OOTD: Gode ferskner + sidste arbejdsuge

linfield peach t-shirt Ganni, rockpaperdresses, cathrine widuon wichmand

Glædelig mandag <3

Jeg har taget hul på min sidste halve sendeuge i radioen med denne her mandag. Kan I huske, da jeg fortalte jer om, hvordan alt for mange ting i livet roder? Hus, familieforøgelse, økonomi/arbejde? Det var simpelthen den mest vanvittige uge eller to i vores liv – vi fik en ren besked på alle vores fertilitetsundersøgelser. Vores byggeprojektet vaklede. Og så fik vi meget pludseligt at vide, at vores program lukker i radioen. Og lige præcis med den sidste besked, det var virkelig sådan, POW!! (lyden af bunden, der er nået, ikk’?). SÅ kan jeg heller ikke komme længere ned.

Det brugte jeg lige et par uger på at være dels skidevred over, skuffet over og super inspireret af. Nogen gange slipper der lys ind, selv i de mørkeste rum. Og så er det alt, man har brug for for at overleve; en lille smule lys. Jeg blev helt vildt motiveret til at tænke, HVAD SÅ, Granberg. Hvad har du egentlig tænkt? Hvad er det egentlig, du brænder for? Hvor havde du tænkt dig at skulle hen? Og hvor kan du blive bedre og udvikle dig?

Jeg fik et andet radiotilbud på en anden kanal, men efter meget afvejning, soul searching, lange gåture med Adam, gode snakke med mine mentorer, så besluttede jeg mig for at takke nej. Det var ikke det, jeg skulle. Det er ikke det, der er mit næste skridt, hvis jeg gerne vil blive ved med at udvikle mig. Og hold kæft hvor var det en sindssyg fornemmelse! For med det nej så tog jeg samtidig beslutningen om, at jeg skulle forlade hele Statsradiofonien. Det var et take-it-or-leave kind of tilbud. I lang tid kunne jeg ikke fornemme, om det var en gal eller genial beslutning. Jeg har brugt så vanvittig meget energi de sidste seks år på at arbejde mig opad. Jeg har haft et minimum af ferie, sådan-én-gang-om-året-ferie. Jeg er endt med at måtte droppe ud af min næsten-afsluttede uddannelse. Jer der har fulgt med i bloggens 5,5 års levetid – you know the struggle, for det er en TOUGH business. Jeg har grædt, følt mig mangelfuld, følt mig ovenpå, følt mig valgt fra, til. Det er selvudvikling på højeste plan at starte på Talentholdet for så mange år siden og forsøge at nå en eller anden form for top.

Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne for at blive til noget, for måske til tider at glemme at jeg altså er noget. I mig selv, og hvis ikke de kan se det med det blotte øje, så er det måske ikke os, nu. Så er det bedre at tage mit gode tøj og gå. Selv om det kræver balls eller bryster ad helvede til.

Men det har jeg, så det gør jeg altså. Tager mit gode tøj og går. Jeg er i radioen for sidste gang på onsdag – der lukker vores program. And that’s it. For nu. Jeg bliver ved med at minde mig selv om, at alt ikke er endeligt. At jeg kan vende tilbage senere. At jeg står med fyrre år på arbejdsmarkedet foran mig. Men for nu. This is it. Og jeg kunne tude over det af ren og skær afsavn. Kolleger. At være on air. Styre alle knapperne og være skide god til det. For det er jeg faktisk. God til teknik og knapper og flow. Men jeg er også ligeså spændt på, hvad jeg så skal. Og jeg glæder mig til at kunne bestemme selv og styre min egen tid, finde ind til drømmene, skabe noget. Jeg har aldrig hvilet på laurbærene. Og jeg har sjældent været mere motiveret.

Der er en plan, som tegner sig så småt. Og først og fremmest hedder det at være selvstændig. Når jeg så lige har fået noget ro ovenpå de her vanvidsuger, de muligt mest hektiske i mit liv, så tager jeg hul på planerne lidt ad gangen. Men bloggen fortsætter – og den er jeg så taknemmelig for. For godt to måneder siden sad jeg til møde på arbejde og fik indirekte at vide, at det ville være lidt fedt, hvis jeg lukkede bloggen – hvorfor den også fik sig en længere pause. Shit mand. Hvor er jeg taknemmelig for, at jeg ikke gjorde det. Jeg lyttede til min mavefornemmelse, som jo faktisk oftest har svarene, før hovedet har. Den har jeg i hvert fald stolet solidt på i alt det her morads.

