#onwednesdayswewearpink

Onsdaaaaag.

Din lille fine størrelse. Jeg kan nærmest tillade mig at kalde dig for lille fredag, kan jeg ikke? Det er jo en slags fredag i morgen, torsdag, og så lørdag på fredag, fordi det er helligdag. Er I forvirrede? Haha! Jeg ved ikke lige, hvad vi gør i den anden ende, for så er vi jo en dag short. 2 x søndag? Hvilken dag vil I egentlig helst have to af? Fredag? Lørdag? Søndag?

Jeg tror måske fredag eller lørdag. Fredag fordi jeg ELSKER forventningens glæde – alt det gode der kan ske den kommende weekend, men vi har ikke taget hul på det endnu, så det ligger stadig spændt foran os. Lørdag fordi man kan høre Mads & Monopolet og spise snegle. Hm…

Onsdag, som nu er lille fredag, kalder på lyserød – jeg læste en artikel, som Sidsel postede link til i går. Ret interessant – hvorfor er lyserød lige pludselig så hot? Altså, den har vel aldrig været… kold? Kikset! Men lyserød og pink har KLART en optur i de her år. Alt skal være lyserødt! Sofaer, tøj, sneakers. The Cut har en teori om, at det er millennial generationens opgør mod kønsstereotyper – læs evt. artiklen inde hos Sidsel. Meget interessant.

Jeg vil slippe jer – hav en herlig onsdag og hold fanen højt, hep hep!

PS: Nu blev gengivelsen af den der nederdel hel åndssvag og utydig – det er fordi, Asos ikke giver mulighed for at gemme billeder. Men den er mega fin og nu på wishlisten derinde, sammen med to andre brokadeting; denne her lyserøde jakke og denne her kimono – virkelig fine!

PPS: Læbestiften er en af mine “mine læber, bare bedre”-farver, som I af og til spørger efter på insta.

Reklamelinks: Striktrøje – Gina Tricot // Taske – Chloé // Nederdel – Asos // Sko – Robert Clergerie // Læbestift, farve “Really Me” (husk at vælge dén farve aktivt) – MAC

 pinkonsdag_col

4 kommentarer
  1. Er bare så vild med idéen med #onwednedsdayswewearpink!❤ Er selv begyndt på det, og det er bare så sjovt. Elsker din blog!

  2. Jeg tænker på dig hver gang jeg tager lyserød på eller tænker på noget lyserødt 😅 Skørt 😋🙈

  3. Jeg vil så gerne ned på den pink bølge, men de støvede og douce toner, som er fremme klæder mig slet ikke. Giv mig noget hotpink eller klare rosa toner, så kan jeg være med.

Læg en kommentar