Købmanden sælger mere ud + mindet om den blå kjole

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Annonce – i samarbejde med Trendsales

Jeg har igen, igen i dag smækket ting på min TS-konto. Nu er det altså tredje gang, jeg har fyldt op. Jeg kan knapt nok følge med. I har virkelig rippet den lille butik. Men det er jo kun fedt for mig. Jeg får ryddet ud, og det er både godt for mig og mit overblik, for min bankbog og mit parforhold. Tænk lige engang, hvor (næsten) godgørende det er, hah!

acnekjole

En af de ting jeg har solgt, det var min blå Acne-kjole. Den var noget af det allerførste, jeg købte på TS for mange år siden. Jeg drømte om smarte Acnes dyre sager – mærket var the shit i slut-oo’erne, start 10’erne. Jeg havde ikke vildt mange penge som studerende, så jeg købte kjolen derinde og kunne spare.

Jeg har gået virkelig meget med den, men den har altid holdt sig pæn og fin. Og nu er den landet hos en tredje og ny ejer. Nu jeg tænker mig om, så tror jeg faktisk, at jeg købte den af anden ejer, der dog ikke kunne passe den. Så nu er den teknisk set landet hos en fjerde ejer. Det er da lidt sejt, ikke? DET er da et godt, klassisk køb, der ender med at være super genanvendt og nærmest bæredygtig. Sådan er det også ofte synes jeg, når man køber kvalitet. Det behøver ikke være dyrt, hvis man fx går på loppemarkeder eller TS.

I dag har jeg lagt nogle af de ting op, I spørger til. Bl.a. sættet fra Ganni (som I også kan se øverst her), og lidt i samme stil mit røde sæt fra Storm&Marie, min svanestrik fra Won Hundred, min lyserøde frakke fra Won Hundred, en mega smuk kimono med broderier, “sølv”-nederdelen fra Zara, den ret hypede blomsterstrik fra H&M med similisten OG et par Raybans med læderdetaljer. Og en masse, masse, masse andet.

I må fortsat endelig skrive, hvis der er noget, I drømmer om. Jeg sælger ingen af mine Conscious Exclusive-ting, da jeg er lidt en samler eller min røde Ganni-kimono, hehe, men ellers skader det ikke spor at spørge.

Det er ret nemt for mig at lægge op via app’en, som jeg primært bruger – jeg kan tage billeder gennem app’en og oprette annoncen på under fem minutter. Så er det kun et spørgsmål for mig, om jeg husker at lægge de ting op, I spørger på. Så må I lige påminde mig.

Jeg har stadig en bunke labels og forsendelsesposer liggende, og det føles næsten som at lege købmand. Så endelig fyr løs. MEN husk at byder man på en vare på TS, så binder budet. Det er super træls for sælger at have en masse korrespondance frem og tilbage, hvor andre købere måske er blevet udelukket. Det er god stil på TS.

18 kommentarer
 1. Den fine røde bluse med roseærmer, som du har på i reklamen for TS, er den secondhand? Eller hvor er den fra? 😄

 2. Hej kære Cathrine,
  Når man har noget godt at sige, så skal man sige det: og du er den fucking sejeste!

  Måske det er et longshot, men here goes: din fine forårsjakke fra Stine Goya (den med stort sort mønster), er det en, som du vil sælge? 🌸🌺

    1. Det er de 😍 Åh den brugte jeg så sent som i forgårs. Jeg er så glad for den, desværre! KH

     1. Det er helt i orden, den er også røvhamrende fin! Jeg fortsætter min jagt – god søndag🎉

 3. Jeg er stadig game på din Kokoon rød leo-overdel, hvis du beslutter at kunne leve uden 😉 Og hvis altså jeg kan passe den rent størrelsesmæssigt. Havde shortsene i medium, men de var simpelthen for store :-/

 4. Overvejer du at sælge kimonoen i lysegrøn med guld-pallietter? Mener den er fra sidste sommer og muligvis Ganni.. den er så PÆN!!

 5. Jeg drømmer om din røde kjole med strutskørt fra Lanvin for H&M, som du vist havde på til et bryllup engang? 😍

Læg en kommentar