#onwednesdayswewearpink

NÅRH! Vi skulle vel aldrig… Det er jo onsdag!

Det er blevet lidt en ting i Rocker-verdenen, og det er skide hyggeligt! Det er jo ikke noget nyt. Mean Girls-filmen, citatet kommer fra, havde premiere i 2004. Tretten år lige straks! Hvad giver I mig?! Jeg kan huske, at jeg havde den med på DVD i bussen på vej til Norge på ski i 1. g. Dengang var det lidt vildt, at bussen havde DVD-afspiller og ikke VHS-afspiller, som mange af de der gamle busser vi ellers benyttede til skoleudflugter. Lykken var gjort, vi så Mean Girls, luften tyk af teenagehormoner. På tur uden forældre. Sød (og bumset og hormonanstrengende) tid.

Den holder stadig, filmen. Og i januar begyndte jeg at lægge billeder op på insta under #pinkonsdag og #onwednesdayswewearpink. Endelig vær med! Det er FEDT med en pink pause på til tider grå uger.

Reklamelinks: Jeans + sko + bodystocking – Topshop // Skjorte – & Other Stories // Cover – Stella McCartney
pinkonsdag

11 kommentarer
    1. Jeg lover 😆 Amager halshug! Virker shft+cmd+space ikke på en PC?? Serr?? Hvad er et (computer-)liv uden emojis?? Mit liv er blevet markant bedre med. Det skal vi da have fikset! Og mega fin H&M-sag. KH

    1. Altså, hvis man er frisk 😂 Jeg ville bruge den som sådan en lækker sag at have på inderst under toppe. Sådan en man godt må se i glimt, men som er på for min egen skyld og for min egen følelse af lækker. KH

      1. Haha, jeg har vist fortalt om det et par gange – der er ikke en mega god men mere end tilfældig forklaring, men måske jeg skulle den igen? 😆

Læg en kommentar