Men med tre arbejdsdage tilbage, så vil jeg tage mine ferskner med ud af døren og komme af sted. Det er om at nyde det sidste. GOD mandag <3

Reklamelinks: T-shirt – Ganni // Jeans “Thursday” – Weekday (lignende) // Strømper – Custom-made // Læber – “girl about town” fra MAC

linfield peach t-shirt Ganni, rockpaperdresses, cathrine widuon wichmand

24 kommentarer
 1. Hej Cathrine,
  Tusind tak for et dejlig opløftende indlæg -du er for sej! Tror vi alle kender det at stå ved en skillevej i livet, og ja, det kræver virkelig balls at sige fra. Glæder mig som en gal til at følge dig fremover, hvor du så end havner… Du er nemlig god til andet end bare det med knapperne 😉 Så er sikker på at dine skønne stemme, gode stil, sympatiske sind og fascinerende skrivemåde nok skal få dig et godt sted hen. God vind! Knus Ida

 2. Du er simpelthen så sej! SÅ sej! Al ære og respekt for dit valg – glæder mig meget til at se, hvad vejen bringer for dig. Det kan kun være spændende sager! I øvrigt er jeg også meget glad for du ikke lukkede bloggen. Havde krise, at du annoncerede pause og blev åndssvagt glad, da du vendte tilbage. Du er en kæmpe inspiration, gør mig så glad og giver mig mod til at gøre det, der gør mig glad. Så tak for dig og al held og lykke fremover 😊🙌🏻

 3. Du er vanvittigt sej, en kæmpe inspiration! Jeg ønsker dig så mega meget held og lykke med alle dine projekter!!! Og tak for at du kom tilbage til bloggen!

 4. For søren, du er en laber dame!
  Og desuden også ret så inspirerende, tak for det. Det giver mig altid lige et lille spark bagi at læse dine indlæg, fordi de, ofte, er så fulde af inspiration. Hvad enten det er til at gå mere i tyl, eller til at tage ansvar over sit eget liv – tak for det.
  Sender lige noget god mandagsenergi i din retning 🙂

 5. Jeg kommer altså til at savne dig i radioen 🙂 mit yndlingsøjeblik var for nylig, hvor du fældede en tåre on air mens du huskede tilbage på dit og Adams bryllup. I mens fældede jeg så en tåre midt i fitness 😂 Et virkelig fint øjeblik!
  Al mulig held og lykke herfra. Jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen.
  Kh, Laura.

 6. Shit, det lyder som om dit hoved har måtte på overarbejde! Mega sejt at du følger din mavefornemmelse – det forestiller jeg mig ikke altid er helt nemt, men jeg er sikker på, at det er altid er det værd:)

 7. Du er nemlig sindssyg dygtig bag knapperne! Jeg ELSKEDE dig og Mads’ program. Jeres viden om musik var fantastisk at høre om. Håber der bliver mere om det.

  1. Enig, det var jeg også kæmpe fan af. Jeg har ikke nået at høre ret meget med Andrew, men det jeg nåede var også virkeligtgodt. Og du styrer lige præcist flowet med en super sikker hånd 🙂

 8. Kære Cathrine,

  Synes dine dybe indlæg for tiden rammer mig dybt i hjertet. Du får virkelig sat ord på nogle af de ting der rumsterer i mit hoved for tiden. Mit eget lille “kaos” er noget andet, men kan stadig trække overordnede lighedsstreger imellem det hele….same same but different…. Specielt det med, at man higer efter at blive noget og helt glemmer, at man faktisk er noget. Hvor er det bare spot on. Har selv en forestilling om at hvis jeg bare opnår x og får sat hak i y, ja så bliver mit liv fuldendt (håber jeg stadig, for at holde modet lidt oppe 🙂 )

  Venner og familie står altid klar med masser af gode og sikkert velmenende råd, men nogle gange har jeg bare brug for de siger, at det er en rigtig lorte situation og lytter. Bare for at dele tankerne med andre og de ikke kun er I mit eget hoved. For så længe de ikke har været i lige præcist min situation kan de ikke forstå den.

  Det er ikke dem som har det i hovedet hele tiden og hver gang man er sammen, er det ofte den samme smøre og falske smil man sætter op, bare for ikke, at skal høre på det samme igen og igen.

  Håber 2017 blive året hvor det hele falder på plads og giver ro i maven…. både for dig og for mig selv.

  Det betyder så meget når du åbner op og deler.

  Tak fordi du er dig og håber på alt det bedste.

 9. Må man spørg hvad begrundelsen er for at dit lukker programmet? Jeg hører med engang imellem og synes det er godt og bliver altid inspireret til en ny serie, en app eller noget andet 🙂

 10. Okay fru Rockpaperdresses:
  1) Du ser bragende godt ud, trods du fortæller du føler dig oppustet osv. Jeg tænker “hvad snakker hun om?”; DU SER JO SINDSSYGT GODT UD!
  2) SÅ ærgerligt jeres program lukker og slukker. Har ofte talt med min kæreste om, at vi synes der er substans i jeres program modsat mange andre programmer. Så hyggeligt at høre sin begavede yndlings blogger på vej hjem.
  3) Jeg sender dig ALT min gode energi. Du er SÅ inspirerende og jeg er sikker på du nok skal brillere i hvad end næste projekt er.

