Hverdagsglimt

Godformiddag venner!

Jeg har fødselsdag om en uge, hurra! Lige nu ser det ud som om, solen står højt på mandag. Men jeg lærte af en vejrvært på DR, at man faktisk ikke kan sige noget som helst om noget med mere 2-3 dage til. Så de der syv-døgns-udsigter, de er faktisk lige til at lukke op og skide i. For at sige det på godt dansk. Den del kan jeg ikke helt planlægge rundt om endnu, men hvad jeg har rykket lidt på, det er kagelisten til det Sønderjyske om halvanden uge. Min mor var nemlig til morgenmad i går, og så fik vi planlagt hvilke kager, hvordan – jeg tænker at finde en måde, jeg kan dele listen til jer.

Men før jeg drømmer mig væk i næste uges festivitas, så får I lidt gode ting fra den sidste uge. Det er en lidt hyggelig måde at binde sløjfer på.

Indeholder reklamelinks

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Mit lille hold <3 Kæft, de er søde, altsååå… Jeg blev faktisk spurgt af Chris, hvem Frida bedst kunne lide af os. Hun mente, at hunde altid har én favorit. Og vi ved godt begge to herhjemme, at det er mig, haha!

Det var også mig, der sad med hende i armene, som lille bitte otte ugers hvalp, hele vejen fra Nordfyn til Frederiksberg i sin tid, og det er klart mig, der har haft mest tid med hende.

Hun bliver liggende i sengen indtil jeg står op. Ikke et sekund før eller senere. Adam kan sagtens stå op tidligere eller blive liggende længere end mig – det er mig, der afgør det. Det er sødt. Men hun elsker os begge (hun elsker faktisk alle).

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Et simpelt men godt sæt; kaffe og matcha på Prolog i Kødbyen med en god veninde. Det er i øvrigt en mega god kaffebar, er man på de kanter. De har inddraget bagudgangen også, så sad vi der på trapperne og vendte verdenssituationen, det var virkelig hyggeligt. Tjek lige de der blomsterterrarier nedenunder. Ret cool udnyttelse af et kedeligt rum.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Striber-på-striber! Nu har vi haft TO ægte maj-dag med høj sol – to lørdage i streg. Hvad giver I mig? Så snart de kommer, så har jeg straks glemt alt om manglende sol og for meget regn og sen frost. Jeg behøvede ikke engang mit overtøj i lørdags. Det var så dejlig en dag (lige indtil vi fik en 20. plads ved Eurovision om aftenen… Jeg havde spået en sjette plads, men ikke fået defineret, at jeg mente fra toppen. Pokkers)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Pink menneskehav til John Mayer-koncert i Royal Arena. Jeg havde endnu tilgode at komme ud og opleve stedet – det var godt nok en fin koncerthal. Rimelig lyd, fine pladser. Men det vigtigste var sådan set manden på scenen – sygt lang koncert, haha! Vi har virkelig fået noget for pengene.

Lige i starten af vores forhold spillede Adam Daughters for mig på guitar, og jeg har elsket den og Mayer lige siden. Jeg er udmærket klar over, at han deler vandene – han er ikke en stor sanger. Men han skriver nogle virkelig fine tekster, er en fænomenal guitarist, og så har han en indlevelse i sine sange. Start med Continuum-albummet, hvis I er nye i Mayer-verdenen. Slow dancing in a burning room, noget af det smukkeste jeg lige kan komme på.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Ønsker mig en bænk fra Maison Gatti til min lille gårdhave. Og gerne i sart lyserød. Mand, de er fine! Jeg så denne her inde på Kgs. Nytorv forleden.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Jeg elsker at pakke gaver ind – ligeså meget, som jeg elsker at give dem. Både min mor og søster fik hver deres lille pose med gode ting i. De er på hver deres måde de sejeste mødre, jeg kender.

