Hverdagsglimt

Jeg vågnede op i morges og var overbevist om det var lørdag. Jeg stop op, gik ned, tændte for P4 i den tro at Monopolet kom på. Da klokken var over ni og de stadig ikke var mødt op, blev jeg skide forvirret, haha! Alle de helligdage. Det er ikke godt for min realitetssans, men mega godt for mit søvnniveau.

Hverdagsglimtene fra sidste uge er blevet syltet lidt rigeligt, hva’? Nu er en ny uge snart gået, så lad os lige få redt trådene ud på en uge, der varmede op til min fødselsdagsuge med de første gode, varme sommerlige dage. Morgenmad ude i gården. Scrabble i aftenvarmen. Gode, rare, fine ting fra sidste uge.

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Vi har købt scrabble! Hurraaa! Der er så mange spil, hvor man skal være minimum tre spillere, og det gør det jo lidt umuligt, når man 1) ikke lever et mormon-liv eller 2) har en lidt fummelfingret hund. Der er ikke meget at rutte med for os vel?

Vi satte os i gården sidste fredag, og det var bare SÅ hyggeligt at sidde og lavet noget ikke-skærmrelateret på en fredag. Med slik og chokolade og aftenlune og chips og dip (jeg havde i øvrigt købt øko-Holiday-dip-pulver i Føtex. Hold jer væk! Den smagte så mærkeligt. Hold jer til den klassiske pulver fra Kims fyldt med e-numre. Det er åbenbart dem, der har smagen).

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Et lille frokostmøde i skyggen på en varm dag. En hurtig sandwich og en kølig sodavand. Mødet var med en anden taskeglad kvinde, som jeg måske kan få lov at samarbejde med. We’ll see!

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Fik lige kigget ned mens jeg cyklede, og så blev jeg så glad. Det tror jeg også min indre 7-årige pige ville blive. Blomster, tyl, lyserøde sneakers og en pose med bananer på. Og nårh ja, blomster på kurven!

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Den smukkeste elevator på mit virtuelle kontor. Det lyder jo selvmodsigende, da virtuel jo ikke er IRL og derfor ikke burde have en elevator. Men i stedet for at købe en dyr kontorplads, har jeg til at starte med købt mig til en firmaadresse (så jeg som erhvervsdrivende slipper for at have min private ude, hvilket er rigtig rart) og til posthåndtering. Det fungerer altså. I ny og næ skal jeg forbi og hente pakker, og dér har de altså den der elevator. Wauw!

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Min elskede allerbedste makker. Det lyder måske mærkeligt for jer, der ikke har hund, men jeg kan nogen gange blive oversvømmet af sådan en voldsom kærlighedsfølelse til Frida, hvor jeg har lyst til at tage hende og kramme hende helt itu.

(Jeg ved ikke helt om jeg tør sammenligne det med den der kærlighedsoverstrømmelse, man oplever med sit barn, uden at jeg får forældre på nakken. Men hunde er alså også familiemedlemmer. Og familie elsker man (nogen gange)(siger den skøre hundedame)).

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Popcorn vendt i karamel og salt, tre slags chokolade eller hindbærstøv. MUMS!

Firmaet der laver dem hedder noget så uheldigt som NoCrap. Man skal bare ikke forbinde sit madprodukt med lort på nogen måde – selv om det har en nægtelse foran. Det er bare en dårlig idé. Men de smagte godt!

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Først kommer kirsebærtræerne, så kommer magnolierne og så kommer syrenerne. Og dem elsker jeg virkelig også højt. Mindes der stod en busk ude foran mit barndomsværelses vindue. De dufter himmelsk! Har overvejet om jeg skal på rov til en lille buket…

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

… Apropos børneværelse, ikke? Danny Cool er tilbage. Og det behøvede han virkelig ikke, haha! Hans nye sang er skamfuldt dårlig, det er så vanvittigt. Men, så kom jeg jo lige efter til at høre Señorita, og så var det tilgivet (næsten). Den spillede jeg virkelig meget på ghettoblaster, mens jeg var lidt jaloux på hende, der sang.

Børne/teenhormoner <3 Dengang hvor man kunne forelske sig i en dør, der klappede i. Jeg var fx vildt forelsket i ham den lyshårede fra Ørnens Øje. Jeg havde en plakat fra filmen på bagsiden af døren og kyssede ham godnat hver aften.

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Første morgenmad udenfor! Yaaaay! Må der komme mange flere af den slags morgener, hvor vi skal sidde lidt tæt på bænken for at kunne være der alle tre.

