Hverdagsglimt

Glædelig mandag!

Jeg har det stadig optur over, når det bliver mandag igen. Jeg har en genopdaget kærlighed til hverdagen. Det er det, man får, når man laver noget rigtig sjovt. Og det synes jeg virkelig, jeg gør. Vil I have en status nu, sådan små to måneder inde i den tilværelse? Der sker noget nyt hele tiden, jeg kan lige akkurat følge med.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Udsigten fra Chris‘ køkkenvindue (med en sygt flot solnedgang).

Jeg ELSKER baggårde og kan godt savne at have sådan en. Stemningen, viden om at på den anden side af ruderne er en masse liv med kærlighed, skænderier, grin, tårer, det hele. Det minder mig om, at jeg bare er et menneske ud af en masse – hvis jeg går og bakser med noget svært, så er der med garanti andre, der har bakset med præcis det samme. Jeg er ikke alene. Det er en rar tanke… Vinduerne er som små fjernsyne, et lille udsnit af en stor virkelighed.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Og hendes hofdessert – I kan finde opskriften her, og så bor hun i øvrigt skidepænt og magasinindbydende. Æj, hvor jeg glæder mig til at gå igang her snarest muligt.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Min ryg efter det der cupping i mandags – shit altså. Det der var tredjedagen efter – det så så sindssygt ud og var virkelig ømt, men det skulle være super godt! En form for deep tissue massage med små glaskopper, der danner undertryk på ryggen og hiver og maser i musklerne og vævet. Dr. Maos værk i øvrigt.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Kom forleden cyklende og så ægte hvinede jeg op – heldigvis i dagstimerne, så der var flest muligt på arbejde fra vejen, haha. Mine øjne havde øjnet faren, en slange! En snog! Måske… Men så steg jeg af cyklen, tog mod til mig – det kunne jo være, jeg skulle advisere kommunen, var det noget farligere (en snog er mig bekendt grå/sort, denne her var jo grøn). Jeg inspicerede den nærmere og slog en stor latter op – hold kæft, det var dumt! Det var en legetøjsslange… They got me!

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Den slags dag, hvor man kun gider hurtig mad – vi havde gazpacho på flaske stående på køl fra Løgismose – vi snittede lidt tomat, agurk, lavede nogle hurtige croutoner. Dinner’s served! Det var sundt, let og rimelig sommerlækkert. Og så var det i øvrigt første måltid ude i gården. Hurraaa!

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Pink onsdag <3

I nederdel fra Resumé, trøje fra Custommade og de der sneakers, som jeg er flyttet permanent ind i (reklamelinks)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Jeg havde også et rigtig spændende møde med et forlag – og så fik jeg stukket lidt inspirationslæsning i hånden. Jeg glæder mig så meget til Folkets Skønhed – den talte I godt om på min insta!

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Magnolier overtager blomstringen efter kirsebærtræerne men er ligeså fine – jeg elsker dem, og der er så mange af dem i mit område. Vi har endda også vores egen, der blomster tidligt i april allerede.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Jeg er begyndt at teste opskrifter til den store bagedyst aka. min fødselsdag, og her en mega lækker banankage – som gjorde jeg indtog kage HVER dag hele ugen, haha! Det er derfor, man har behov for kolleger at dele ud til, ellers vokser jeg ud af mine jeans.

Af selvsamme grund har jeg besluttet mig for ikke at måtte få slik/kage før i weekenden. Det er simpelthen blevet for meget af det gode sidste uge.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Bøgehække er på en eller anden måde det mest NUTTEDE, når de springer ud – sådan helt babybløde og lidt pelsede! Da jeg var barn, synes jeg, det var mega sjovt at tage de der skud og så ligesom pille lagene af, indtil de var nærmest smuldrede fra hinanden i hånden på mig. Det er jo ondskabsfuldt, når de nu er så nuttede og babyagtige!

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Apropos sukkerindtag.

Vores favorit herhjemme er gå-slik, at købe en lille pose deleslik til en gåtur, når vi er på vej hjem. Der er regler; 1. Det er mig, der blander, fordi 2) der skal kun lige akkurat være nok til at man nå hjem på det. Der må altså ikke være rester, når man når matriklen, og Adam kan ikke styre sig.  Det er en regel vedtaget af Adam selv, haha! Men det er mega hyggeligt med gå-slik; slentre, skiftes til at tage et stykke i posen og snakke om højt og lavt, imens man går hjemad.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Åh, rabarbersæson!

Det bundt friske rabarber min svigerinde kom med fra deres sommerhus – jeg fik så mange tips fra jer til, hvad jeg skulle lave med dem. Tænker en hvid brownie med rabarber – kan man mon fryse kagen ned, så jeg kan lave den på forhånd til fødselsdagen?

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Den fineste indpakning! Jeg købte et gavekort til Beauty Avenue til en veninde forleden. Hun er mor og kunne så godt bruge lidt tid for sig selv – kan alle mødre ikke det? Hvor der bare bliver nusset og gjort ved. Og så får man altså så fin en indpakning.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Det her er altså ret sindssygt, og det har virkelig gjort mig glad de sidste par dage.

Jeg har nået et, såvidt jeg husker, højdepunkt for bloggen. 60.000 læsere, det mindes jeg ikke at have ramt før. Det er så vildt, og jeg er mega taknemmelig for jer!