  Nyd din sidste arbejdsuge! 🙂

 11. Wauw, hvor er det vildt, så parallelt, vi kører lige for tiden. Jeg havde en vild nedtur i januar/februar og endte hos en psykolog. Nu har jeg sagt det job, jeg prøvede at få til at køre ved siden af studiet, op. To dage efter den beslutning blev jeg ringet op af nogen, der tilbød et mere relevant job. Mavefornemmelsen sagde faktisk også nej, lige dér, men jeg endte faktisk med at sige ja. Jeg håber, det er rigtigt gjort, for på den måde kom der nemlig ro på økonomien og huset, som også roder (bogstavelig talt, vi skal renovere et dødsbo). Og fertiliteten er vist lidt håbløs, men jeg fik at vide af en overlæge for en uge siden, at jeg skulle få noget ro på, fordi hun ikke kan finde et fysisk problem. Hmm.. Dét, jeg vil sige, er vist bare tak for, at vi alle sammen må spejle os lidt i din historie, som jeg selvfølgelig godt ved, ikke er den samme, men alligevel inspirerer du, som Marianne skriver ovenfor! Tak fordi du skriver så godt. Jeg krydser fingre for, at du finder på noget med skriftsproget og moden, for det er du altså god til. God vind og god uge!

 12. Kommer sådan til at savne mit “køre hjem fra arbejde”-selskab, men glæder mig også til at følge med i dit nye eventyr. For ja, jeg er sikker på, at du nok skal gøre det til et eventyr. DIT eventyr.

  kram,
  Marina

 13. Det er så sindssygt, at jeres program bliver lukket. Det er et af de meget meget få P3 programmer, der rent faktisk har substans. Og du er en af de mest varme og kloge værter at lytte til – der er så mange P3 programmer som er overgearede, men jeres har altid noget at bidrage med, noget der gør en klogere. Kommer til at savne dig i radioen!

 14. Jeg kommer sådan til at savne din stemme i radionen. Jeg sender masser af overskud din/jeres vej. Jeg beundrer virkelig, at du følger din mavefornemmelse, for jeg vil også mene, at den stort set altid har ret. Det prøver jeg også at blive bedre til.

 15. Jeg blev så glad i låget af at kigge på den tshirt, at jeg for ind og nu selv har bestilt den, haha. Rigtig god sidste arbejdsuge og mandag, Cathrine! Jeg bliver altid i så godt humør, når jeg læser med herinde 🙂

 16. Jeg vil (ekstra meget) nyde at høre jeres program under hundelufteturerne de næste par dage. Al held og lykke med det næste kapitel.

 17. Æv. Æv æv æv. Jeg vil sådan savne din stemme i radioen og jeres program. Det er lige den slags jeg har brug for – anbefalinger til serier, bøger, apps og at blive gjort i godt humør af jer to. Jeg håber, jeg får mulighed for at høre dig i radioen igen på et tidspunkt, hvis det er det, du gerne vil 🙂

 18. Uh, det lyder virkelig også som noget af en rutsjetur du blev budt på. Jeg er så spændt på dine nye eventyr, og det er meget inspirerende læsning, at du tager den med oprejst pande. Det er noget som kan give inspiration, og forbilledelig karakter. You go girl! 😀

 19. Åh det er så typisk, det hele ramler sammen! For to uger siden lå jeg helt færdig med influenza. Det er mange år siden, jeg sidst har været så syg. Havde nedtur over at melde mig syg på job, og så smider min, nu ekskæreste, en bombe og siger det er slut, så jeg lå grådkvalt i min seng de næste 3 dage. Mandag besluttede jeg mig for at gå ned og handle, og så kom jeg til at skide i bukserne. Der tænkte jeg også “så, nu bliver det ikke værre”, haha! mit humør vendte heldigvis, fordi jeg efter lidt pøls i min buks ikke kunne andet end at grine og tænke, at det nu nok skulle gå 🙂 mere eller mindre irrelevant og slet ikke i samme skala som dit med børn, job og hus. Men ikke desto mindre ret sjovt, også at vide, at man ikke er helt alene om, at det hele nogle gange ramler 🙂
  Er sikker på, du nok skal finde ud af det hele! Du er en kæmpe inspiration for mig hver dag, fordi du er så ærlig og virker så kærlig og positiv! God mandag 🙂

 20. Jeg kommer sådan til at savne dig i min radio – jeg håber, du dukker op et andet sted på et tidspunkt; uanset radiokanal!

 21. Hold op det er mange ting på én gang! Jeg kan simpelthen ikke forstå deres besætning om at lukke programmet! Det er et så godt koncept og i er så gode sammen – god kemi og et smittende humør. Det er lige det, man har brug for kl 16-18 🙂 Kommer virkelig til at savne dig i mon radio! Men det lyder til, at du igen har truffet en god beslutning, og jeg glæder mig til at høre, hvad du finder på!

Læg en kommentar