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Den SMUKKESTE kjole fra H&M Conscious Exclusive. Jeg var ude og prøve kjoler i H&M på Amagertorv for at beslutte mig endeligt for mit Elle Style Awards-look. Den der var en drøm. Lavet af genanvendt havplastik. Desværre var den en størrelse for stor. Men altså. SÅ mega flot.

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

En sød og romantisk lille pakke, jeg fik tilsendt forleden med en kærlighedsroman i. Meget gennemført med stempel og nysseligt silkepapir.

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Hjemmegrillede burgere. Der er ikke meget, der kan hamle op med det. Vi købte bollerne i Emmery’s og det kan anbefales. De var mega gode og brioche-agtige.

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Mine alt, alt for flotte solbriller, som jeg forelskede mig hovedkulds i på nettet. 99 % af jer ELSKER dem ligesom mig (undtagen Adam og en enkelt sød og meget ærlig pige på insta).

Men… Jeg tror altså, jeg returnerer dem. Ikke for at bøje mig for de to, der ikke kan lide dem. Men det er simpelthen for mange penge. JA, jeg er ved at vokse mig fornuftig. Who knew! Alt det her skriv omkring at investere får mig altså til at tænke mere over hvad penge er. Det er måske også på tide. Otteogtyve år…

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Næsten ligeså yndige på jorden som på træerne…

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Minikager fra Leckerbaer til Emilys polter. Dem har jeg vist ikke smagt før, men de der hindbærsnitter med stregerne på – syyygt gode! Og så burde jeg altså picnic’e noget mere. Det der med at sidde på jorden på et tæppe med maden spredt ud og rode rundt med fingrene. Det kan altså noget!

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

SØDT!

Æij hvor kunne jeg godt blive gift igen (selvfølgelig med den samme mand og alt det der, men festen <3). For mig var det allerbedste øjeblik på dagen hele kirkeseancen. De fyrre minutter får en genspiller på nethinden jævnligt. Det var klart det fedeste.

Kilden i maven, at se Adam. Alle vores gæster. Have min far på armen. Småsludren under salmerne. Folk der klappede os ud af kirken. Genlæste alle mine bryllupsindlæg forleden, dem fra selve dagen, og jeg blev helt rørt af mig selv, haha! Ej, jeg genoplevede lige alt, huskede de ting, jeg havde glemt. På den måde er en blog jo genial!

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Mere burger. Fra Jagger, der er på min Københavner-burger-top-5. Ret så lækker polteraftensmad, skal jeg lige sige. Der var desværre ikke bestilt for mange, haha! Jeg kunne snildt have spist en til.

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Min klematis har det for sindssygt. Kun tre år gammel men den skyder i et væk. Det ligner en fuglerede hele vinteren, fordi den er løvfældende, og jeg mister næsten troen på, at den kommer igen. Men vupti, så ligner det en halv (lyserød) million.

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Søndag post polter tog vi ud og så på marathon. Jeg havde lovet mig selv sidste år, at hvis ikke jeg selv løb, så skulle jeg i det mindste ud og klappe og huje. Det betød nemlig alverden. Og fordi ens navn står på løbenummeret, så råber folk det. “Kom så Cathrine!”. Det var så rørende! Derfor ville jeg ud og give igen. Og jeg nåede kun at se tre løbere komme forbi mig, før jeg tudede. Det er så sindssygt rørende, synes jeg. Er det skørt? De er på deres hårdeste løbetur. Det er varmt, de er pressede. Men de har et mål. Det er så beundringsværdigt, så beundringsværdigt at jeg tuder. Jeg kan nærmest mærke deres ubehag og arbejde på min egen krop. Shit det er sejt!

Nu så jeg lige, at Copenhagen Marathon har fyrre års jubilæum, samme år jeg fylder tredive. Det kunne altså godt være et tegn til, at jeg skal løbe det. Jeg har jo altid fødselsdag omkring marathonweekenden. Hm… Lad os se hvordan hele det der babynoget kommer til at gå…

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Trut-og-halløj-leftovers.

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

Mens folk asede sig mål, drak vi iskaffe og spiste madder på Ipsens. Det var nu også en ret okay marathonsøndag, hah! Ingen sved eller solbrændte skuldre. 

 

43 kommentarer
 1. Det med maraton kan jeg virkelig godt følge. Fik næsten tårer i øjnene bare af at læse om det her! Sidste år så jeg maraton i Stockholm, fordi min daværende kæreste skulle løbe, og jeg blev simpelthen så rørt af alle de mennesker, som var kommet ud for at heppe og havde lavet skilte med “heja pappa” og den slags. Og især da de løb i mål på stadion, hvor folk lige gav hinanden et klap på skulderen, mens de løb slutspurten. Det er altså fællesskab, der vil noget.