Da jeg startede bloggen op igen efter min blog-pause i oktober/november/december, så skulle jeg arbejde mig op igen fra 28.000 af jer-agtigt. Selv om jeg ikke bloggede, var der stadig nogen af jer, der hang ved. På det sidste halve år, og især de sidste par måneder, har det tal mere end fordoblet sig. Og i al den ulykkelighed og nervøsitet, der har været omkring at satse fuldt ud på bloggen, så giver det her mig ro og tro på, at det er en god beslutning.

SÅ. Tusinde tak fordi I følger med, om I tjekker ind hverdag, weekenden, i ny og næ. Jeg er så glad for jer. Jeg har faktisk overvejet, om jeg skulle lave en form for spørgerunde – der må være en del nye. Måske som en Facebook-live-video? Det har jeg aldrig prøvet før. Sig lige til, hvis det kunne være sjovt!

Mest af alt, fra det dybeste i mit hjerte; tak. Jeg har aldrig været så glad for bloggen, for jer, som jeg er nu. Jeg synes virkelig, den har fået en ny grund til at hawke et hjørne af nettet, især med al fertilitetssnakken. I mig og mange andre så meget ved at dele. Tak.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Min kamelia er sprunget ud! Åhh, jeg ELSKER den! Den er så mega fin! Husker det lille træ som mega dyr, da jeg købte det. Men jeg vil mene, med årlig afskrivning, så har det faktisk været en god investering. Bare i synsglæde alene!

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Apropos apropos… I kan godt se, hvorfor en kold tyrker er nødvendig, ikke? Shit, hvor har jeg godtet mig, haha! Det er en dejlig men ikke helt sund vane… Anyway, var det kittet, der skulle få os igennem en arbejds-lørdag-aften – vi har en masse projekter igang, som er mega spændende, men som kræver al tid. Og så fortjener man lidt men godt.

Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, bilferie europa

Og så har jeg endelig fået sat vores kørerute til den kommende bilferie sammen – det fik mig til at mindes vores USA-tur, som stadig omtales “Verdens bedste ferie” nu, to år efter. Jeg deler ruten i løbet af ugen!

24 kommentarer
 1. Av, for en lækker uge! Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om Folkets Skønhed. Jeg havde egentligt valgt den fra (so many books, so little time…), men nu hvor hun lige har fået overrakt De Gyldne Laurbær vågner nysgerrigheden igen 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jeg fik i hvert fald super varme anbefalinger i kommentarfeltet på insta! Den skulle være så god. Og meget barsk! KH

 2. Det lyder godt nok spændende med Lindhardt og Ringhof.. Det glæder jeg mig da til at høre mere om 😉
  Ellers ser det ud til, at være en dejlig uge du har haft. Nogle gange er kage altså mere tiltrængt end andre.

  Håber denne uge også bliver skøn og fyldt med glæde 🙂

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  1. Jeg har haft et par møder med forskellige forlag, så der er intet der er skrevet i sten – men selvfølgelig deler jeg som det første herinde 😀 KH

 3. Det kunne være spændende at høre, hvad du “bruger din tid på” (ikke ment negativt).

  Er vild med din blog 🙂

   1. Jaaa!!! Jeg kan ikke forstå at alle bloggere ikke har det hver uge. Synes det er mega hyggeligt😃

 4. Jeg talte med en veninde den anden dag, om at vi begge er SÅ glade for at du er gået fuldtids og at vi begge smiler til op over begge ører når vi ser/hører/læser noget af dig… Så ja, vi er helt sikkert nogle af dem der nu læser endnu mere med…

 5. Gå-slik! Det må da prøves, det lyder som noget, der potentielt kunne lokke min kæreste på gåtur! Omend det må vente til juni, da jeg har sat mig selv for at holde maj sukkerfri, det er vist nødvendigt, når man er så kage- og bageglad som mig.
  Vi har faktisk mødtes i den forbindelse, men du kan sikkert ikke huske det. Det var til castingen på Den Store Bagedyst tilbage i januar, hvor du og Andrew fik listet jer ind til lidt smagsprøver (det var mig med de der guld-eclairs, hvis det siger dig noget, men så vidt jeg husker, var du mere til flødeboller – Andrew og vejrmændene kunne dog godt lide mine kreationer). Siden er jeg kommet til som læser her på siden, og det er jeg glad for.
  Jeg beklager, det blev lidt langt 🙂

 6. Hej Cathrine. Du er en af de meget få bloggere, jeg følger. Du er virkelig god til at være personlig og autentisk i denne ellers så polerede og virkeligsparallelle bloggerverden. Jeg bliver altid glad af dine Insta-stories og det føles lidt som om man har fået et privat snapchat fra dig – tak fordi du tør give af dig selv til os på den anden side, selvom du ikke kender os! Hvis du en dag skulle tænke på at lave videoer, og måske endda vlogge, så ville jeg bestemt være en trofast følger. Du fortjener helt sikkert 60.000 følgere om end mange flere. Bedste hilsner

  1. Den købte jeg i sin tid for tre år siden ude på Amagerlands Plantecenter – tror ikke den hedder noget særligt, jeg kan i hvert fald ikke huske det 😆 KH

 7. Synes altid det er så hyggeligt at følge med i dine små hverdagsglimt! Er nødt til at høre hvor din sorte jakke med prikkerne er fra på “bland-selv-slik-gåtur-billedet”? 😉

Læg en kommentar