OOTD: Uld, tyl, pink – det bedste ved at være voksen

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Top tre over fedeste ting ved at være voksen, det er: 1) Jeg selv bestemmer selv min mad. Hvilken mad jeg har lyst til at spise, hvad jeg gider at lave. Jeg kan fx spise morgenmad til aftensmad, eller slik før aftensmaden og jeg behøver ikke stå til ansvar for, at jeg ikke spiser fisk. Ingen “du skal altså prøve”-diskussioner. 2) Jeg bestemmer selv min sengetid – et privilegium, jeg hører os uden børn skal NYDE. 3)  Jeg kan gribe ud efter det første og bedste i tøjskabet, og der er ingen, der siger “EJ! Den går ikke Granberg”, inden jeg går ud af døren.

Og således opmuntret af min egen blotte, voksne alder kan jeg godt bare lukke øjnene og gribe ud efter det første og bedste og blødeste på en søndag og kaste det over hovedet, selv om det i og for sig er lidt skørt. Som i dag. Det startede med, at jeg var i humør til den der tylkjole. Og så skulle jeg bare lige have noget under. Og så lå mine strikjoggingbukser der øverst i skuffen. Og så bare lige en pink dame frakke, der hang yderst i skabet. Og sneakers. Og så ligner jeg en flamboyant voksen. Eller et fastelavnsris.

Det er ikke mere end en uge siden, at min niece bekendte sig til mig, for hun synes, jeg altid havde lidt sejt men mest sjovt tøj på. Og hvad mere kan man bede om en respekten fra en fem-årig <3 Det er alt rigeligt i denne verden.

God søndag eftermiddag – jeg har flere gallakjoler til jer lidt senere i aften.

Reklamelinks: Sneakers – Nike // Sweatpants – COS (udsolgt, lignende) // Kjole – H&M // Trøje – 101’er fra Nørgaard // Jakke – Kjær København // Halskæde – Tine Lindhard
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

17 kommentarer
 1. Jeg er vild med det! Jeg får ofte at vide, at jeg skal “se mere voksen ud” – men det er da kedeligt 😛 Jeg nyder mit privilegium 🙂 God søndag.

 2. Min kæreste kom for noget tid siden hjem og fortalte, at han havde set en pige i metroen, som “havde ligeså crazy tøj på som dig”, fordi jeg primært klæder mig i glimmer og pink – jeg spurgte, hvaffor noget tøj, det var, hun havde på, og han fortalte, at hun havde “en hue med et kæmpe stort øje og nogle vanvittige grønne, skinnede bukser” på”. Jeg måtte holde vejret et øjeblik, mens jeg hentede din profil frem fra insta for at spørge ham, om det var “HENDE her”. Det var det! 😀 Og jeg tror aldrig, jeg har fået så stort et kompliment før, som at blive sammenlignet med dig og din tøjstil 🙂

  1. Hahaha, hvor er det bare sjovt! Og jeg ELSKER den historie. 1) Din kæreste er sød at give dig viden om en sjæleven derude <3 2) jeg er VILD med at du foretrækker pink og glimmer – du burde sende mig et billede eller linke til din insta 😀 Hils din kæreste fra fastelavnsriset! Og sov godt. KH

   1. Haha, tøjet kommer nok ikke helt til sin ret på insta (som er frederikkekn) – men jeg kan da fortælle, at mine veninder er begyndt at kommentere på, om det tøj, jeg køber, er fra rockpaperdresses … og det er det jo for det meste, selvom jeg af og til må insistere på, at jeg altså købte det, før jeg så det hos dig, haha. Så hvis sjælevenner betyder, at man deler bl.a. en sølv Mads Nørgaard-jakke, pink frakke, masser af pailletter og alt hvad ganni laver (pånær det kedelige sorte, sefølig!), så er det nok ikke meget galt 😉

 3. Andet er da kedeligt! Elsker at se alle de farver – man kommer jo i godt humør af det – tænk at man som voksen må det (altså komme i godt humør, haha!) 😀

 4. Haha, jeg er vildt med dig! Synes ikke, det er en køn sammensætning det der, men det passer bare så godt til dit smil 😀 Jeg deler også din glæde ved bare at kunne gøre, hvad man vil uden at andre har ret til at blande sig.

 5. Det der ville jeg aldrig slippe afsted med og det virker så skørt i mit hoved, men du formår virkelig at rocke (høhø) det outfit! Det kaldes vist stil 😉 De sko er for fede – hvor har du købt dine? Kan kun finde herrestørrelser på nettet

 6. Altså, jeg så dig i Frb. Have, da jeg var ude at løbe – og jeg synes, at du så fantastisk ud!! Som sin egen lille (pink) sol, der midt på den grå legeplads. Det kan da virkelig noget! 🙂

 7. Jeg elsker det outfit. Har lige klikket kjolen hjem – fed inspiration.
  Du er fantastisk (og dyr) at følge. Jeg er vild med det. Min nevø tilkendegav også denne weekend – “Moster, dit tøj er altså lidt skørt” og ja, så kan man ikke bede om mere, når man kunne se kærligheden i hans øjne 🙂 🙂

Læg en kommentar