#onwednesdayswewearpink

Nårh! Men det er jo onsdag – en smuk, solskinsrig, skidekold en af slagsen.

Jeg trøster mig med, at om ti dage er det maj og maj er altid god. Okay, ikke altid, men sidste år den 22. maj faldt årets første sommerdag. Så. Ja ja, minus fem grader i nat og sne – af banen, af banen er kommer sommerban… Sommeren er der lige om lidt. Det er det, jeg prøver på at sige.

Og jeg er okay klar. Jeg har ikke købt årets bikini/badedragt – jeg køber én hver/hvert andet år. Den slags bliver så hurtigt kedeligt af sol, sommer, saltvand og solcreme. Men jeg har kig på en. Og så er solbrillerne jo på plads – jeg har jo købt dem her (reklamelink). Det er ikke noget der som sådan er på den årlige forårs-to-do-liste, men lige i år, nu jeg fandt nogle lyserøde til en god pris.

Nu må det gerne blive bare-bens-vej, det glæder jeg mig til! Og nul uldfrakke. Det er fint nok, Vejr, du har til 1. maj, og så skal du også levere.

PS: Den har absolut ingen relevans til det her indlæg, men synes bare den er MEGA fin! Jeg købte denne her pyjamas i går (og overvejede også skjorten her). Virkelig et nuttet samarbejde mellem Asos og Lot Stock (som jeg overhovedet ikke kendte før i går).

Reklamelinks: Sweatshirt – Rebecca Minkoff // Sneakers – Aspics // Nederdel – TOMS X & Other Stories // Halskæde – IAM by Ileana Makri Solbriller – Karen Walker // Jakke – Stand

rockpaperdresses. pink onsdag, on wednesdays we wear pink

2 kommentarer
  1. Hvor køber du bikini/badedragt fra? Synes altid du har sådan nogle pæne nogle og jeg ender altid bare i H&M..

    1. Faktisk ofte H&M 🙂 Man skal være tidlig på den, så er der tit fede! Ellers har jeg lidt forskelligt; Ganni, H&M, Mads Nørgaard. Men jeg fikser lidt inspiration! KH

Læg en kommentar