  1. Ej men bare at læse dine ord Laura. Jeg bliver så rørt altsååå.. Det var også det fællesskab, der var så unikt og fedt at opleve som løber. Og selv om jeg ikke løb i år, så var følelserne hundrede procent tilbage! KH

 2. JEG ELSKER DE HER INDLÆG. Jeg bliver sådan lidt lykkelig hver gang du laver dem. OG jeg ELSKER at du ikke droppede bloggen! Det gør mig også sådan lidt lykkelig!

   1. Åhhhh hvor det glæder mig, tak tak tak piger 💜 Det er også mega hyggeligt at lave dem, for når jeg sidder og samler, så glemmer jeg alt det, jeg har været sur over og konstaterer at livet sgu da er ret sødt. Fokus på de gode ting. KH

 3. Lige en lille brætspilsanbefaling til to personer (hvis du ikke allerede kender det): Ticket to Ride. Jeg synes at det er ret sjovt (Europa er min yndlings) 🙂

  1. Det ville jeg også have skrevet. Det er herregodt! mit yndlings! Der findes flere udgaver og udvidelser. Den over skandinavien er fin, der kan man max være 3 spillere.

 4. Ih, de er så hyggelige de indlæg her! Du er virkelig en stjerne til at undgå, at de bliver trivielle. Jeg er FAN og får lyst til mærkelige ting som at løbe maraton, haha! Det er næppe sket før 😉
  (En lille ting dog… Kan du godt returnere solbrillerne, når du har haft dem på ude i byen og sådan?)

  1. Haha, igang med det marathon Marianne! Hvis du altså gider løbe i fire stive timer, haha! Og hvor er jeg glad for, du kan lide indlæggene, selv om de ligesom kommer igen og igen hver uge.
   Jeg havde dem kun af og på til et par billeder, så jeg har ikke gået med dem. Det tænker jeg ikke er et problem. Man skal jo have lov at prøve dem på 🙂 KH

 5. Ja, fy for den lede, den der øko-Holidaydip er rædsom! Jeg begik samme fejl, da jeg var i Føtex med de hellige økobriller på forleden … Er tilhænger af at passe på miljøet und alles, men don’t mess with my dip!

  1. Hvor er det godt at høre, det ikke kun er mig!! Jeg troede, jeg havde fået en dårlig pakke eller bare havde skøre smagsløg! Seriøst, har de ikke prøvesmagt deres produkt inden de sender det på gaden?? Simpelthen så ulækkert et produkt! Kh

   1. Jeg er SÅ uenig! Min kæreste lavede en blindtest på mig og jeg kunne virkelig ikke lide den klassiske – synes den øko er meget mere mild og naturligt – men nu har jeg heller aldrig rigtig spist dip!

 6. Hej Cathrine,
  Da jeg så dit morgenmadsbillede og jeres stel, kom jeg til at tænke på dine blå tallerkener fra Singapore med ghetto-katte på. Jeg stemmer for, at de evt. kunne bruges til dit kagebord ellers snart bare på et andet fint kanelsnurre-billede.
  Jeg var selv i Singapore et halvt år, da du tippede om dem, men de var SÅ komplet udsolgte, at de ikke nåede at komme igen, inden jeg skulle hjem. Nu har jeg bare en grim plastik ghetto guld-kat som minde i stedet, haha.
  (Hvis du nogensinde har i sinde at skille dig af med dem, så har du her en køber af samtlige!)

  1. Haha, de er bare virkelig, virkelig små. De passer mest af alt til en vaniljekrans. Jeg bruger dem faktisk ofte til smør på et morgenmadsbord, når vi har gæster, eller til soya når jeg får sushi. De er så fine 😀 KH

 7. Dét der med at have lyst til at kramme sit kæledyr i stykker, fordi mængden af cuteness er overvældende, er et veldokumenteret fænomen! “Cute aggression”, sgu! Forskere mener, det skyldes, at den overvældende positive følelse får hjernen til at kompensere ved at stimulere ‘aggressive’ følelser. Hos mig kommer det samtidig til udtryk ved, at jeg bider tænderne kraftigt sammen. Underlig krop 😁

