Hverdagsglimt

Godaften søde piger,

Ser I Historien om Danmark? Det er simpelthen det flotteste TV, jeg længe har set. Jeg kan godt huske at have hørt kolleger tale om produktionen – det har taget laaang tid at lave serien. Men manner, det er også en stor fornøjelse at se det. Hver søndag, en ny tidsperiode fra vores fælles historie. Vi lapper det i os, også lige nu fra sofaen.

Vi er for nu færdige med gården – hvis I har set min instastory, så har vi klippet efeu ned hele dagen. Det blev til en hel rulle affaldssække. Det er noget værre, standhaftigt noget, altså. Et svineri. Virkelig beskidt arbejde. Men vi er næsten i mål!

Så har vi plantet, vi har pakket gamle planter ud af vinterhi, vi har fejet, fået det lille cafésæt op af kælderen. I løbet af de næste dage skal vi have boret wire ind i muren, så blåregnen har lidt hjælp AND THEN we’re done. For nu altså. At have gård eller have er et evighedsprojekt. Men lige nu; kage og fødderne op og fjerner. Og computertid!

For kort bemærkning i hvert fald. Om lidt skal jeg i seng. Jeg er inviteret ind på P4 København klokken 07.00 i morgen tidlig til at tale om fertilitetsbehandling. Jeg er på ca. 07.15, hvis I vil lytte med, men det betyder også mega tidlig afgang herfra. Så er hverdagen igang, ikke?

Her er lidt glimt fra den sidste uges tid.

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Pandekage i solen i Val d’Isère – fra byens eftersigende bedste pandekagested Grand Marnier. Jeg syntes, det var lidt sløvt med crêpe-indtaget, så med fyrre minutter til afgang mod lufthavnen, nåede jeg lige ned og smide syv euro for en perfekt blanding smør, hvedemel, sukker, chokolade og banancreme.

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Og så en lille bitte smule ulden pink til i onsdags – ikke mit stærkeste #pinkonsdag-outfit, men jeg havde pakket efter sne og kulde. Masser af uld. Jeg fik så 20 grader og sol, hehe… I overmorgen tager jeg revanche. Det er efterhånden blevet en ting med den pink onsdag, så jeg lægger pres på mig selv 😆

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Man kan næsten høre roen for sig, ikk’?
rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Sød og tilfreds skiløber – det gjorde ham godt. Minus solforbrændinger, hehe, blege mand 💘

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Og så kom jeg hjem lige i tide til at høre Sean Da Paul i Vega, som jeg havde købt billetter til sammen med kolleger for hundrede år siden. Han leverede (sammen med Nik&Jay) soundtracket til min folkeskole og gymnasietid. Elsker uden skam i livet denne her og denne her. Og selvfølgelig den med Beyoncé… Og Blu Cantrell. Som jeg i øvrigt var lidt skuffet over, han ikke spillede. Men jeg ved godt, han kun var featuring på nummeret. Det er bare så godt! D

en sygeste fest-danse-koncert, jeg længe har været til. Min tid som zumbatype indtjente sig lige dér på Vegas rom-og-cola klistrede gulve.

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Croissantklubben (Emse + AC +  vores mænd) har en lille tråd på Insta, hvor vi sender billeder af mere eller mindre ligegyldigheder til hinanden. Croissanter frisk fra ovn; et fattigt forsøg på at finde tilbage til Frankrig efter hjemkomst.

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Sød mand, fint bryllup i lørdags

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Endnu sødere kage og med fin og simpel pynt 👰🏽

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Bryllupper er verdens bedste fest.

For alle tvivlere. For alle der siger; “ej, det er ikke mig at blive gift”. Din beslutning. MEN. Du går glip af dit livs FEDESTE fest – ingen 30-års, 50-års eller virkelig fed 18-års, inklusiv fri bar, kan måle sig. Og jeg har været til mange slags. Man kan gøre det på så mange måder med alle slags pengepunge, sådan et bryllup. Det vigtigste er selvfølgelig, at man har fundet ham eller hende, man vil gifte sig med. Så kommer resten. Jeg har bare aldrig været til et dårligt bryllup, aldrig! Alle vi andre går endda småforelskede derfra.

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Skulle være blevet blomsterbinder eller arbejde på en planteskole. Så kunne jeg smile sådan der hver dag. Det kan nåes endnu!

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Resultatet so far i gården efter dagens arbejde – blåregn i. Planter ud. Havesæt op. Kom sol, kom kaffe og kage på bordet.

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Og indtil da, så må vi indtage det indenfor. Gulerodskage og kokosmakron, delekager. Og vores marokkanske puf 💚

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Sidste afsnit af Girls… Nooo 😭 

Jeg udskød at se det i flere timer, fordi jeg vidste, det var slut på den anden side. Jeg kommer til at savne dem. Især Shosh, min yndlings-girl 💘 Lidt irriterende, hurtigtalende, neurotisk, modig, mega sjov. 

35 kommentarer
  1. Jeg er ret sikker på, at man kan genhøre udsendelser – fx i din dr-app, hvis du har den. Er dog usikker på, om man kan “spole”… KH

 1. Hvilken planteskole er det? Den ser god ud! Og jeg er også for nylig blevet bidt af havelivet, efter vi har købt sommerhus:D

     1. Hov, ja den er røget i svinget! Du får den igen!

      Vi plejede at køre i Amagerlands Plantecenter, men den er seriøst rodet og de giver ingen vejledning. Da vi så skulle op til svigermor, kørte vi i Høsterkøb Planteskole – tror nok, den hedder Bo Grønt. Den er SÅ god og lækker og overskuelig. Og vi fik virkelig meget hjælp. KH

 2. Vi plejede at køre i Amagerlands Plantecenter, men den er seriøst rodet og de giver ingen vejledning. Da vi så skulle op til svigermor, kørte vi i Høsterkøb Planteskole – tror nok, den hedder Bo Grønt. Den er SÅ god og lækker og overskuelig. Og vi fik virkelig meget hjælp. KH

 3. Ej, hvor bliver det trist, at der ikke er mere Girls. Det var dog en virkelig fed afslutning – i det hele taget en fed sæson. Jeg synes det var fedt, at Shosh endelig tog afstand fra “venne”gruppen og sagde stop. Og hele morens rant i sidste afsnit. Ej, det var en virkelig god afslutning.