Min søster med to små børn, der har valgt for nyligt at skifte spor totalt, karrieremæssigt, og som i øvrigt er nylig single mom. Fanme sejt. Den energi og det mod hun lægger for dagen. Hun tager sig af sig selv og sine piger på en måde, der efterlader mig med så meget respekt. En stor omsorg. Min mor der har stået så mange ting igennem og stadig har masser af kærlighed og overskud til alle omkring sig, hun er mit forbillede på mange planer. Hendes arbejde havde lavet en lille reception i forbindelse med sin 60-års, og det var så sjovt at høre kolleger holde af præcis de samme sider, som jeg elsker hende for. Hun er meget højt værdsat og uundværlig – ikke kun for mig. Det er fedt at mærke.

Det var en fornøjelse at give dem begge en lille smule tilbage.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Hotter og tatar, seriøst. Jeg spiste ikke begge dele – tataren var min, hotteren Adams. Men hvor var det lækkert at have lang weekend med at have tid til at gå ud og sidde i solen og få frokost. Adam havde stadig ikke været i Westmarket, og jeg har kun været der to gange.

Vi skal blive meget bedre til at støtte lokalt, nu der sker lidt, og nogen faktisk prøver at lave noget fedt, noget anderledes. rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Mig på vej til fest med gummiplante, lyserøde sneakers (kopholderen er købt i Tiger, til de nysgerrige). Jeg har ikke været til meget fest, og jeg har slet ikke drukket noget andet end et enkelt glas vin en sjælden og prioriteret stund. Alt det der behandling, sprøjter, piller, potentiel graviditet i sigte – det er som om, det er lidt ilde set og egentlig heller ikke noget, jeg har haft lyst til. Men i lørdags havde jeg bare brug for at give los og være mig selv.

Jeg er ikke gravid, og skal jeg leve efter, jeg er det, de næste muligvis år, så bliver det meget asketisk og ikke særlig sjovt. Selv om jeg ikke var fuld, så var det bare hyggeligt at kunne drikke et par gin&tonics uden dårlig samvittighed.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Morgenbord for min mor i går. “Lidt-af-det-hele”-typerne. Det var så hyggeligt, bare at have tid, at hygge, snakke om alt og ingenting. Vi er ret tætte, og vi kan vende det meste og sige fra over for hinanden. Jeg håber, at mine børn vil få et ligeså hjertevarmt forhold til min mor, som jeg har til min farmor.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Sovsekongen aka. min far har fødselsdag onsdag, og i går var jeg ude og fejre ham. Han kunne også godt blive kaldt kagekongen, som han disker op med minimum tre varianter hver gang. 

skaermbillede-2017-05-13-kl-16-49-06

Jeg kom til at grine lidt af mig selv. Da jeg sad og lavede det her indlæg, så så jeg lige en bunke af mine “recently viewed” på Asos, og de gjorde mig alle sammen helt glad – masser af mønster og pang på. Det var som at se internettet lave en profil af mig uden at spørge. Det er åbenbart min ting, kan jeg se, nu jeg tydeligt bliver konfronteret med dem. Det overrasker måske ikke…

Fra venstre (reklamelinks): Kjolen kan I finde her, nederdelen her, skoene her, jakken her og kimonoen her.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Min veninde Lærkes kæreste Ricky havde lavet is forleden – med guld på! Seriøst, kærestegoals lige der. De er simpelthen så mega søde sammen, de to. Han havde også lavet en quiz. Og da vi kom, stod han og grillede pølser. Men hun er også en special lady og så med fødselsdag.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Deres bar i øvrigt – fanme fin. Tjek lige den håndskrift, on point. 

