OOTD: Pink på pink, og det er ikke engang onsdag

Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, dagens, outfit of the day

Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, dagens, outfit of the day

Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, dagens, outfit of the day

Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, dagens, outfit of the day

ANNONCE – i samarbejde med Minimum, indeholder reklamelinks

Ny dag, nye nåle apropos i går. Lige sådan en omgang morgennål i armen, det lyder på alle måder alarmerende, og som noget der kræver en intervention. Men ikke når man får den serveret med varmelampe og Enya på anlægget.

Det bliver pakket meget wholesome ind, selv om dagens nye feature mere lugtede af torturmetode. Dr. Mao satte strøm til nålene. Jeg fik færre nåle, men til gengæld vibrerede og trykkede de ligeså livligt i underlivet som en Major Lazer-sang. Det tog mig femogtyve minutter at vende mig til ubehaget, og så sov jeg de sidste fem minutter under varmelampen, der summede over mig som om den bogstaveligt skulle lune mine æg. Rugekasse. Forgæves min ven, hele systemet er under nærmest statslig kontrol og æggene uden for rækkevidde på frys. Flydende nitrogen, minus 196 grader. Beklager.

Men inden jeg tog op til Dr. Mao, nåede Adam at tage et par hurtige outfitbilleder. Jeg synes altså, det er lidt hyggeligt at gøre det old school igen. Med kamera og dybde i billedet. Måske er det kun mig der tænker, at de gammeldaws outfitbilleder har været væk for længe… Adam har savnet dem så lidt, at jeg overvejer at finde en sød pige, der vil agere fotograf i ny og næ, så han slipper. Jeg talte engang med Marie om det, måske hun stadig er frisk. Ellers sig til, hvis I kender nogen med ægte fotoskills!

Han klarede den nu i morges, og jeg havde sgu lyst til pink på pink – og det er ikke engang onsdag! Man skal opfylde sine drømme og ønsker, ikke? Hehe… Jeg tror, at pink er ved at blive min sort? Altså, grundfarven. Den farve jeg altid tyr til i kriser. Og hvis ikke det her vejr kalder på kriser, så ved jeg ikke, hvad gør. Jeg har lige læst, at al den regn, der normalt falder i hele april, den falder i dag og i morgen. Havde jeg vidst det, dengang jeg skulle bestille tøj fra Minimum, så havde jeg nok nærmere bestilt denne her (med det fine for) frem for den nederdel, der jo bare er så fin med sine prikker. Jeg sad jo bare i Alperne i høj sol og tænkte, at højsommeren var oppe over. Hvis det skal blive ved med at være vantevejr efter 1. maj, så må jeg i næste omgang bestille denne her. Så holder jeg i det mindste stadig fanen højt.

Hav en dejlig, dejlig fredag!

Reklamelinks: Sneakers – Nike // Nederdel – Minimum // Strik – Custommade // Jakke – Kjær København (kommer til sommer) // Net – H&M Conscious Exclusive
Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, dagens, outfit of the day

Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, dagens, outfit of the day

12 kommentarer
 1. I forlængelse af hele din fortælling om at miste jobbet, kom turen til mig igår.. Og så i DR også!

  Jeg er derfor fritstillet, og synes det kunne være hyggeligt at tage billeder af dig. Jeg tager lidt til bryllupper en gang imellem. Du kan tjekke det hele ud her: http://www.lunaworm.dk 🙂

 2. Du må virkelig inspirere mig på et højere plan end jeg selv er klar over. Jeg shoppede hvertfald forleden et grønt tylskørt samt en lyserød glimmer nederdel, næsten helt ubevidst. Meget ikke-mig, men jeg bliver sgu så glad i låget af alle de farver. Håber jeg kan bære det lige så sejt som dig :).

  1. Haha, det er fanme fedt, hvis jeg sidder et eller andet i baghovedet og er med på shoppingture 😂 Det er jeg vild med! Jeg tror på, at man kan bære det, der gør en glad. Hvis det er glimmer og tyl, så vil du smile, og folk der smiler ser DEJLIGE ud! KH

  1. Du er god ved mig altsååå 😍 Man kan nemlig så godt se forskel – de lever helt, billederne. Gad godt at blive dygtig til at redigere, det kunne være fedt! KH

 3. Elsker de gammeldags outfitbilleder. Af en eller anden grund er det altid dem jeg bliver mest inspireret af, så håber du kan finde en der vil tage dem 🙂

 4. Kære Cathrine
  Jeg syntes du er pissesej og modig, at du deler jeres historie om at prøve at få et barn. Det har jeg virkelig stor respekt for og jeg ønsker jer al mulig held og lykke.

  Gode tanker,
  Christina

Læg en kommentar