Superwoman + smækbukser – midseason sale

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Storm & Marie bomberjakke, Ginko bomber

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Storm & Marie bomberjakke, Ginko bomber

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Storm & Marie bomberjakke, Ginko bomber

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Storm & Marie bomberjakke, Ginko bomber
ANNONCE – I SAMARBEJDE MED ME & THE MET

T-shirtPaul & Joe Sister // BomberStorm & Marie

I søndags fik jeg for allerførste gang chancen for at prøve vaskeægte conciergelevering af tøj. Min svigerinde, der just er hjemkommet efter ti år i London, har fortalt, hvordan Net-a-porter blandt andre leverer lige til døren. Og det er altså ikke “bare” de røde (eller gule eller blå eller hvilken farve postvæsenet nu har i dag) postbude. Nej, en sort bil trækker op foran dit hus, og ud stiger en mand i jakkesæt og hat – og måske handsker. Sidstnævnte burde han have i hvert fald, men måske min fantasi løber af med mig.

Herhjemme kender jeg Me and the Met, der har samme service – gratis levering samme dag i København, Hellerup og Charlottenlund. Den sorte bil er skiftet ud med en hvid, og den trillede så op foran vores hus i søndags og ud trådte en smuk ung pige (godt nok ikke i jakkesæt og tophat, men stadig!) med en pakke til mig fra Me & the Met. Jeg havde nemlig fået lov at låne lidt tøj til styling, så jeg kunne være dem behjælpelige med at sætte fokus på deres midseason sale, som har ret så mange virkelig gode ting på bud.

Jeg havde lånt den bomberjakke fra Storm & Marie, som jeg har savlet længe efter (lige nu er jeg på overvejeren, om jeg skal købe den af dem i stedet for at returnere den, for den har stået på listen længe). Så lånte jeg den lidt seje power pige t-shirt fra Paul & Joe med Superwoman på. Hun er lidt fin, for hun er ikke bare trykt men også broderet på, fx broderede trusser og broderet hår. Og så lånte jeg de der smækbukser fra Ganni, som jeg har øjnet nede i Ganni rundt om hjørnet. De er mægtig cool-nuttede. Seje men med fine volanter. Og nu vi er ved Ganni havde jeg også kig på denne her kjole eller de der sandaler, som jeg også drømmer om i sneakerversionen. Det er godt nok lang tid siden, de har haft en dårlig kollektion, synes jeg! Godt for dem – dårligt for mit dankort, ha!

Der er rigtig mange gode og nye ting på bud. Fine forårskicks fra New Balance på bud, lyserød strik fra Wood Wood og den blødeste silke fra min gamle, danske favorit Kokoon. Og, og, og…

I skal bruge koden rockpaper25, når I tjekker ud – så får I 25 % rabat på ALT (undtagen zadig & voltaire, toga pulla, jerome dreyfuss og i forvejen nedsatte vare).

Og koden gælder den næste uge med frem til og med den 9. april.

SmækbukserGanni (skjorten er vintage)

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Ganni dungaree

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Ganni dungaree

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Ganni dungaree

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Ganni dungaree

8 kommentarer
  1. Det er lige præcis pga. sådanne indlæg at du er den absolut bedste blogger! Dine indlæg er altid ærlige, sjove og velskrevne – og det formår du også at viderebringe i et sponsoreret indlæg – det er altså lidt sejt! <3

  2. Jeg er vild med din stil og din hårfarve! Er det din naturlige farve eller har nogle frisører tryllet?

  3. Det her er et sindssygt fint sponsoreret indlæg! Jeg elsker det. Bomberjakken har jeg kigget på siden den kom ud, så nu må jeg eje den! Hvordan er den i størrelsen? Og hvilken størrelse er din?

    God ferie, søde Cathrine! 🙂

Læg en kommentar