  1. Ajjj det er sjovt, Rikke! FEDT med lidt videnskab på. Jeg må lægge mærke til tænderne, haha! Fedt altså 😀 KH

 8. er scrabbles inspireret af handmaids tale? 😀 😀 min mand og jeg fik mega meget lyst til at prøve det, og så så jeg pludselig din snaps fra i fredags hvor i spillede det 😀

  1. Altså det kan faktisk godt være! Det var Adam der var lun på at købe spillet, men han ser ikke Handsmaid. Måske han har luret mig over skulderen? KH

 9. Jeg er så vild med dit tyl og glitter, det vil jeg også selv gå noget mere i. Og så håber jeg virkelig at babyprojektet går i jeres retning – så kan du jo evt. løbe CPH Maraton med en babyjogger 😉

 10. Det med at ens hund kan gøre en mindst lige så lykkelig, som ethvert menneske kan, det er altså en ting! Min hund gør mig til tider mere lykkelig, end min kæreste gør, haha.
  Og ps. Ville bare sige, at jeg ELSKEDE den kjole på dig! Syntes den var SÅ smuk!

  1. Hahaha, det er fanme sjovt, Nanna. Jeg vil også sige, den der kraftige, voldsomme forelskelse jeg kan mærke for Frida. Det er nærmest kun min niecer der mønstrer samme kald i maven! Kh

 11. Jeg knus elsker også mim hund! Og rigtig nok, nogen gange har jeg kyst til at kramme ham SÅ hårdt!! <3
  Jeg er helt enig om Danny cool sangen, men jeg blev fanget i de gamle sange, de sku meget gode 😀

  1. Haha, det er altså lidt sjovt. Små søde hunde. Har lige siddet og hvisket Frida i øret “du er min lille babyhund”. Ahmen skøre hundedamer 😂💘

 12. Jeg elsker brætspil! Og min kæreste og jeg kender alt for godt til den problematik med, at man gerne vil spille et fedt spil, men at man kun er to.

  Jeg kan varmt anbefale jer at prøve nogle af de mange fede co-op spil. Det er brætspil for +2 personer, hvor I spiller sammen mod spillet. Pandemic og Forbidden Desert er favoritter her:

  1. Det kan man! Også på den der “shit hvor jeg elsker hende”-agtige måde, hvor det vælter op i en? KH

  2. Uhhhh FEDT Ann! Tak for tip! Det må jeg kigge på. Uno er sgu ved at være kedeligt, selv om jeg elsker det, så nu prøver vi Scrabble. Så må vi skrive de to på listen 😄 KH

 13. Nu har jeg også kun en mops, og ingen baby, men altså, jeg holder 100% på, at man kan elske sin hund ligeså meget som sin baby😁 Jeg kan blive helt tårevædet, når jeg skal på ferie og skal være væk fra ham længe for, hvad hvis der skete noget frygteligt mens jeg var væk? Fra en mopsemor til en anden har du i hvert fald min fulde forståelse😅

  1. Awwww, de små hunde <3 Køber du så også gave med hjem fra rejser (eller er det kun mig? 😂)? KH

 14. Med fare for at lyde sur (det er jeg ikke!), så kan du vel ikke rigtigt bytte solbrillerne når du har rendt rundt med dem på og flashet dem på insta and what not? Bare en tanke.. Jeg ville i hvert fald ikke selv tage sådan en vare retur hvis det var min biks, når varen jo faktisk er taget i brug. 😊

  1. Sådan opfatter jeg dig bestemt heller ikke 🙂 Jeg har kun haft dem af og på til et billede og en lille instastory og ikke en hel dag – det ser jeg ikke noget problem i. Man skal vel have lov at prøve dem på, når man køber noget rigtig dyrt 🙂 Jeg ville aldrig returnere noget, jeg havde brugt. KH

  1. Den er fra Alessi faktisk. Jeg fik den i 18-års fødselsdagsgave, så den er gaaammel. Men en designklassiker fra 80’erne. KH

  1. Og alt det leverpostejsagtige, det kommer altså sjældent med her, fordi jeg glemmer at tage billeder af det 😉 Men det er der! KH

  1. Jooo! Det kunne da godt være. Jeg går faktisk og tænker på at lave et indlæg med tips til polterabend 🙂 KH

 15. Hvor er jeg glad for at læse, at jeg ikke er den eneste, som bliver rørt af at se folk løbe marathon 🙂 hahaha.

 16. Ej hvor skægt – jeg stod sidste år på Dronning Louises bro og da jeg så dig råbte jeg “Kom så Cathrine – du kan GÅÅÅÅÅDT!” haha 😀

Læg en kommentar