ligesom sin mor gør.

Vi fik overrasket og fejret den vordende mor, og så gik jeg høj på venindeskab og gode grin ud og brugte en masse penge på tøj, jeg ikke har brug for i H&M, og som jeg måske nok også lige må returnere lidt af, haha! Oh, the thrill of shopping.

Og så blev det ellers en lidt skør aften, hvor Adam insisterede på, at vi skulle ud og spise. Han havde arbejdet hele dagen på kontoret, så han havde vist brug for at mærke, det var weekend. Men. Du kan ikke bare gå ud og spise i København. Borde er bookede, så vi måtte vente til 21.30, før vi kunne komme til. Og så slog jeg ellers tiden ihjel med at folde vasketøj. Lørdag aften mellem 18.30 og 20.00 (der var meget af det). Mens jeg så New Girl. Og så af sted på Bæst på Nørrebro. Eftersigende top ti i pizzabagning på verdens-pizzarangs-listen – og den har ikke fejlet, de gange jeg har været der.

Vi var ude med en kammerat og de to herrer tog videre i byen, og jeg cyklede hjem. Det gav mig så en træt, ugidelig og lettere doven mand hele dagen i dag, men det er også fint. Jeg var uduelig i torsdags post brun bytur – Adam var det i dag. Sådan er ægteskabet, man skiftes og hjælpes ad. Også i tømmermændenes tågede tilstand.

PS: De der billeder er fra klokken 18.15 – seriøst, lysere tider <3 Godt nok lidt grynede, så meget lys var der heller ikke – men altså. Sommertid om en uge. Det er lykken med denne her årstid.

Reklamelinks: Bukser – Mads Nørgaard // Strik – H&M (gammel, lignende her) // Frakke – H&M Studio AW16 // Sneakers – Nike 

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

10 kommentarer
 1. Har optur over du er begyndt at instastory den til os 😄 Tak og god start på ugen, hvor slt er muligt ☺

 2. Jeg har også maks optur over dine stories. Du er så grineren: “var det en idé til en virksomhed? var det her? hvad med det her?”

  Og lige lidt ekstra god mandagsenergi i din retning: selvom det er et stykke tid siden, du er vendt tilbage til bloggen, vil jeg bare sige igen, at jeg også har maks optur over det! Du har så mange gode betragtninger og pointer, og er selv en af de kick-ass-sjæle, du beskriver dine veninder som 🙂

 3. Jeg er blevet single i weekenden og alt gør naturligvis så ondt, at jeg nærmest spekulerer i bare at få fjernet hjertet. Alligevel har dine instastories formået at få mig til at smile og grine. For sevan, hvor er du et optursmenneske.

 4. Jeg bliver nød til at spørge, om du ikke vil lave et indlæg med dagligdags make-up? Synes du ser så fantastisk ud! 💄

 5. Skal vi ikke bare kalde det “story’et”? Umiddelbart det mest mundrette, omend det ikke topper “snap’et”. Elsker dog, at du er blevet så aktiv derinde. Er klart større Insta-fan end Snap-fan, og bare det at dit fine bryllupsfoto popper op hver gang er nok til at få mig til at smile. Når du så oven i købet er skide underholdende, er det rent win 😉

  Knus, og god mandag!
  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Apropos at spise ude, jeg er selv lige flyttet til København og har virkelig brug for nogle gode insidertips til gode steder at spise. Har prøvet at kigge lidt i dine arkiver og kunne kun finde indlæg, der var nogle år gamle. Så ville elske, hvis du lavede sådan en opdateret guide til spisesteder i København eller bare ting, der er værd at se heromkring 🙂
  Og tak for dig og din blog, du gør det fantastisk 😀

Læg en kommentar