Mine leo-sneakers, favorit-stropløse-bh og Converse med -20 %

Har I hørt May I have this Dance med Francis and the Lights og Chance the Rapper? Jeg har hørt den hele morgenen. Sindssygt lækkert nummer. Især til en morgenstund. Lidt 80’er-lækkert. Makes me happy! Det tip ville jeg lige give videre.

Jeg så hertil morgen, at Asos har 20 % rabat på alt med koden SWEET – og det har jeg ladet mig fortælle af Daniel sker to gange om året. Til Black Friday og lige før udsalg. Ellers er det ofte på enkelte varegrupper. Men nu er det alt, og derfor har jeg krænget hele min wishlist ud plus lidt ekstra, så I kan se, hvad jeg går og har gemt på.

Jeg er sindssygt glad for mine sandfarvede sneakers med leo-mønster, dem har I jo set indtil flere gange. Så var der flere der spurgte til den BH, jeg lagde på min instastory i forbindelse med Elle Style Awards. Det er jo verdens bedste stropløse BH – fra Wonderbra. Jeg er på min tredje nu, og jeg elsker dem. De bliver siddende, de er pæne og så giver de den helt rette støtte. Mest af alt overvejer jeg den lyserøde Moschino-t-shirt. Den er lidt fin. Og nårh ja, et par gode klassiske Converse! De stod på min ønskeliste til min fødselsdag, og nu overvejer jeg altså kraftigt at hapse dem.

Vi ses senere, god mandag!

INDEHOLDER REKLAMELINKS:

asos_col1

ØKO T-shirt fra Monki // Leo-sneakers fra Nike // Stribet kjole fra Monki // Hvide klassiske Converse // Navyskjorte med peplum // BH med vandmelon // Hvid oneshoulder-kjole // Lyserød polo fra Adidas (findes også i sweatshirt) // Mønstret off-shoulder-topasos_col3

Kjole med kappe // Satinsneakers i isblå // Indigoblå kjole med peplum // Lyserød t-shirt fra Moschino // Navy top med volanter // Hummer-glimmer-sokker // Blå festkjole // Koralfarvet kjole med pompomer // Trenchcoat med blomsterasos_col2

Blomstret tylkjole // Hvid skjorte fra Asos White // Hæklet minikjole med blomster // BH fra Wonderbra // Pink maxikjole // Smækbukser fra Monki // One-shoulder-top med blomster // Regnponcho med solsikker // Rød sommerkjole

11 kommentarer
  1. To gange om året, og så skal den ene absolut være dagen EFTER, jeg har lagt en kæmpeordre??? 😀

  2. Den der blomster kjole minder da mistænkeligt meget om den fra H&M du vist også (som jeg selv) er indehaver af?? 😀 😀 😀

  3. Hvor er det typisk, jeg har lige bestilt for næsten 2000 kroner i lørdags!
    Men de 20% gør det så måske okay, at jeg lige bestiller et par sko….? 😉

    1. Haha, det er fanme typisk altså! Jeg gjorde præcis det samme forrige gang, der var kode. Men nu har jeg altså købt Coverse med rabat, muahaha!

  4. May I have this Dance er det fedeste nummer jeg længe har hørt! Jeg synes det er ret Peter Gabriel agtigt.
    Og så er Chance the Rapper så sød som han danser i videoen.

Læg en kommentar