  Heldigvis kiggede min kæreste med over skulderen, da jeg så det sidste afsnit og blev helt hooked. Så nu har jeg lovet at se alle sæsonerne med ham. Ikke dårligt.

 4. Historien om Danmark er også et fast indslag i vores søndagsrutiner. Det er virkelig godt lavet efter min mening. Især sidste afsnit om vikingetiden, men er nok lidt biased eftersom min mand spillede med i dramatiseringerne 😜
  Glæder mig til at høre dig i radioen. Ps. haven tager sig godt ud 😉

 5. Jeg har netop hørt dog på P4, Cathrine. Jeg skal giftes til sommer, men babydrømmen er i den grad dét som fylder hos os. Dog kan jeg ikke finde ud af om det er fjollet at begynde på projekt baby for hvad så med fest og ballade, og eventuelle gener, hvis vi skulle blive gravide inden bryllup ? Havde I nogen tanker om det? Omvendt tænker jeg også at tiden jo går og går, og vi bliver jo mindre og mindre fertile, som du også sagde i radioen. Håber mine spørgsmål giver mening og at du vil dele dine tanker? 🙂

 6. Er du mon stødt på fertilitetsliv.dk? En ny hjemmeside der går i luften den 28. april.. Tjek dem eventuelt ud på Facebook eller Instagram. Det ser ret spændende ud. 😊

 7. Din seneste uge ser ikke helt dum ud 😉
  Jeg studsede over croissanterne – det vigtigste i mit liv pt! Ej, jeg har sådan haft lyst til croissanter. I søndags købte jeg så én fra Meyers. Den var flot udenpå, knasende, god i skorpen. Men indeni var det efter min mening ikke en croissant, men nærmere et briochebrød. Jeg blev lidt skuffet. Altså smagen var jo god, men den var ikke som en croissant skal være i min verden.
  Så lad mig høre! Hvor får man den bedste og mest croissant-agtige croissant i København?

  Testede det engang på arbejdet, hvor Brioche Doré (eller hvad den nu hedder) i Torvehallerne løb med sejren. 🙂

 8. Kæreste Cathrine. Jeg knuselsker simpelthen den jakke, du har på på planteskolen. Hvor kan man erhverve sig den?

 9. Ja, den er bare så flot og interessant, den serie, som jeg fik vist i søndags.
  Jeg synes, at kæreste måtte vælge hvad han ville se, da han uddelte min ugentlige massage (jeg er forkælet <3), og der faldt hans valg på den udsendelse. Det var akkurat som at lytte til lydbog imens, fuldstændig altopslugende. Bagefter så vi de næste to afsnit, og der så jeg jo så også billederne (; Han har altså en fantastisk fortællerstemme.

  – A

  1. Okay, det er lækkert! God aftale du har fået gjort dig, haha!
   Den er skideflot og så er jeg vild med at det er dygtige, kvalificerede eksperter der går helt rigtigt til det med undersøgelser og fakta. KH

 10. Kære Cathrine! Et lille tip til croissant-klubben – Min kæreste og jeg har i påskeferien hygget os gevaldigt med croissanter fra Daniel Letz. En pose med hans frosne croissanter er altså godt givet ud – nøj de smager godt, når de kommer ud af ovnen 🙂
  Knus fra Caroline

  1. Det er dem på billedet 😄 Jeg har nævnt dem et par gange, de er SÅ gode! Godt I også har fundet dem 💜 KH

 11. Fine, fine hverdagsglimt 🙂 Sidder der et par brillanter i din fine ring på pegefingeren (øverste billede)? Jeg er bare helt, helt aldeles pjattet med den ring… KH

  1. Nej men det ønsker jeg mig – man kan tilføje stenene senere, de koster 600 stykket. Jeg har undersøgt 😜

   1. Uhh, det kan jeg godt forstå, du gør. Selv ønsker jeg mig ringen i første omgang – var inde og prøve den et par “størrelser” større (bredere ringskinne og større top) med masser af brillanter forleden dag, men der er nu også noget fint ved den helt spinkle ring, som du har dér 🙂 Måske jeg/vi må se den, hvis du en dag får sat sten i? KH

 12. Hej Cathrine, jeg er nysgerrig efter, hvor I mon bor henne? Altså ikke sådan helt præcis adresse selvfølgelig, men bare område, hvis du vil fortælle det? Ser ud til, at I har den fineste gård og samtidig bor centralt? Og har I endda jeres eget hus? Det må da være drømmen! Kh Maja

 13. Lækkert ser det hele ud 🙂
  By the way, hvis du finder efeu irriterende, then prepare your self! Blåregn er invasiv, invaderende, altædende og stædig som bare f…..! den ska holdes ret kraftigt nede…

  1. Åhhhh! Johnsen for hævlet, haha! Du skulle have skrevet det før i søndags 😀 Men hvad pokker, vi skal jo alligevel holde efeuen i skak – vi er jo alligevel ude med hækkesaksen, ikke? 🙄😅 KH

 14. Kunne du mon fristes til at lave en guide til den hårstyling du lavede til brylluppet? Simpelthen så fint 😀

  Og er dit hår farvet, eller bare naturligt så flot en farve?

Læg en kommentar