Langsom lørdag med selvomsorg

Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, getting ready for wedding, bryllup kimono, H&M Conscious Exclusive

I DAG skal vi til bryllup!

Årets allerførste, for min gamle skoleveninde. Jeg har glædet mig ægte og længe og været ligeså nervøs for dagens tjans, min første som toastmaster. Jeg var vildt glad for jeres gode råd, I delte med mig her. Hvis nu det hele er en succes i aften (og jeg ellers selv tør kalde den det), så tænker jeg, jeg samler sammen til et indlæg. Det passer da meget fint i min bryllupskategori – for sådan en har jeg da med det hele samlet. Jeg skal være toastmaster igen til august, når en af mine bedste veninder skal giftes, og så kan jeg helt sikkert teste rådene af en ekstra gang og rette til.

Vielsen er først klokken fjorten, så her til formiddag har jeg slappet den lidt. Selvfølgelig tjekket mine noter igennem igen til i aften. Så har jeg lagt neglelak, lavet to ansigtsmasker, hørt Mads & Monopolet (fuldstændig som vi plejer) og bare givet mig selv en kærlig omgang. Jeg ved, der bliver tryk på i aften. Det er en stor ære at blive bedt om at være toastmaster, men det er også et stort arbejde. Det kan være svært at nyde aftenen og slappe af. Jeg husker tydeligt, hvordan stearinlysenes skær dansede på vores toastmasters svedige pande, haha! Det blev kun intensiveret, da vi kom faretruende tæt på deadline klokken midnat – uden at være færdige med taler og mad.

Jeg har også stresset en smule – lodet som perfektionist. Men som min far sagde i forgårs, om festen er en succes står og falder altså ikke med mig. Jeg ved det jo godt.

Men nu og en times tid til; ren selvforkælelse. Jeg købte to virkelig gode ansigtsmasker før vores bryllup sidste år – med rigtig god vejledning fra Sara – læs hendes tips til smuk brudehud HER, alle vi andre kan også sagtens bruge rådene. Den ene er en super effektiv skrub, som jeg også nævnte HER – det er den fra Peter Thomas Roth. Den anden følger efter med masser af lækker fugt, det er den fra Ling Skin. Og så sidder jeg ellers stadig pyjamas og sutsko. Lidt endnu. Ahhh!

God lørdag 💜

PS: Den der kimono på collagen, ikke? Simpelthen så fin! Den minder mig om min egen gamle fra H&M’s Conscious Exclusive-linje, som jeg havde på om morgenen på bryllupsdagen. I kan se den på billedet ovenfor

Reklamelinks: Moisture Mask – Ling Skin // Pumpkin Enzyme Mask – Peter Thomas Roth // Pude – Ellos Home // Slippers – AliExpress // Kimono – & Other Stories // Nattøj – Missya // Sovemaske – Slip

loerdag-2

 

25 kommentarer
 1. Hold op du må have været tidligt oppe med alt det du har nået inden kl 9 😉
  Jeg er sikker på det går godt som toastmaster!

 2. Toastmaster er en god post for at gøre din venindes bryllup festligt og uforglemmeligt.
  Ønsker jer en skøn fest og smukt bryllup:-)

 3. Rigtig god dag og fest til jer. GLæder mig allerede til toastmasterindlægget. Husk at efter brudevalsen kan du holde “fri” og give den gas på dansegulvet 🙂 Kh Katrine

 4. Åh, sådan en bryllupslørdag lyder helt vidunderlig! Jeg er sikker p, at det bliver en helt vidunderlig dag – hvordan kan den andet, når den står i kærlighedens tegn? Krydser fingre for, at tjansen går som den skal. Så vil jeg drømme lidt videre om den der skønne, men sikkert møg besværlige kimono i mellemtiden, haha 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha, ja det er måske lidt upraktisk med dimserne om ærmerne – så derfor skal man også have en makeupartist med i købet, så man kan sidde på sin flade og blive nusset 😄 KH

 5. Åhhh jeg skal til Marrocansk/tanzaniansk bryllup imorgen og har på ingen måde styr på tøjet, jeg er en jeans/t-shirt pige og kan på ingen måde hamle op med de garanteret smukke farverige kvinder der kommer! Jeg vil gøre mit bedste og pifte det op med rød læbestift.. rigtig godt bryllup idag og er sikker på du klarer toastmaster opgaven til UG!!!

  1. Eeeeeeeeejjjjjjj Gitteeeee! Det lyder fuldstændig MAGISK! På med noget neglelak og lidt læbestift, det bliver så fint! Ej det lyder for fedt altså! kæmpe oplevelse! Og tak for tiltroen, god fest i morgen 😄 KH

 6. Jeg har lige købt den flotteste kimono med besværlige ærmer fra Indiska. Jeg tror nok, den egentlig er tænkt som en rittig morgenkåbe… Men jeg regner med at bruge den over enflot pink sag til min skønne venindes bryllup til sommer. Mit første ever – glæder mig mega!!! Jeg ping’er dig lige, når jeg ligger kimonoen på insta. Held og lykke med TM tjanser. Er sikker på, at du giver brudeparret en fabelagtig aften!

 7. Jeg tænkte på om du måske kunne lokkes til at lave et “skønheds rutine på farten” indlæg – tænker du har lidt tips fra roadtrip, men også dine andre ferier generelt 🙂
  Jeg skal nemlig 3 uger til USA, og vil gerne gøre så meget og godt som muligt uden at skulle have en milliard produkter med.
  Håber din toastmaster tjans gik fantastisk

  1. Mm, jeg er glad for ting i rejsestørrelser eller købe rejsestørrelseglas og fylde med mine favoritter. Hvad tænker du, du præcis vil have? Multipurposeprodukter? KH

 8. Please Cathrine! Jeg har virkelig brug for den toastmasterguide – jeg har fået tjansen til et bryllup i maj, 150 mennesker, en masse aktivitet og alle detaljer er perfektionerede! Og har selv kun været gæst til et enkelt bryllup før:) Ethvert tip modtages med kyshånd og jeg bøjer mig i støvet! 🙂

  1. Jeg skal nok 😃 Det gik så fint i går, så jeg tænker, jeg tør dele ud! Det var slet ikke så slemt, faktisk både sjovt og fedt! Det skal nok gå Anso! KH

 9. Åh Carhrine.. har du ikke nogle forslag til indslag til bryllup? Min bror og svigerinde skal giftes til september og det forventes vi kommer med et indslag.. problemet er bare, at jeg ikke har NOGEN som helt anelse om, hvad vi skal lave.. forslag modtages med kyshånd 😊

  1. Uhh det, synes jeg, er super svært – det kommer jo an på parret, stemningen, hvilken slags fest, hvad jeres forbindelse er. KH

Læg en kommentar