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

… Ooooog, hjemmelavede hotdogs. rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Vi ramte også min yndlings-helligdag i fredags. Faktisk slog det mig, at jeg kan lide alle “hellig-/mærkedage”, hvor man skal spise bestemt ting. Fastelavn; fastelavnsboller. Påske; påskeæg. Store Bededag; hveder. Jeg elsker det. Men hveder lidt højere. Her et lille bjerg jeg havde købt til middag hos AC.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Så lærte Sidsel mig om et nyt sted. Kunstakademiet, der holder til ved Kgs. Nytorv har nemlig kantine i Kunsthal Charlottenborg – den hedder Apollo. Men der kan man også spise som almindelig dødelig. De studerende giver 45 kroner for dagens ret, vi giver 85 kroner – og så er der to retter at vælge mellem. Simpelt og velsmagende og ret sjovt at sidde og kigge på smarte, kunstneriske typer.rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

En eller anden dag, så må og skal det her altså blive mit, haha! Jeg har drømt om det i mange år efterhånden, og jeg er ikke ene om det, når jeg tjekker tråden på billedet på insta, hvor jeg delte det. Det er vist et krea-værksted bl.a. med fotografers studio. Men hvor gad jeg godt bo der.rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Den lille dame og jeg. Makkerpar.

20 kommentarer
 1. Haha, vores hund har altid rendt i røven på min kæreste, han er vidst sjovest at lege med. Men efter jeg er hjemme på barsel (baby er her ikke endnu) så er han klart mere knyttet til mig. Han panikker nærmest når jeg går, men vi bruger også lige pludselig meget mere tid sammen. Og det er gengældt, jeg kan simpelthen ikke holde ud at skulle forlade ham i flere timer af gangen! Er det ikke åndsvagt..

  1. Det er altså også sjovt – de har altså bare et sind og et humør, de små kræ. Det er så nuttet. Menneskets bedste ven uden tvivl <3 KH

 2. Det er altså altid dejligt at høre om hverdagsglimt fra dig. Hverdagens skal fejres, for den flyver bare forbi!
  Og nu vil jeg finde lidt flere farver til mit tøj, inden jeg igen bevæger mig udenfor.

 3. Hej Cathrine. Din læbestift du har talt om fra clinique der skulle hedde cute pop nr 14. Jeg kan slet ikke finde den i Matas butikkerne:( hvor er din købt. Så fin farve ser det ud til:) kh. Tanja

 4. Hej Cathrine!
  Hvor er jeg glad for de små historier om Frida❤️
  Må jo erkende, at jeg i udgangspunkt begyndte at følge dig på Instagram pga din søde hund🐶Har længe været i-overvejelsen-om-en-hund typen

  1. Haha, dejligt at Frida også kan lokke. Vi overvejede også et par år, før vi købte. Men hvis man har tid og overskud er en hund det bedste, simpelthen. KH

 5. Aiiiiii! Havde lige udset mig den gule kimono som mit outfit til på fredag – og så er den %/€#%”#/ udsolgt i ALLE størrelser, lige pludselig.

  I blame you! Også min pludselige trang til at gå i farver.

  Den går altså ikke unge dame, at jeg nu skal gå bar i byen fredag aften….. 😉

 6. Jeg bliver simpelthen i så godt humør af dine fine billeder og små tekster til 🙂

  Jeg ser frem til, når du løfter sløret for kagebordet 🙂

 7. Åh hundevenner, nærmest de bedste af slagsen. Min kæreste og jeg er “ufrivilligt” hundeløse, men er fast besluttet på at næste gang teltpælene rykkes, så SKAL det være et sted med plads til hund. Vi låner jævnligt hunde og går med, det er så hyggeligt og står altid først (og alene) i køen til at passe mine forældres hund. Hvordan besluttede i hvilken hund i ville have? 🙂

 8. Jeg har lige hørt din instastory med den der mega go’e cykel-sang, hvad er det nu den hedder?
  Kan man følge dine playlister på Spotify?

 9. åh Cathrine, ka man få opskriften på at bli dig? 😀
  du er bar så cool! ælsker btw “Hverdagsglimt”! 1 lille vindue ind i dit liv udover Insta.
  slef er livet ik kun 1 dans på roser, men du har bar hele pakken m/pæn mand, bryllup, hund, flot lejlighed etc.!
  sorry, fangirler li..
  du ska bar vide du er 1 kæmpe inspiration! 🙂

 10. Hvis du køber de fantastiske stiletter fra Asos, så giv venligst en heads up!!! De er så sindssygt flotte altså! <3

Læg en kommentar